ЗВЕРНЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ПРИВОДУ 229 РІЧНИЦІ ОВІДІОПОЛЮ

Кількість переглядів 1285

З Днем народження Овідіополь!

Шановні мої односельчани!

Час летить швидко. І в цьому безупинному плині міняється все довкола, змінюються люди, оновлюється світ, закарбовуючи в календарі життя пам’ятні дати. Сьогодні наш квітучий, чарівний Овідіополь, святкує 229 День народження. Цього дня ми почуваємося іменинниками, а наші серця переповнює радість і гордість за край, який став нашою затишною домівкою. Адже Овідіополь – це як маленька держава, зі своїми традиціями, звичаями, побутом та культурою. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі селища, переживаємо невдачі та складні часи. Але й щиро радіємо успіхам, пишаємося нашими досягненнями, з гордістю розповідаємо друзям про нього.

Разом прикладаємо максимум зусиль для того щоб наше селище розвивалось і процвітало. Усі досягнення, якими багате селище, складаються з щоденної праці, знань і талантів наших мешканців. У такі свята, як день народження селища, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашої малої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Разом ми єдина громада, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя.

Дорогі земляки, щиро вітаю всіх з Днем селища. Бажаю миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

Хай квітне наш рідний Овідіополь!
З Днем народження, рідне селище!

З повагою, Овідіопольський селищний голова

Лідія САВЕЛЬЄВА

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0