ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ЩО БУДУЄ СУХОВІЙ?

Кількість переглядів 4413

До редакції звернувся наш читач, який поскаржився на будівельні роботи в смт Овідіополь по вул. Євгена Колісниченка, напроти автомийки, яка належить мешканцю смт Овідіополь Роману Суховію.

14 квітня 2023 року я побував на місці робіт та поспілкувався з Романом.

Його позиція:

  • ФОП Суховій Р. І. має паспорт прив’язки на тимчасовий об’єкт розміщений на цьому місці.
  • Паспорт прив’язки погоджений з архітектурою Овідіопольської районної державної адміністрації у 2012 році, дію якого він постійно подовжував.
  • Останнє подовження у 2019 році на 5 років до 2024 року.
  • Роботи, які він почав проводити, він називає «роботи з благоустрою прилеглої території» на якій він нічого не будує, а лише заливає її бетоном з метою створення майданчика для тимчасової стоянки автотранспорту.
  • Ніяких додаткових дозволів від Овідіопольської селищної ради він не отримував.

Після мого приїзду, 17 квітня 2023 року Роман Суховій написав заяву до Овідіопольської селищної ради для погодження своїх робіт з благоустрою.

20 липня 2023 року заступник Овідіопольського селищного голови Павло Залива пообіцяв прокоментувати ситуацію у вівторок 25 квітня, після ознайомлення з усіма матеріалами. Наша зустріч відбудеться о 14:30, після чого редакція опублікує позицію селищної ради.

«Роботи з благоустрою прилеглої території» ФОП Суховій Р. І. зупинив до остаточного погодження з Овідіопольською селищною радою.

Будемо спостерігати за цим питанням.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

63 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ЩО БУДУЄ СУХОВІЙ?

  1. У кого то жаба душит, ничего плохого он не делает

    1. А сколько “ничего не делальщик плохого” платит аренды за пользование земельными участками или сколько он оплатил налога на землю?

      1. Чей муж ,сын ,зять посраный приближенный к корыту пошёл воевать?

      2. Ні скільки він не плоте за землю! В нього-ж МАФ! Стоїть маленький павільйончик який легко можна перенести в інше місце)))

  2. У читача багато часу та мало розуму,тому його цiкавить всяка х¥йня.

    1. Для Суховия это конечно х¥йня, а для избирателей существенные вопросы: на основании чего у Суховия появились капитальные строения; сколько бывший председатель земельной комиссии платит в бюджет села; на каком праве идёт стройка очередного здания?
      Для простой площадки под парковку фундамент заливать не нужно!

    2. Все уже куплено и проплачено мной. Деньги куда нужно заношу. Сам от военкомата отмазался, сына старшего Сашку тоже от войны откупил. Бакалову помог с инвалидностью и отправил прятаться в Германию с сестрой Лесей и маму туда же отправил хоть за ней и числится точка в центре с которой срезаю бабло как и с мойки на кругу и казалось бы жизнь удалась, стреги бабло с баранов да внука нянчи но покоя мне не дает спорткомплекс хочу и с него бабло получать а потом может и сына директором пристроить, щас прикидываю сколько бы денег за спорткомплекс занести, очень нравится он мне.

      1. В Овидиополе живут дикие люди,под носом незаконная стройка а они прячутся на пальме,а потом бегут то в Польшу,то в Чехию что бы и там насрать

    3. Він не законо на нашій землі строе
      Пусть розбирае що з бітона

  3. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ.

    1. А хто направить ці документи?
      Невже сама Цариця?

  4. Що, одиноки матері закічилися? Нема про що базікати? Люди, для того щоб щось мати треба: спати не до обіду, йти щось робити, бажано працювати та сплачувати податки, розвиватися, бити лбом стелі та розбиваючи щось, набиваючи синці підніматися в гору. Все, на іше просто не буду часу. Я бачу доноси та заздрість займуть у людей час який в них є, бо тим хто працює нема коли дивитися за іншими. Знайшли нову жертву? Ідіотизм якись, недалеко від менталетету раши наші люди.

