ОДЕСЬКЕ СБУ «ВІДЖИМАЄ» ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ?

Кількість переглядів 6589

14 жовтня 2022 року представники Благодійного фонду «З ОДЕСОЮ В СЕРЦІ» запросили журналіста редакції «Альтернатива.орг» на територію державного підприємства «Енергомонтажний поїзд № 754», що розташоване у м. Одеса по вул. Базова № 5. На цієї території, на підставі договору зберігання № 1, з 03 березня 2022 року фонд зберігає свою гуманітарну допомогу.

До цього часу, все відбувалось нормально, фонд завозив гуманітарну допомогу на територію України, зберігав по договору на території державного підприємства та розподіляв серед населення Одеської та Миколаївської областей.

Але одного дня у державного підприємства змінилось керівництво та благодійному фонду відразу заборонили заходити до приміщень де знаходилась їх гуманітарна допомога.

Цього дня, 14 жовтня, поки відбувались розбори між представниками благодійного фонду та юристами державного підприємства та Фонду державного майна, на місці весь час знаходились поліціанти, які спостерігали за правопорядком.

Але, як тільки представники благодійного фонду «З ОДЕСОЮ В СЕРЦІ» вирішили проявити активність та все ж зібрати гуманітарну допомогу, яка належить їм, зненацька появились працівники управління Служби безпеки України в Одеській області на чолі з Філіпенко Олександром Петровичем.

Після цього поліціантів, як підмінили. Почались телефоні дзвінки через які почали поступати команди на негайне затримання товару під будь-яким приводом.

Лейтенант поліції Галай Юлія Валеріївна після телефонної розмови з Вадимом Васильовичем, якого вона назвала своїм керівником, прийняла рішення та затримала гуманітарну по протоколу огляду місця події, повідомивши присутнім, що від охоронця надійшла заява про проникнення на державне підприємство невстановлених осіб, яка негайно вноситься до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Вадим Васильович, це напевно Швець Вадим Васильович, колишній начальник слідчого відділу Овідіопольської поліції, який наразі, по нашій інформації працює у м. Біляївка начальником слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 2.

Моє зауваження, що всі присутні показували свої документи та персональні дані всіх відомі, не призвели ніякого враження на лейтенанта поліції Юлію Галай, яка продовжувала виконувати «телефоні вказівки» Швеця Вадима Валерійовича, який, на моє переконання, діяв під тиском керівника «операції», працівника управління СБУ в Одеській області Філіпенко Олександра Петровича.

Практично весь час поки відбувалися суперечки за гуманітарний вантаж, ворота території державного підприємства «Енергомонтажний поїзд № 754» були перекриті автомобілями:

  • FORD TOURNEO д/з ВС4164ВТ
  • VW Transporter д/з ВС1803ВМ,

всередині яких знаходилися озброєні люди у масках та з нашивками СБУ.

Загалом, цього разу «телефонне право», нажаль, таки перемогло. Поліція знаходиться під «впливом» служби безпеки та готова на виконання будь-яких вказівок, аби догодити їм.

Реформа Служби безпеки України – це одна з головних вимог експертів Міжнародної дорадчої групи до складу якої входять Консультативна місія ЄС з реформування сектору цивільної безпеки України, Представництво ЄС і НАТО, Посольство США в Україні.

Нашої Службі безпеки давно пора відмовиться від невластивих спецслужбі функцій. І події з фактичним затримання гуманітарної допомоги благодійного фонду «З ОДЕСОЮ В СЕРЦІ» тому підтвердження.

Становиться зрозумілим, чому саме в СБУ так багато зрадників, які чекали «на путіна» та готові були йому здати державу. Саме їм потрібне «телефонне право», попрання законів, прав та свобод, які закріплені в нашій Конституції. Як приклад – затриманий 16.07.2022 року за державну зраду колишній начальник СБУ в АР Крим Олег Кулініч:

Якби ні Збройні сили України, може сьогодні, ця «трійка» на чолі з Філіпенко Олександром Петровичем вже б мала посвідчення ФСБ.

