АПЕЛЯЦІЙНИМ СУДОМ ВСТАНОВЛЕНО ІСТОТНЕ ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ З БОКУ СУДДІ ПАВЛА КИРИЧЕНКО

Кількість переглядів 2218

25 січня 2023 року журналіст «Альтернатива.орг» був присутній на судовому засіданні по справі № 509/6024/21 в рамках якої розглядається обвинувальний акт у відношенні Срочинського О. О. та Коваля М. І. за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

Суддя Овідіопольського районного суду Кириченко П. Л. намагався провести засідання за відсутністю електропостачання без ведення аудіо та відео фіксування, а також за відсутності адвоката одного з обвинувачених з єдиною метою – розглянути клопотання прокурора на продовження запобіжного заходу.

Адвокат Каланжов В. І. намагався не допустити цього. В результаті між суддею та адвокатом відбулась невеличка суперечка після якої суддя Кириченко П. Л. таки відклав судове засідання на 1 лютого (деталі дивиться у репортажі).

Досі дивна позиція у судді Павла Кириченко:

  1. По-перше, не зрозуміло яким чином проводити судове засідання за відсутністю електропостачання без ведення аудіо та відео фіксування, а також за відсутності адвоката одного з обвинувачених?
  2. По-друге, з яких підстав, суддя Кириченко П. Л. намагався не звертати уваги на ухвалу апеляційного суду Одеської області, посилаючись на те, що це просто думка колегії апеляційного суду, далі цитата, – «не більше не менше»?
  3. По-третє, навіщо взагалі існує кримінальний закон, коли сам суддя не хоче його виконувати?

Заява про відвід судді Кириченко П. Л.

Впевнений, що поведінка судді Овідіопольського районного суду Одеської області Кириченко Павла Леонтійовича на цьому засіданні, а також встановлене ухвалою апеляційного суду істотне порушення вимог кримінального законодавства з його боку на іншому засіданні, повинні бути предметом розгляду засідання дисциплінарної палати Вищої Ради правосуддя.

Інакше, як нам всім відноситись до прийнятий рішень судді Кириченко П. Л. коли він сам не поважає рішень суду вищої інстанції?

ПОВНЕ ВІДЕО СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ від 25.01.2023 року по справі № 509/6024/21

Нагадаю, що Київським районним судом міста Одеси розглядається обвинувальний акт у відношенні судді Кириченко П. Л. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство) в рамках кримінального провадження № 42018160000000707 від 02.08.2018 року. Наша редакція має декілька репортажів з цього приводу (дивиться посилання на них нижче).

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Матеріали по кримінальної справі судді Кириченко П. Л.:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

7 thoughts on “АПЕЛЯЦІЙНИМ СУДОМ ВСТАНОВЛЕНО ІСТОТНЕ ПОРУШЕННЯ ЗАКОНУ З БОКУ СУДДІ ПАВЛА КИРИЧЕНКО

  1. Так Па вЛик а движухи имеют признаки еще и подделки? И еще группа?

  2. Цей падлік рідкісний ган@он, за 3 копійки буде натягувати сову на глобус

  3. Все превратили в частную лавочку. Царь просто Царь, какие такие законы…

  4. А…Де ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ— ЯКИЙ понадУСЕ.. ВІДСТОРОНЮЄ по закону про (НЕДОВІРУ) до пожиттевого терміну з переходом СТАТКІВ—(МАШИНИ,КОТЕДЖІ МАЄТКИ; КВАРТИРИ,ЗЕМЛІ, БІЗНЕСА ) у дохід держави! На його місце прийде молодий Який дає (КЛЯТВУ ГРОМАДІ) ііі ГРОМАДА виражає (ДОВІРУ),,,Ааа якЩО ВОНО веде себе недостойно то (НЕДОВІРА)….просто зміни до СУСПІЛЬСТВА…!!!

  5. МІНЯТИ, Все все все ,1)Чинуш 2)ЗаКОНи 3) Правила…—Як ЩО Лікар ХРЕНовий ТО до нього НЕЙДУТЬ ! Чи-то Токар, Пічник Столяр, ЗубСтомат. ,,,АВТОремотник НЕМАє АПпеляції, ворхнього вищого касаційного,конституційного,Європейського !! Авторемонтник АБО –Є або НІ. І вирішує ГРОМАДА з (РАДОЮ СТАРІЙШИН). А не мерзских ПАЦЮКІВ,,

  6. Хто ? Раби что сцикуни, якими правлять в осло#би-нарк од иле ри з підсцикуватими головами і їжє з ними?

Comments are closed.