26 січня 2023 року: ЗВЕРНЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Кількість переглядів 2021

Шановні мешканці Овідіопольської ТГ!

Доводжу до Вашого відома, що під час сьогоднішнього ракетного обстрілу є влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури Одеського району.

На відновлення буде потрібен час.

Переконливо прошу зберігати спокій, утриматись від емоцій та істерик. В нашій країні йде жорстока війна проти всього українського народу.

Ворог розраховує на незадоволення населення. Саме тому і знищує інфраструктуру нашої держави. Одеський регіон постраждав в черговий раз.

Одеська військова обласна та районна адміністрації та всі комунальні служби області вже займаються ліквідацією наслідків ракетного обстрілу.

Набираємось терпіння, ворог свого не досягне, адже всі ми твердо віримо в ЗСУ та Перемогу України!

З повагою,

селищний голова Лідія Савельєва

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
1
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

11 thoughts on “26 січня 2023 року: ЗВЕРНЕННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

  1. Доброго ранку, а на який це законних підставах Овідіопольські центр комплектування у простонародні військомат забирає людей з маршруток і завозить у військомат? Попахує викраденням людей, запугую їх там, здійснюють моральний тиск. Так мало того цим займаються представники тероборони, чи чим вони там являються в Овідіополі. Романе просимо спитати у військкоматі та у Голови Овідіопольськой ОТГ, та чому її чоловік та сини досі не у військкоматі??? Може вони хворі може їм потрібна допомога??? До голови дуже багато питань а відповіді немає??? Вона відповість за всі цю корумповану систему яку вона кришує у ЦНАПі у Лікарні у Гуманітарному напрямку, у Земельному відділі, у КП Водопостачь та інші відділи, якщо ви думаєте що війна все спишуть, ні, будете відповідати за кожну корумповану вашу схему, і це все у важкі для країни часи. Господь все бачить.

    1. Зрозумійте, якщо ви хочете чогось досягти цими коментами, вам необхідно зяавити про відомі вам факти – ВІДКРИТО! У випадку написання таких коментів від АНОНІМ (або Заступник) ніякого ефекту ви не досягнете. Написати від АНОНІМа можна що завгодно, але ватрість цієї інформації буде “НОЛЬ”.

      1. На телеграм-каналі “Типичная Одесса” (по Одесі, 108 тисяч підписників, t.me/odessa_typical) та телеграм-каналі “Канал Форт” (по Одеській області, 15 тисяч підписників, t.me/south_fort) публікуються відеодокази на підтвердження наведених коментатором “Заступник” фактів.

        Все – відкрито! Крім очей деяких осіб.

  2. Трошки “нульової інформації” для роздумів:
    1. Частина четверта статті 17 Конституції України: “Збройні Сили України та інші військові формування ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян…”

    2. Частина третя статті 28 Конституції України: “Жодна людина без її вільної згоди не може бути піддана медичним… чи іншим дослідам”

    3. Частина перша статті 63 Конституції України: “Особа не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе…”

    4. Частина друга статті 64 Конституції України: “Не можуть бути обмежені права і свободи, передбачені статтями… 28,… 63 цієї Конституції.”

    5. Частина четверта статті 36 Конституції України: “Ніхто не може бути примушений до вступу в будь-яке об’єднання громадян…”

    6. Частина перша статті 33 Конституції України: “Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування…”

    Джерело: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/254%D0%BA/96-%D0%B2%D1%80#Text

    7. Пункт третій указу Президента України від 24.02.2022 №64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні”: “У зв’язку із введенням в Україні воєнного стану тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану, МОЖУТЬ обмежуватися конституційні права і свободи людини і громадянина, передбачені статтями 30 – 34, 38, 39, 41 – 44, 53 Конституції України…”

    Джерело: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/64/2022#Text

    8. Пункт 5 частини першої статті 6 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”: “В указі Президента України про введення воєнного стану зазначаються:
    …5) вичерпний перелік конституційних прав і свобод людини і громадянина, які тимчасово обмежуються у зв’язку з введенням воєнного стану із зазначенням строку дії цих обмежень, а також тимчасові обмеження прав і законних інтересів юридичних осіб із зазначенням строку дії цих обмежень;”

    9. Частина перша статті 3 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”: “Військовим командуванням, якому згідно з цим Законом надається право разом з органами виконавчої влади, військовими адміністраціями, Радою міністрів Автономної Республіки Крим та органами місцевого самоврядування запроваджувати та здійснювати заходи правового режиму воєнного стану, є:
    – Головнокомандувач Збройних Сил України,
    – Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України,
    – командувачі видів та окремих родів військ (сил) Збройних Сил України,
    – командувачі (начальники) органів військового управління,
    – командири з’єднань, військових частин Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань;”