Ну що ж, гуманітарний вантаж БФ «З ОДЕСОЮ В СЕРЦІ», поки що, за допомогою начальника слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 2 Швеця Вадима Васильовича, залишився під впливом управління СБУ в Одеській області.

Спробуємо й далі спостерігати за цими подіями.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
4
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
8
Surprise
Surprise
1

24 thoughts on “ОДЕСЬКЕ СБУ «ВІДЖИМАЄ» ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ?

  1. Роман, Вам Браво!👏👏👏 и большое спасибо за то что вы остаётесь сознательным гражданином и уважаете тот бесценный труд тех ребят(ради чего) на передовой! СПАСИБО 👏👏👏

  2. Рома скинь это видео Зеленскому

  3. Такий же СБУшник зараз зам у Марченка.що робиться?

  4. Варшанідзе бачить все крім того що робиться в громаді
    Овідіополь

  5. Создать девизию с таких представителей закона и отправить на передовую без зарплаты,чтобы их родственники нуждались в гуманитарке.

  6. Это их обычная работа – отжимать чужое!

  7. И еще они крышуют всю наркоту. Потому катаются на крутых тачках. Им на все насрать и ничего личного, для них все бизнес, в том числе и страна, которая платит им зарплату!

  8. На “ноль” відправте ,хай там повіджимають…

  9. Это нужно на каналы с просмотрами……гласность работает когда она громогласна

  10. Кому война, кому мать родная. Ничего не меняется, как пиздили так и пиздят. Не воруют, а пиздят, сволочи. А таких куча козлов, а на передовую слабо. У всех какие-то корочки, а обычные мужики, отдают свою жизнь за свою страну, за нас, чтобы мы жили в мирной стране 😤😤😤😤

  11. Воених в форме с автоматами и гнать их нафик вплоть до растрела на месте как они достали когда ето законьчится

  12. Повиганять з посади,та посадити за корупцію,тварюка продажні

  13. Яке позорище і чим вони відрізняються від раші….

  14. А ,что когда -то было иначе ,а аптеки кто крышует?С боярышником и всем остальным.

  15. Ніяк не можуть привикнути, що кормушки закінчились. Пора привикати жити чесно, а не по понятіям. Як би не такі як вони і війни б не було в Україні. Вони ж не воюють, а мародерять разом з оками.

  16. А ми з серпня чекаємо гуманітарну допомогу – все відповідають: її немає, чекайте дзвінка. Ми переїхали з Херсонщини до Чорноморська, іось вже скоро три місяці, як ми тут і чекаємо. Від одного жаху збігли – до іншого приїхали. Нічого не міняється. Боляче і страшно
    ..
    ..

  17. Люди воюют на фронте а сбушники и полиция с волонтерами в тылу за гречку и мыло херои

  18. Яка ганьба!А біженці в Одесі і діти під обстрілом в Миколаєві так чекають на ту допомогу!Будьте ж людьми нарешті!Не перетворюйтесь в хапуг і мародерів.Не ганьбіть наше місто і себе.Побійтеся хоч кари господньої,як не боїтеся людського осуду.

  19. И шо их нельзя привлечь???

  20. Можна подумать тильки Одеське – вси крадуть у всий Украини

  21. Все, як завжди. То бабушок ганяли,ворога в упор не бачили,тепер гуманітарку. Перевірте ввічливо,якщо все чесно,то дайте їм працювати. Люди ждуть допомогу.

  22. Такой беспредел творится Везде это в одном месте обнаружили, а таких мест ОЧЕНЬ МНОГО ПО ОДЕССЕ. Просто Жесть, какой Ужас творится.

  23. Та тут все зрозуміло СБУ це перші зрадники своєї держави пам’ятаєте починаючи з 2014 року хто першими переходили на сторону раші в Криму ,Донецьку ,Луганську звісно СБУ .

  24. Нехвати галими все мало ? РОМА УВАЖУХА .НИТОКА МЕЛОДРАМИ СНИМАЕШ ЛАЙК УДАЧИ

Comments are closed.