СПРАВА БОКСЕРА БУЦЕНКО: ДИВНІ ПОКАЗИ ВІДСТАВНОГО ПРАПОРЩИКА СБУ

Кількість переглядів 2372

У понеділок, 13 червня 2022 року, в Овідіопольському суді Одеської області відбулось перше засідання по суті у справі № 509/3121/21 з розгляду обвинувального акту у відношенні боксера-пенсіонера Миколи Буценко, пенсіонера-СБУшника Валерія Буценко та начальника охорони на підприємстві Ігоря Кравченко, яких звинувачують у перешкоджанні за попередньою змовою групою осіб законній професійній діяльності журналістів, а Миколу Буценко ще й за умисне заподіяння журналістам легких тілесних ушкоджень у зв’язку із здійсненням цими журналістами законної професійної діяльності.

Нагадаю, що 17 жовтня 2020 року напередодні Місцевих Виборів-2020 року група осіб у складі, на той час капітана олімпійської збірної України по боксу Миколи Буценко, прапорщика СБУшника у відставці Валерія Буценко та їх зятя Ігоря Кравченко, який як ми дізнались під час судового засідання є начальником охорони ТОВ «Чорноморськполіграфметал» «грудьми стали» з метою не допустити журналістів «Альтернатива.орг» на збори, які організував затятий прихильник проросійської політичної сили «Опозиційна платформа за життя» Юрій Нікітінський.

Така небачена активність «родини Буценок» очевидно була викликана тією обставиною, що у списках цієї ганебної політичної сили «ОПЗЖ» на вибори до Великодолинської селищної ради під 13 номером йшла Марія Буценко – донька Валерія Буценка, сестра Миколи Буценка та дружина Ігоря Кравченко.

На жаль, тоді 17 жовтня 2020 року ця так звана «свята трійця» впоралась зі своїм завданням та завадила журналістам «Альтернатива.орг» повноцінно зібрати необхідний матеріал, але для цього довелось грубо порушити кримінальний закон.

І ось 13 червня 2022 року прокурор зачитав обвинувальний акт, потім суддя ознайомився з підозрюваними та з усіма сторонами процесу був узгоджений порядок дослідження доказів.

Все б нічого, але Валерій Буценко увесь час плутався у своїх особистих даних.

  1. Спочатку на запитання, яку освіту він має, він чомусь відповів – служив в СБУ. Лише після уточнення судді, він повідомив, що має середню освіту.
  2. Потім чомусь заплутався, чи одружений він, чи не одружений.
  3. А на запитання судді де він мешкає, знову почав плутатись та спочатку повідомив одну адресу: смт Великодолинське вул. Паркова, 15 кв. 5, але потім, після зауваження судді, всеж зізнався, що мешкає за іншою адресою: смт Великодолинське, вул. Паркова, буд. 19 кв. 6 так ще й чомусь з колишньою дружиною.

Не покази, а якийсь вінегрет.

Та лише згодом стало зрозуміло, звідки така плутанина. Валерій Буценко повідомив, що йому взагалі нічого не ясно в обвинувальному акті.

І це при тому, що він хоче надати якісь докази. Але якщо йому нічого не ясно, що він збирається доводити? Загалом, здивував нас прапорщик своїми каламбурами.

Уявляю, що він почне нести, коли даватиме свідчення.

На наступному судовому засіданні, яке заплановане на 30 червня на 14 годину розпочнемо досліджувати докази. А ми обов’язково це все продемонструймо з відео та розповімо, яку роль у затягуванні розслідування цього кримінального провадження зіграв очільник обласного управління СБУ в Одеській області Віктор Доровський.

Сподіваюсь, що розгляд цієї справи не затягнеться, а обвинуваченому прапорщику СБУ у відставці Валерію Буценко стане все зрозуміло.

Повне відео судового засідання від 13.06.2022 року по справі № 509/3121/21:

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “СПРАВА БОКСЕРА БУЦЕНКО: ДИВНІ ПОКАЗИ ВІДСТАВНОГО ПРАПОРЩИКА СБУ

  1. Прапорщик есть прапорщик – тупой и жадный. Пусть едет назад в Ростовскую область. Армии тупина такие нужны.

  2. А что он зделал этот Буценко?Если напи..здячил Варшанидзе так это святое дело,ему ещё премию нужно дать,а журналугу этого поганого посадить за его ложь и провокации!

  3. Роман, Вам нужно обратится к нашему народному депутату за помощью. Ведь он несёт ответственность, наряду с Зеленским, за назначение руководства СБУ. Может произошла досадная случайность и, чтобы ее разрешить, Вам окажет помощь слуга народа – Калебошин?

  4. Є один цікавий факт – жодна справа, яку «супроводжує» шмаранідзе не дійшла до логічного завершення. Тому, нема чого мушкетерам переживати.

  5. Это потому что, у этой шкуры, задача не найти справедливость, а придумать повод, поковырять своей палкой в дерьме, навоняет, на этом и зарабтывает свои грязные деньги.

  6. Да уж вмочил Буцик свои рога. Теперь только вниз

    1. Вмочил он их только потому что мозгов в его коробке не было и нет. Смотри на его уши переломаные. Ему последние остатки мозга выбили 10 лет назад.

  7. У него же была голова пробита.Ему сослуживец хорошенько зарядил в свое время.

Comments are closed.