    10. Частина перша статті 8 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”: “1. В Україні або в окремих її місцевостях, де введено воєнний стан, військове КОМАНДУВАННЯ РАЗОМ ІЗ військовими АДМІНІСТРАЦІЯМИ (у разі їх утворення) можуть самостійно або із залученням органів виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування запроваджувати та здійснювати В МЕЖАХ ТИМЧАСОВИХ ОБМЕЖЕНЬ конституційних прав і свобод людини і громадянина, а також прав і законних інтересів юридичних осіб, передбачених указом Президента України про введення воєнного стану, такі заходи правового режиму воєнного стану:…”

    Джерело: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/389-19/ed20220929#Text

    *****************************************************

    Романе, надайте, будь-ласка, якщо можете, відповіді на такі прості запитання:

    – Чому і на якій правовій підставі повістки вручають/оповіщення здійснюють не особи, віднесені до військового командування і не разом з уповноваженими представниками військових адміністрацій?

    – Чому і на якій правовій підставі військовослужбовці ЗСУ порушують положення частини четвертої статті 17 Конституції України, обмежуючи свободу пересування?

    – Чому і на якій правовій підставі в указі Президента України “Про введення воєнного стану в Україні” немає вичерпного переліку конституційних прав і свобод людини і громадянина, які тимчасово обмежуються у зв’язку з введенням воєнного стану із зазначенням строку дії цих обмежень?

    – Чому і на якій правовій підставі у приміщеннях ТЦКтаСП осіб піддають медичним дослідам без вільної згоди цих осіб?

    – Чому і на якій правовій підставі громадян України у приміщеннях ТЦКтаСП піддають тортурам і примушують до вступу у лави ЗСУ. яке є об’єднанням/з’єднанням громадян?

    Мовчання – найкраща властивість журналіста, можете промовчати.

  3. Це просто жах!
    Була свідком того як військові нападають на хлопців в АТБ, виписуючи повістки!!!
    Це те місце де це повинно здійснюватись?
    Давайте тоді в загальний туалет теж будете вже вриватися і там теж виписувати!!!
    Вам мало блокпосту? Хоча і йому вже не місце, навіть в тих місцях де йдуть бої давно нема блокпостів, а в нас є, для того тільки щоб і виписувати повістки!!!

    1. Майже по всій Україні, де немає бойових дій, познімали або розібрали блокпости.
      Такий дебiлiзм лише в Одеській області відбувається.

    2. А хто вам сказав, що це військові ? Це звичайні уклоністи які побігли і записалися в тероборону з метою прикрити свою дупу і не піти до лав ЗСУ. Вони розраховували лише на те щоб сховатися в теплому місці і більше нічого. Ті хто унюхав жаране швидко знайшли причини відмазатися, а є ті хто залишилися і у них стоїть задача: або ВИ або вони. Ці мавпи не уповноважені особи(які навіть не мають документів при собі) і одразу якщо бачите їх викликайте поліцію,пишіть заяву до прокуратури,нехай перевірять у них документи. Законі процедури не виконуються!!! Одне залишилось загадкове питання, чому ?

  4. https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennia-zmin-do-pravyl-peretynannia-derzhavnoho-kordonu-hromadianamy-s69-270123
    Женщинам-госслужащим запретили покидать Украину во время военного положения, но есть исключения, – Кабмин и ГПСУ

    Согласно решению Кабмина, женщинам-госслужащим, как и мужчинам, нужно за три дня до выезда подавать обращение в Госпогранслужбу с объяснением причины выезда.

    Причины, разрешающие выезд госсслужим:

    ▪️служебная командировка;
    ▪️выезд родителей-одиночек для встречи с детьми, находящимися за границей. Это возможно в отдельных случаях при наличии подтверждающих документов;
    ▪️выезд за границу для лечения;
    ▪️выезд из отдельного решения главы Госпогранслужбы в случае смерти членов семьи за границей.

    ‼️В некоторых случаях запрет относится также к лицам, непригодным к военной службе. Все теперь буду принимать участие и никто теперь не убежит и ответит за все свой КОРУПЦИОННЫЕ схемы!!!

  5. Просимо допомоги.В Овідіополі зграя голодних собак приносить багато шкоди залітаючи у двір через паркани.Все що є на шляху кури.гуси-все шматується.З 30 шт залишається дві.Просимо обговорення цієі ситуаціі і прийнятя шляхів виходу -.

  6. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені ГОЛОВИ ОТГ зробили таксу щодо прийняття документів без довіреності та реєструють право коли люди за кордоном та реєструють на мертвих від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

    1. Та подзвони ти вже Варшанідзе та розкажи все на камеру з призвіщами та конкретними фактами. Аж цікаво вже дізнатись хто ти?

Comments are closed.