УКРАЇНІ ПОТРІБНА «ДЕРУСИФІКАЦІЯ» ПОЛІТИЧНИХ ТА ДЕРЖАВНИХ ЕЛІТ

Кількість переглядів 1434

Процес, розпочатий Верховною Радою України щодо заборони проросійських політичних еліт потрібно розвивати. Нам потрібно не просто заборонити всі проросійські партії, а й заборонити всім, хто був у списках цих політичних сіл, брати участь у політичному та державному житті України.

Запропоновані Верховною Радою вимоги заборонити всім членам та засновникам цих партій брати участь у політичному житті держави займало. Багато осіб, які були включені до списків цих політичних сил, але при цьому не були членами їх партій. Але, раз вони брали участь у виборах від цих політичних сил, це означає, що вони поділяли їх погляди.

Редакція буде звертатись до Народного депутата України від нашого 140-го округу зі зверненням з метою створення законопроєкту з цього питання.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “УКРАЇНІ ПОТРІБНА «ДЕРУСИФІКАЦІЯ» ПОЛІТИЧНИХ ТА ДЕРЖАВНИХ ЕЛІТ

  1. «Україні потрібно» истреблять таких личностей, как ты.
    За народного депутата по 140 округу вспомнил? А где он ранее был и вся это шайка Слуг, когда ОПЗЖ спокойно занималось своей деятельностью в каждом поселковом, городском, областном советах и ВР. Где вы все были?
    Почему люди за них голосовали, в том числе и в нашей громаде? Где лично был ты, патриот страны? Нашёл время людям мозг промывать. Такое ощущение что «дерусификация» сейчас очень важна. А цены на продовольственные товары вас не смущают, а то что люди без работы и у них есть дети- это нормально? Лучше благотворительностью занялся и в таком случае привлёк «нашего народного депутата», пусть хоть сейчас чем то займётся, а то выборы в ВР не загорами или он настолько уверен в своём избрание?

    1. Кто работал,не смешите .опзж тока могут натягивать людей.ето вори в законе

      1. Вот к сожалению, из-за таких как Вы и формируется власть. Ищете виновных по случаю. Завтра Слуги обосрутся- их дермом будете поливать.
        И так в нашей стране все устроено, к сожалению. Для начала начните с себя, вместо ежедневного просвещения народа информацией о которой говорит вся страна, лучше задумались о том, что вы сделали для предотвращения случившегося и что делаете в данный момент.

  2. Овідіополю потрібний справжній лідер та господар, а де такого взяти ? Є у вас думки хто може бути таким ?

    1. К сожиленію таких немае і не буди, хороші люди уходять а гівно остойоться.

  3. Нажаль зміни до законодавства напередодні виборів зробили неможливим участь у місцевих виборах в громадах де більше 10 тис. населення без потрапляння до списку будь якої партії. Відповідно більшість місцевих депутатів не будучи членом партії та не поділяючи партійних поглядів були змушені потрапити до списку будь якої партії. А партійні боси цим скористалися, взявши до своїх списків місцевих авторитетних громадян тим самим збільшивши кількість голосів за партію. Змінювати законодавство перед виборами та вводити жортскі партійні списки в сільській місцевості – велика помилка влади на той час.

    1. Вибір є завжди – або ти негідник, або людина. Всі опжопники – негідники і крапка!

    2. Не пишите бред, не думайте, что здесь все дураки а только вы умники. Довожу до сведения таких вот тупых как вы. Баллотироваться на выборы от той или иной партии запрещается лицам, которые не являются членами той партии от которой человек баллотируется в депутаты. Все наши депутаты партии ОПЗЖ которая в настоящее время в запрете, являлись её членами. Но сейчас они быстро переобуваются и втирают бред в уши народа, что они не были членами партии ОПЗЖ. БЫЛИ. Иначе они бы не стали бы депутатами. Уважаемые жители нашей громады не видитесь на обман, мы сыты уже ложью. Принят закон о запрете партии все депутаты от этой уже бывшей партии должны сложить свои полномочия и выйти с депутатского корпуса вслед за русским кораблём.

        1. стаття 217. п.2 Організація партії може висунути особу, яка є членом цієї політичної партії, або безпартійного громадянина.

Comments are closed.