РОЗКЛАД РУХУ ВОДНОГО СПОЛУЧЕННЯ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ – ОВІДІОПОЛЬ

Кількість переглядів 4899

10 серпня 2022 року о 7:20 в смт Овідіополь заплановане прибуття пасажирського судна сполученням Білгород-Дністровський – Овідіополь.

Маршрут обслуговує «Нібулон Експрес – 4».

Розклад щоденного руху:

  • м. Білгород-Дністровський 7:00 – смт Овідіополь 7:20
  • смт Овідіополь 8::00 – м. Білгород-Дністровський 8:20
  • м. Білгород-Дністровський 9:00 – смт Овідіополь 9:20
  • смт Овідіополь 10::00 – м. Білгород-Дністровський 10:20
  • м. Білгород-Дністровський 13:00 – смт Овідіополь 13:20
  • смт Овідіополь 13:50 – м. Білгород-Дністровський 14:20
  • м. Білгород-Дністровський 17:00 – смт Овідіополь 17:20
  • смт Овідіополь 18::00 – м. Білгород-Дністровський 18:20

Тривалість та кількість рейсів може змінюватись в залежності від погодних умов
Графік руху може бути змінено після напрацювання лінії.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
5
Sad
Sad
0
Excited
Excited
6
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

25 thoughts on “РОЗКЛАД РУХУ ВОДНОГО СПОЛУЧЕННЯ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ – ОВІДІОПОЛЬ

  1. Теперь нужно причалы восстановить, они в аварийном состоянии

  2. Роман. По способствуйте восстановлению 🙏

    1. Романадзе по Стелам майстер, причали то не його рівень

  3. Ну что же, тепер с Белгородскими девчатами мутить проще будет 👍

  4. От ніколи нічого не коментую, але це просто якийсь треш! Ціна в олин бік 100 грн, якщо я правильно зрозуміла? Ті люди яким кодний день треба на роботу, просто не зможуть собі дозволити подібні росходи, бо нічого від мінімальної з/пл не залишиться! А покататися туди сюди, то це вибачте неначасі! Є речі набагато суттєвіші зараз! В теорії і в самій ймовірній, ми за неділю можемо зібрати на подібний катер(читай байрактар) і поставити його на баланс громади і їздити на ньому безкоштовно. Але то ж для людей! А в нас це не прийнято, прийнято обдирати тих людей у найстрашніші часи і ще й робити з цього подію. Сумно.

    1. Підтримую кожне слово бо так всі думають. молодець.

  5. Купить катер,как вы говорите,это по вашему всё? А содержать его? Тех обслуживание,заправка( а там расход 50-70 литров в час),получение лицензий на эксплуатацию,зарплата людей ,а там не один человек как в маршрутке ( капитан-водитель,механик моторного отделения,матрос швартовщик- мин 3 человека которые находятся на судне),договора на пользованием причалами с министерством речного флота и ещё куча бюрократии. И это вы все называете – бесплатно ездить на нём!!! То что вы написали это высер человека далёкого от коммерции и ждущего ,как в СССР,всего на шару и не понимающего какие затраты несёт сейчас любое предприятие для осуществления той или иной деятельности,который видит только поверхностные затраты( только катер купить) ,а остальное всё бесплатно! Клоуны! Изучите вопрос досконально,а потом делайте свои гневныо- осуждающие умозаключения.

    1. Слухайте, як ставиться на баланс техніка і як обслуговується я прекрасно знаю. І скільки це коштує також. Але не потрібно прикидатись безпомічними і безпорадними. Було б бажання, а його немає!!! А заготовлені і відшліфовані фрази про ссср засуньте собі поглибше , ще й з великої літери написано🤯
      Цирк це ваша арена і ви там головні клоуни.
      І поки такі є, у нас буде подібне відбуватися. Тому що вигідно, а якщо було б не вигідно, то сліду вашого тут не було б.

