СПРАВА «СТОЛІТТЯ» ПРО 120 КІЛОГРАМ КОКАЇНУ РОЗВАЛЮЄТЬСЯ У СУДІ

Кількість переглядів 1820

Редакція «Альтернатива.орг» продовжує спостерігати за перебігом подій при розгляді кримінального провадження про те, як у жовтні 2020 року державна прикордонна служба сумісно з СБУ припиняли функціонування каналу контрабанди кокаїну.

Та, як виявилось, публічність у цієї справі йде на користь, але поки не на користь стороні обвинувачення. Після відвертої брехні оперуповноваженого прикордонної служби, ми почули причину цієї брехні. А причина банальна – фальсифікація матеріалів кримінального провадження.

Якщо самі правоохоронці, виступаючі у якості свідків, намагаються приховати цю брехню, або з’їжджають на відмовку: «Минуло два роки, я не пам’ятаю», то свідки починають говорить так, як це було насправді.

Так і відбулось 10 серпня 2022 року під час судового засідання у Суворовському районному суді міста Одеси. Білоус Леонід Павлович, колишній директор ТОВ «Фарма», підприємства на якому і зберігався верстат, та в якому, по версії слідства, виявили 122 кілограма кокаїну, розповів усю правду про «законність», а правильніше беззаконність, як вважає редакція, дій правоохоронців у день затримання чотирьох громадян Ізраїлю, яких намагаються звинуватити у контрабанді цих 122 кілограмів кокаїну.

Так ось, Леонід Павлович повідомив суду, що папірець, який слідство вважає підставою збирання доказів під час затримання чотирьох громадян Ізраїлю, був наданий ним слідчому лише через 3 тижня після 24 жовтня 2020 року – дня коли прикордонники «героїчно» повідомили про операцію століття по припиненню функціонування каналу контрабанди кокаїну в Україну.

(відео покази Білоус)

Після цих показів стає зрозумілим, чому ми не бачили на відео пакетів з наркотичною речовиною, чому прикордонник так брехав, коли намагався запевнити суд у тому, що вони нікого не клали на підлогу, що вони ні на кого не одягали кайданки та й взагалі Газмаві Салама, Балалта Мохамед, Рубінов Едвард та Ривкін Денис мали змогу встати та піти з місця події.

Не знаю, що ми ще почуємо на цьому процесі, але на думку редакції, після двох останніх засідань суду, вся слідча група по цієї справі повинна стати підозрюваними у кримінальному провадженні по службовому підробленню, незаконному проникненню до приміщення, незаконному проведенні обшуку, незаконному затриманню та незаконному тримання під вартою.

Адвокат обвинувачених запевнив нас, що готує матеріали відносно правоохоронців до Державного бюро розслідувань.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

1 thought on “СПРАВА «СТОЛІТТЯ» ПРО 120 КІЛОГРАМ КОКАЇНУ РОЗВАЛЮЄТЬСЯ У СУДІ

  1. Справді прикро..помилково посадили людей..і підробили докази.Що ми далі почуємо..Бережи вас Бог

Comments are closed.