УВАГА! ДО ВІДОМА ВСІХ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

Кількість переглядів 1909

Овідіопольська селищна рада повідомляє, що у зв’язку з виробничою необхідністю та з метою раціонального витрачання бюджетних коштів в умовах воєнного стану, селищним головою видано розпорядження від 28.04.2022 № 40/2022-ср «Про умови оплати праці працівників Овідіопольської селищної ради, підприємств, установ та організацій, що фінансуються з місцевого бюджету, в умовах воєнного стану».

Вказаним документом з 01 травня 2022 року для працівників Овідіопольської селищної ради встановлюється неповний робочий день з оплатою пропорційно відпрацьованому часу.

Графік роботи Овідіопольської селищної ради з 01 травня 2022 року:

З понеділка по п’ятницю з 08 год. 00 хв. до 13 год. 30 хв., без перерви.

Для працівників закладів дошкільної освіти, позашкільної освіти, закладів культури та спорту, працівників бібліотек, технічного та обслуговуючого персоналу закладів загальної середньої освіти та інших працівників, що отримують заробітну плату з місцевого бюджету, оголошується простій не з вини працівників з оплатою у розмірі двох третин тарифної ставки встановленого працівникові тарифного розряду (посадового окладу).

Керівникам комунальних підприємств, установ, засновником яких є Овідіопольська селищна рада, рекомендовано видати накази про встановлення неповного робочого часу або про оголошення простою на підпорядкованих підприємствах, установах, залежно від обсягу завантаженості, з урахуванням того, що якість та кількість послуг, що надаються не можуть бути знижені.

Овідіопольська селищна рада

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “УВАГА! ДО ВІДОМА ВСІХ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

  1. В Овідіополі влада як влада, а в Дальнику одні мародери, які заставили працівників написати заяви про відпустку без збереження заробітної плати на невизначений термін! Ганьба! На чужому не наживетесь, вилізе боком!

    1. Що означає “заставили написати заяву”, ЗУ “Про відпустки” на вашій території не діє?

    2. в овидиополе власть в кавычках .самые главные воры в законе

  2. посадовий оклад працівника І тарифного розряду за ЄТС становить:
    – із 1 січня 2022 року – 2893 грн; Техперсонал на 1500-1600 грн.? Просто по хлібині на день. Я нічого не переплутала?

  3. Какой процент наполнения бюджета в ОТГ за апрель месяц? Область отчиталась за 65%. Что у нас?

    1. 2/3 це буде майже 2000 грн. Але звісно це мало при цьому рості цін.

  4. Это все сделано для того что бы мы, местная власть, больше денег перевели на личные счета с государственного счета бюджета, в момент когда тут начнётся война. После чего с чистым сердцем и набитыми карманами подкинем Овидиополь со словами: Так вам и надо подонки глупые. Спасибо что нас выбрали!
    С любовью к вам мои глупенькие ваша королева Лидия Ивановна Савельева

  5. Дайте почитать “ГениТальное” распоряжение))))) Может это провокация ? Рома, где фото с печатью?

  6. Получается что наши депутаты только сократят им часы а заработная плата останется та же самая ??? Вот только весь педагогический состав будет получать 2/3 прикольно выходит,которые и так вынуждены получать копейки и которых не щитают за людей,а думают что они всем должны.

    1. Педагоги не получают зарплату с местного бюджета. Распоряжение коснется только тех. кто получает с местного. Но что означает фраза- з метою раціонального витрачання бюджетних коштів в умовах воєнного стану? В мирное время выходит можно распоряжаться не рационально?

  7. Хочу бачити декларації наших керівників. Може Роман опублікує? Яку вони зарплату отримали за 2021рік?

  8. Зная какие маленькие ставки у бюджетников, посадить их на 2/3, хотя бы 2/3 от минимальной зарплаты, это геноцид на местах. Здохнем от голода , а кто болеет и без лекарств, не убьют орки , добьют ,,свои,,

  9. Цікаві тендерні закупівлі Овідіопольської селищної ради
    UA-2022-02-08-014150-b
    UA-2022-02-08-007650-b
    UA-2022-01-27-004385-b

Comments are closed.