В СТУДІЇ «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ СЕРГІЙ КОЛЕБОШИН

Кількість переглядів 2294

21 лютого 2023 року по відео зв’язку головний редактор «Альтернатива.орг» звернувся за допомогою до Народного депутата України по 140 виборчому округу Сергія Колебошина з приводу деяких проблемних питань.

Питання було два:

  1. Створення прокурором Одеської обласної прокуратури Піщевятом І. І. умов для уникнення від відповідальності громадянина Ізраїлю Мулаєва Міхаеля, який незаконно привіз на територію України 122 кг кокаїну.
  2. Не бажання керівника Управління Служби безпеки України Віктора Доровського в Одеській області відкривати кримінальні провадження у відношення деяких осіб, дії яких мають ознаки посягання на територіальну цілісність України та підрив державного устрою нашої держави.

Сергій Валерійович Колебошин пообіцяв надати свого координати свого помічника, який ознайомиться з матеріалами та підготує депутатське звернення від його імені на ім’я Генерального прокурора України та Голови Служби безпеки України.

Ганебну поведінку прокурора Піщевята І. І.
редакція «Альтернатива.орг» зафіксувала на відео:

Небажання керівника Управління Служби безпеки України в Одеській області Віктора Доровського реєструвати кримінальні провадження по деяким сепаратистам за заявою редакції «Альтернатива.орг», ми пояснюю наступним чином:

Батько цього СБУшника – Доровський Олександр Вікторович один із засновників ТОВ «ФАРМАЦЕВТИЧНА ГРУПА «ЗДОРОВ’Я» м. Харків та голова наглядової ради фармакоманії «ЗДОРОВ’Я», яка по інформації ЗМІ (Гендиректор фармкомпании «Здоровье» уличен в подкупе избирателей: российский бизнес заменил бесплатные продуктовые пайки на лекарственные (+ ФОТО, ВИДЕО)) є власністю Олександра Шишкина – члена партії «Єдина росія», який персонально голосував за анексію Криму.

Також, батько керівника Одеського СБУ є спонсором Харківської єпархії УПЦ МП (джерело – ЧВК и террористы на службе УПЦ МП. Часть 6: Харьковская епархия).

Саме тому, на мою думку, піп в Овідіополі має російське громадянство, ходить до УСБУ в Одеській області та ніхто у цьому не бачить проблем, навіть після відкритої агресії російської педерації 24.02.2022 року. Про це читати тут:
РУСЬКИЙ МИР» ОВІДІОПОЛЯ ПІД «КОВПАКОМ» ОДЕСЬКОГО СБУ?

У своїй декларації керівник УСБУ в Одеській області Віктор Доровський (доступ до яких під воєнного стану закритий) вказував на наявність у нього патентів на лікарські засоби, які реалізує ФАРМАЦЕВТИЧНА ГРУПА «ЗДОРОВ’Я.

А це означає, що КЕРІВНИК УСБУ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ МАЄ НЕ ТІЛЬКИ РОДИНИ ЗВ’ЯЗКИ З ФАБРИКОЮ РОСІЯН, А ЩЕ І ФІНАНСОВІ. А це вже небезпека – ця людина має доступ до державної таємниці. Всі ми пам’ятаємо історію з керівником Кримського УСБУ Олегом Кулінічем. Хто ні у курсі, читати тут:
«НО ПОЗВОЛЬТЕ, КАК ОН СЛУЖИЛ В ОЧИСТКЕ?»

Продовжимо таки спілкування з Народним депутатом. У зв’язку з його великою завантаженістю не завжди вдається отримати у нього особистий прийом.

Роман Варшанідзе

АЛЬЕТРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “В СТУДІЇ «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ СЕРГІЙ КОЛЕБОШИН

  1. Ты скоро заедиш варшик попка будет дырявая

  2. Когда депутат голосовал за поднятие зарплаты, себе родному, в начале войны, у него совесть не издавала писка возмущения? Что наш народный депутат думает по поводу того, что он голосовал за отмену индексирования зарплат своим избирателям? Он ещё считает себя народным депутатом?

  3. А почему вы не задали вопрос за какую цену он помогает мужикам выехать за границу. И где он сам находится? Выйти в скайп можно с любой точки мира. Он в Польше больше чем в Украине.

    1. Это тот ,кого ты выбрал ,судя по всему:)

  4. Слухати Варшенідзе – знущання над слухачем!!! За рік неможливо було вивчити українську?

    1. Не слушайте его,на чужих мужиков не зарьтесь,своим пойди займись,Ирина!!!!!!

      1. У ирины нет мужика. Он ее бросил и ущел ко мне!!!!

  5. Це лише підтверджує те, що …

    Клоун має бути у 95 кв.
    Фізик має працювати у школі !
    Вор – має сидіти у в’язниці …

  6. Цікава інформація! І що депутат?

Comments are closed.