    1. Краше нічого не робити аніж красти ! Суховій тільки засре навколишнє середовище і своє пузо наб’є

  5. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ.

  6. Рома Суховий готовит почву для нового семейного бизнеса. Скоро Бокалов вернётся с Германии (так как там он и н…й никому не нужен). И будут Рома с Юрой мутит в Овидиополе на свою руку. А громада снова как овцы будут избирать их депутатами продавая свои голоса уже не за 500 а за 1000 гривен. Да только ошибаются они депутатами будут те кто за нас с вами на передовой стоял, а не те кто за бугор свалил. Паспорт у него привязан а больше ничего у него не висит от привязки? Земельных участков на дурняк получили теперь не знают какую хрень с ними придумать.

  7. Пан суховий все паспорта привязки узаконил через суд на рынке на мойке а заместитель савельевой Пашка залатая ручка получила взяточку и будет решать вопрос
    Люди!!! Не ужели ми такие тупоголовие: пока наши ребята обораняют нашу землю!!!! Суховий схемами захватывает наши земли овидиопольськой отг почему он :не в ЗСУ Савельева должна закончить етот беспредел ми громада будем наблюдать решения етого вопроса Слава ЗСУ!!!

    1. А ты почему не там ? Чужие деньги не устали считать ? Пойди работай ,и тебе не будет дела до кого-то. А так работы нет , сидишь и строчишь тут , и слюней давишься, что кто-то МОЖЕТ РАБОТАТЬ и ЗАРАБАТЫВАТЬ хоть чуток , А ТЫ НЕТ !

  8. Рома варшенидзе скриншоти ми зделали :можеш пропускать коменти и не
    Они будут везде посмотрим чесний ти журналист тебе респект от ЗСУ

  9. Варшенидзе непропускает коменти про захват земли под мойку в Овидиополе суховий купил даже варшенидзе а ми думали порядочный журналист

    Відповіcти

  10. Варшенидзе продажный журналист ми заметили коменти не пропускает

    1. А ты пойди работать , не когда будет на сайте сидеть )

  11. Павел Залива заместитель Савельевой получили взятку от суховия и будут решать етот вопрос надо зама на воздух опять в ЗСУ он откупился и стал корупценером

    1. А тебя в школу изучить хоть один язык …

      Люблю наш народ , читать деньги чужие научились , а сами работать не могут (

      1. Аби під час війни пустити під трибунал свіх ненажер то після війни була би нова крана а так і далі цих свиней та їх поросят кормить будемо

  12. Боже куда смотрит глава отг Савельева или опг во время войны что творят почему??Суховий не в ЗСУ

    1. А ты почему не там ? Говорить можешь , значит и воевать тоже сможешь ! За своим носом смотри . Нечего за всеми следить и пускать сплетни !

  13. САВЕЛЬЕВА ПОЛУЧИЛА ВЗЯТКУ И КОНЕЦ ИСТОРИИ

  14. Сколько будет безспредел в нашей
    Грамаде суховий строет незаконно никто не видеть где новый заместитель савельевой Павел специалист по земельных вопросах где Трофименко максим председатель земельной комиссии где Юлия малицкая начальник земельного одела получили взяточчку от Суховия романа!!!!
    И главное Варшенидзе невидет

    Відповіcти
    Залишити

    1. Не чем заняться людям … Сплетни хоть тут погонять .
      Идите работать . Если у вас есть время следить за всем , значит у вас мало работы ! А вы уверенны в своих словах ? Жаба душит , что ничего не перепало ?

      1. Причём тут жаба,чего честный человек на фронте а эти мажоры откупились и на местах строют бизнес,иди отвоюй независимость страны

  15. Куда смотрит прокуратура решения должни проверять прокуратура Суховий попутал берега залил фундамент на земле Отг Овидиополь : давайте будем заливать где нам подходит фундаменти и будем захват делать??мер за што получает зарплату чтоб Суховий без пределом занимался ето как называется пусть послужить в ЗСУ или я не так што то сказала :люди ребята за што жизнь отдают :штоб Суховий с Савельевой безпределом знимались????

