МИКОЛАЇВКА: ЧОМУ ДЕЯКІ ВАНТАЖІВКИ ІГНОРУЮТЬ ЗНАКИ ЗАБОРОНИ РУХУ?

Кількість переглядів 2151

13 липня 2022 року у с. Миколаївка (Овідіопольська громада, Одеській р-н, Одеська обл.) журналіст «Альтернатива.орг» помітив великовантажний транспорт з причепами, який, не зважаючи дорожній знак «Рух вантажних автомобілів заборонено», продовжують курсувати по центральній вулиці населеного пункту.

Зупинившись, водію було зроблено зауваження, але він продовжив свій рух далі.

Номера автомобілів та причепів зафіксовані та будуть передані до відділення поліції:

  • VOLVO д/з ВН9524ІО з причепом д/з ВН1370ХН
  • MAN д/з ВН2989ОІ з причепом д/з СЕ0831ХF

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “МИКОЛАЇВКА: ЧОМУ ДЕЯКІ ВАНТАЖІВКИ ІГНОРУЮТЬ ЗНАКИ ЗАБОРОНИ РУХУ?

  1. А говорить Роман как не умел так и не научится никогда

  2. Сейчас не то время, чтобы ограничивать какое-либо передвижение транспорту, которое перевозит зерно. Все прекрасно знают и понимают в какой ситуации мы сейчас находимся. Роман, не занимайтесь хернёй

      1. Нагадайте будь ласка, як саме ви за ту дорогу “сражалісь”!?

  3. Так сами жители Николаевки и ездят на фурах по центру

  4. Приказка “Усі дороги ведуть до Риму” є напівправдою, зважаючи на те, що безпосередньо Римі були розташовані казарми, а задля контролю і захисту території, а також для експансій було необхідно швидко перекидати війська (важку техніку) з казарм на околиці держави і навіть за її кордони.

    Тому концепція будівництва доріг походить саме з оборонних міркувань. Іншими словами, всі без винятку дороги будуються у першу чергу задля досягнення військових цілей. Є навіть вид “рокадні дороги”, тобто дороги, прокладені паралельно кордону, лінії фронту, річці тощо, які хоча і використовуються місцевими жителями, але з дозволу військових і у разі, якщо це не завадить останнім. В Україні побудовані дороги “Варшавка”, “Кіровоград-Платонове” з бетонних плит, на яких десятки кілометрів немає ані населених пунктів, ані АЗС, тобто побудовані всупереч принципу економічної доцільності, але саме з метою оборони.
    Такими ж міркуваннями керувався Саакашвілі, розпочавши “в інтересах розвитку еко-туризму” реконструкцію автодороги з Одеси до Рені, а насправді всі вже бачать, з якою метою.

    Виходячи з цих міркувань, структура дороги, технологія її будівництва, товщина шарів і їх склад, матеріали при її прокладанні розраховуються саме з урахуванням позиції і замовлення військових.

    Зазвичай у мирний час в Україні, з метою захисту асфальтобетонного покриття від руйнування, влітку при перевищенні вдень температури повітря рівня 28 градусів за Цельсієм запроваджувалися обмеження руху вантажного автотранспорту.

    Але зараз, в період дії воєнного стану, від цієї практики відмовилися.

    Джерело: https://zib.com.ua/ua/151944-vantazhivkam_dozvolili_izditi_uden_nezalezhno_vid_temperatur.html

    ***

    Журналіста, який виявив вантажний транспорт у населеному пункті, де встановлені дорожні знаки 3.3 “Рух вантажних автомобілів заборонено”, я почув і побачив, але, зважаючи на реалії і власні знання, не можу підтримати і з ним погодитися.

    Тому:
    – відповідно до розділу 33 “ДОРОЖНІ ЗНАКИ” ПДР дія дорожнього знака 3.3 не поширюється на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні.
    – зона дії знака 3.3 – від місця встановлення до найближчого перехрестя за ним.

    Джерело: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1306-2001-%D0%BF#Text

Comments are closed.