      1. Головне ні хто не бачив ані калькуляції , ані розрахунку суми , але вже прям образилися та почали клоунами обзивати як за своє … а взагалі то це класика жанру , в нашій громаді не створюється жодного муніципального проекту бізнесового , а те що є усе збиткове та на підпитку із бюджету .. жодного муніципального підприємства яке б реалізовувало якусь людську потрібність та цим самим приносило би прибуток у громаду ! Сфера послуг- приватна, розважальна (бари, ресторани)1 приватні , перевізник – приватний , таксі – приватні , як пороблено .!! При цьому в якого депутата не ткни пальцем то він має прибутковий свій бізнес ..) тобто вони туди ходять не представляти інтереси громади , не розвивати її збільшуючи надходження до бюджету , вони туди їдуть як до корита де дерибанять бюджет та землі, а нас усіх за тупу скотину тримають …

        1. Сфера обслуговування, бари , ресторани, перевізники – приватні…
          А тільки приватні і зможуть нормально обслуговувати !!!
          Приватні адвокати , і запам’ятайте, що тільки приватні адвокати будуть представляти ваші інтереси !!!
          Бо гасударствєнние адвокати єта адвокати Василя Стуса а імєнна Мєдвєдчукі !!!
          Коли ви всі це зрозумієте ?

          1. Так почему же в нашем государстве всё так запущенно вражеские адвокаты вражеские системы и т.д. Вы даже не поняли как унизили наше с вами государство. Нашу державу. Державу за яку саме зараз наші захистники проливать кров. Вони, що повинні воювати за вашу приватну властність? Вони воюють за державу за нову державу з європейськими цінністями. Як ви важаєте яка цєвілизована держава світу запустила би такий металобрухт на воду? В якій державі світу водні ресурси знаходятся в такому стані як наший з вами лиман. Яка єврропейська людина сядить в це корито і буде плевсти як то лайно по воді? Дай відповідь хоть на одне питання.

    2. Ой та ладно, можно подумать … как то везде умудряются зарабатывать на этом , а как в громаду так сразу убыточно, не выгодно .. это что кто то в убыток себе работает что бы у нас катер ходил ?🤣🤣🤣 Да да да …) у нас за что не возьмись все убыточно и не выгодно , только потом у власти откуда то дома, бизнес и базы отдыха появляются..

    3. Слышь ты судья среди щуров и мышей кому ты лепишь? Ты пишешь, что дорого обходится содержать катер дорогое топливо и т.д. Тварь ты, не зря говорят для кого война а для кого мать родная, для тебя война точно кормушка. Этот недокатер с одного рейса (туда обратно) будет иметь дохода не менее 12 тысяч а топлива и на одну тысячу не пойдёт. А работникам там что каждый день зарплату будут платить заоблачную.? Или ты народ за дураков держишь? Я полностью согласен с Анной, 100 гривен это очень дорого. Люди уважайте себя не садитесь в это корыто и тогда цена билета будет снижена.

      1. О, не перевелись ещё люди на этой земле , хоть кто то правду сказал .. реально рассказывает нам тут как дебилам что кто то нам катер себе в убыток поставил работать .. вообще за идиотов держат ..! Этому катеру красная цена 100.000 уе. А содержать его может даже наше училище механизаторов которое мыкается по весне и не знает где практику производственную пройти и кому на лапу дать что бы печать поставили.. это старая посудина с древним дизелем который дети могут обслуживать после кружка «юный техник», а нам тут впаривают что все не так однозначно и гонят в стойло.. сейчас ещё пол побережья раздерибанят и отдадут в частные руки под эту марку , а мы ещё и благодарить должны что уберут тот срач который не убирался все время по непонятным причинам …

        1. Це нібулон експрес 4, який належав компанії https://nibulon.com. Кому не буде чим зайнятися подивіться які там були ціни на перевезення. Безготівковий розрахунок буде через термінал? Чи будуть порушувати закони?

      2. Е б л а н. Ты сильно много позволяешь себе ,закрой свою помойку. На калькуляторе кнопки нажимать ты похоже мастер,да и то хреновый.ты явно в своей жизни нихрена не сделал кроме скулежа как все плохо!

  6. Пускай катается с капитаном и мотросом ,ублюдки жлобские.решили бизнес зделать.просто твари

    1. Підтримую кожне слово бо так всі думають. молодець.

  7. Пускай катается с капитаном и мотросом ,ублюдки жлобские.решили бизнес зделать.просто твари

  8. А как там касовий апарат или слабо,куда налог мрази?

  9. До речі про касові апарати. Пане Гетьманцев, аууу! Де ви є, бл?ть, зі своїми касовими апаратами?

Comments are closed.