  16. Что не говори, а Савельева превзошла сама себя!
    За 10 лет ее сидения во власти бизнес обходит стороной Овидиополь. Местные “суховии” с помощью Савельевой не дают шанса выжить легальному бизнесу. А как у нее штаты раздуты! Причем все как на подбор – тупые. Таким количеством штата можно руководить целым районом, а не полудохлым Овидиополем и двумя захудалыми деревнями!

  17. Хай краще кози пасуться! Навiщо будувати.

  18. – Мала архітектурна форма (далі – МАФ) для здійснення підприємницької діяльності – тимчасова, як правило, одноповерхова споруда, площею до 30 м2, що виготовляється з полегшених конструктивних матеріалів без влаштування фундаменту та стаціонарного підключення до інженерних мереж.

  19. Ну і “людоньки”, Людина працює а жабодави скиглять! А ви станете і зробіть щось краще ? А витти як с*к* в ящику це тільки можуть жабодави, лінтяї і нікчеми!

  20. Ця людина одна процюе в овидиополе бильш нехто непрацюе шахрай коли все нежреця може по захищае Украину марадьор суховий роман

  21. Люди добрые, у вас бы наверное пена изо рта пошла если бы это было где то в центре смт.
    Где то на окраине СМТ что то работает и слава богу.
    Нет, надо всех в каменный век отправить, будем радоваться пустотам и просторам, с копьём и камнем.
    Все будут счастливы.

    1. Краще кози аніж незаконне!!!!!!! Бідні на війні а багаті відкупилися Тай де ж тут справедливість,ту земельну ділянку краще дати воїну!!!!!!!!

  22. Шановний, Романе, просимо Вас звернути увагу, що відбувається в кручах в с. Миколаївка спуск біля Будинку культури. Велика площа землі розгорнута, порізані скали, насаджані дерева, ведеться капітальне будівництво, а ця територія не може бути приватною власністю. Потім ця територія розшириться, обгородиться парканом, а місцевим людям прохід до лиману через цю «ландшафти» буде заборонено .

  23. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ.

    Відповіcти

  24. А зачем Бокалову помогать с инвалидностью ? У него справка об умственной отсталости с детства .Его и в армию не взяли из-за этого. И писать он не умеет ,читает кое как

  25. Боже боже ,какая желчь прёт у людей, было такое захалустье, привели в порядок, начали бизнес вести, налоги платить, а тут такая зависть, кто вам не даёт открыть свое дело, наверное местечковым бизнесменам жаба давит….. Знаю у Романа давно проблемы со здоровьем, а вы ещё и завидуете….

  26. Бакалов хоть и дурак с детства , зато возле родственника Суховия и базарчик имеет(никаких налогов не плотит ) ,сам Варшанидзе разбирался . Только талку ноль , крыша у него наша ЛИСа . И земли наполучал , и дом построил в ценре , и Лесю пристроил в исполком . Как для дебила , то неплохие успехи .

    1. Та там и та Леся недалекого ума, раньше в начале нулевых каждую субботу тусила в бане(возле спорткомплекса) с разными мужиками где собственно и подцепила Бакалова. Пробовала работать юристом в овидиополе но везде увольняли “бо тупе” потом уже Бакалов ее пристроил в исполком

      1. Жаба не задушила ? Боже , одни святоши тут сидят . За свой матней следи )
        У вас жизнь очень не интересна , раз вы пишите все это ( и знаете ) следить за чужой жизнью , более интереснее , чем проживать свою !?

  27. Леся сдала Юру в рабство в публичный дом в Германии,садовником.Он ведь умеет сажать деревья

  28. Цього шахрая Суховія треба карати Гаагським судом, він та його Мийка це екологічна катастрофа для нашого населення він усю воду з хімією зліває у лісосмугу яку він теж захопив, та спилює дерева, та ще він умисно робить у деревах дірки та заливає соляру щоб вони сохли і він їх зрізає, Романе Варшенідзе проведіть розслідування як він тварюка шкодить нашій громаді. За бездіяльсть Овідіопольськой ОТГ, написано листа з доказами підробних документів на паспорт прив’язки також рішення суду, та технічний паспорт де шахрайськими діями ФОП Моісеєнко Віталій Вікторович збільшив площу, також відео екологічної катастрофи та знищення лісосмуги та направлено у контролюючи правоохоронні органи також державні служби та у СМІ України, нехай країна знає шахраїв та нелюдів які поки іде війна він руїнує, та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ у обличчі Савельєвой Л.І.

    1. Ужас !!!Какой ужас !!

      Это же у вас столько времени свободного есть , может пойдёте работать ?или защищать родину ? Мне кажется от вас там будет больше толку , чем здесь ! А нет, на кажется я уверен в этом ! Вы бы могли там быть разведчиком ! Но , доверять бы я вам не стал . Информации мало , доказательств ноль . Выдумывать и я могу в тепле и не работая … Этот бизнес спасает наш Овидиополь, ибо платится ФОП !

  29. Яка стоянка? Подивіться на конструкцію, там же всередині зроблено каркас для організації злива води. Чергова мийка буде, 100%!

  30. Кому Рома плохое сделал? Чего вы как коршуны слетелись и гадость пишите, была там яма с болотом всегда, не проехать не пройти, сделали люди свой бизнес привели в порядок и вам завидно стало, А дырки в деревьях не он делал, а сосед рядом участок

  31. Бооооже, які кончені🤣🤣🤣😂😂😂
    Скільки дебілів в групі. Я як і вели кількість моїх знайомих знаю Романа Суховія і ми точно знаємо яка це людина справедлива та добродушна і зазвичай, скоріш втратить трохи свого ніж відбере чуже. А за комент, що на цій землі раніше було чисте болото однозначно ЛАЙК.
    РОМАН СУХОВІЙ КРАСАВА, не слухай заздрісників!

    1. В ж*пу поцелуй своего сукавия

  32. Де ці два покидька Сергій Авраменко та Максим Трофіменко, їжайте тварюки та робить перевірки як два члена Земельной Комісії, чи собакам кинули кістку) гнилі тварюки.

    1. З двух покидьків складається земельна комісія???
      У*б@ніще ти зпочатку розберись який склад комісії,потім коментуй, хобот розпустило мамонт здохший, і щось підп*здює….

  33. Не свариться. Незабаром я вийду на роботу та розв’яжу всі суперечки. Суховій вже запропонував мені 1000 доларів. Думаю…

  34. Скоро попрут назад наши беженцы,прославились на весь мир, послушайте что о нас говорят за границей,срамота

  35. Боже мой! Да пустовал там тот кусрчек земли.Почему человек не может поставить объект ,дать хрть одно рабочее место кому-то? Что же в этом преступного? Он же не ворует,не отнимает? Человек просто пытается заработать.Как можно быть такими завистливыми.

  36. Боже мой! Да пустовал там тот кусрчек земли.Почему человек не может поставить объект ,дать хрть одно рабочее место кому-то? Что же в этом преступного? Он же не ворует,не отнимает? Человек просто пытается заработать.Как можно быть такими завистливыми.

  37. Те кто хвалят Суховия и говорят какой он порядочный значит вы его плохо знаете. Двуличный человек, ему интересна только его выгода, он ещё тот великий интригант.

    1. Ну так и хорошо,семья при нем,хороший брак,хорошие дети,зарабатывает кормит свою семью!Вам какая разница двуличный или пятиличный он????Вам с ним жить???Научитесь жить своей жизнью!
      Комментарии просто мрак!Сами Овидиополь в яму превращаете,интеллекта ноль!Просто стыдно за всех за вас!

      1. Так уж все хорошо😅😅😅
        Вы живете с ним?

Comments are closed.