НАВІЩО МИ УТРИМУЄМО ДІТЕЙ «ШАХРАЇВ»? АБО БІЗНЕС НА СВОЇХ ДІТЯХ

Кількість переглядів 6057

До редакції періодично телефонують мешканки нашої громади зі скаргами на відмову у виплаті грошової допомоги матерям-одиначкам та малозабезпеченим. Редакція почала розбиратись у ситуації. Поки, складається враження, що для багатьох мамочок народжування дітей перетворилось на бізнес – у свідоцтвах про народження навмисно не вказують батька та змушують бюджет утримувати їх дітей. Також нам на камеру повідомляли про випадки, коли замість реального батька у свідоцтво записували іноземця, який використовував це для отримання посвідки на постійне місце проживання в Україні.

У цьому репортажі наведемо вам два приклади:

Перший – це Черненко Світлана Дмитрівна з села Калаглія, яка мешкає в смт Овідіополь по вул. Водовідна, 9 та яка має п’ятьох дітей – 2008, 2010, 2012, 2016, 2018 років народження. Як мінімум у трьох дітей батьком є Зміяка Олег Романович, батьки якого, Марія та Роман Зміяки мешкають в смт Овідіополь по вул. Дукова, 64.

Другий – це Зайченко Надія Олександрівна, з Ананьївського району, 29.09.1991 року народження, яка мешкає в смт Овідіополь по вул. Дукова, 4 (з її слів будинок Дмитра Дисколяра) та яка має чотирьох дітей – 2013, 2016, 2019, 2020 року народження. Проживає у вказаному будинку з чоловіком – Скрипниченко Русланом Юрійовичем, який є батьком її дитини 2020 року народження та який працює у компанії «АІСТ».

Поспілкувавшись з цими двома мамками (дивиться подробиці у відео сюжеті), доходимо до висновку: для таких, як Світлана Черненко та Надія Зайченко діти стають «бізнесом» і тому при народженні вони навмисно не вказують у свідоцтві про народження їх батька, що надає їм можливість отримувати з бюджету кошти на їх утримання та навіть ще іноді спробують оформлювати своїх дітей на іноземних громадян, що надає можливість отримувати цим громадянам посвідки на постійне місце проживання в Україні. Звичайно це також з однією метою – отримати гроші.

Питання фінансування таких, так званих «малозабезпечених», потребує звичайно дискусії, але допускати перетворювати дітей на «бізнес» на мою думку неприпустимо.

Про всі встановлені мною факти буде повідомлено, як соціальні служби, так й правоохоронці. Таких мамок треба притягувати до відповідальності, як мінімум за не виконання своїх батьківських обов’язків, адже навмисне не бажання примушувати реальних батьків утримувати своїх дітей завдає великої шкоди бюджету.

Постає риторичне запитання, чому ми повинні утримувати дітей відвертих «шахраїв»?

Подібну кримінальну справу розглядає Іллічівський міський суд Одеської області, де депутат від забороненої проросійської партії «опзж» Юрій Нікітінський, разом з колишніми працівниками управління соціального захисту населення, за версією слідства, створили певні схеми, які приносили їм чималі гроші з бюджету саме за допомогою мамочок з маленькими дітьми.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
2

77 thoughts on “НАВІЩО МИ УТРИМУЄМО ДІТЕЙ «ШАХРАЇВ»? АБО БІЗНЕС НА СВОЇХ ДІТЯХ

  1. Вы просмотрите социальные странички Светланы . Не совершенное летняя пьёт на камеру пиво это ужас. Наглая и лживая

      1. Допомогати у дітей копійки відбирати. Ганьба таким “журналістам”

        1. Піди до наших бізнесменів подивись скільки там людей працює без сплати податків та ще за копійки

        2. Шавка а не журналіст ,на багатих боїться рота відкрити а про бідних тільки пише які вони бідні бо не можуть гарно красти

          1. Варшанидзе молодец!!!!!! Давно пора прикрутить хвоста этим наглым мамашам. Только ленивый не eб@л эту Свету.

      2. В першу чергу позабирали на війну тих же чоловіка з бідних сімей а багаті і досі щось вигадують або бігають в тилу і тяакають,або сидять при воєнкомату

      3. Щоб припинити виплати шахраям, треба взяти за зябра службу, яка повинна це все перевіряти.

    1. А ти перейди все накінець на рідну мову,тупорила коняка

      1. той судовий процес закінчиться тим що мамочки вині

      1. Чекаємо з нетерпінням …
        Юру на нари !

        1. Юра на нары не попадёт!
          Будет мером села, не иначе!

          1. Дудка тебя это не спасет. Сидишь в Молдавии и помалкивай!!!

  2. Ви б інших місцях пошукали про незаконне отримання коштів, а тим паче зараз, а не з цих жінок!!! Держава бідніє не через них, на ті копійки що вони отримують, то сльози, в порівнянні з тим що беруть ті органи навіть, що дають їм гроші!!

    1. Якби не діти тих маточек. то і повістки не було би кому вручати на війну,бідних скоро понахлдили а багаті всі при ділі в тилу

  3. Нашли тему для базара. Возьмите интервью у Газияна по поводу гуманитарной помощи. Раскройте тему на которой отмываются миллионы. Но увы вам приказали убрать все комментарии по этому поводу и вы подчинились. Снимите репортаж о директоре спорт комплекса пусть он расскажет как в недалёком прошлом тренировал детей Рамзана Кадырова а так же был в числе его личной охраны. А теперь занимает руководящую должность и получает зарплату с бюджета громады. Посмотрите как живут эти люди многодетные матери и посмотрите на дома Газияна, посчитайте количество домов головы Овидиопольской ОТГ. Посмотрите сколько земельных участков было выдано семье беглому депутату Бокалову. И не нужно писать ” давайте факты”, факты вам известны. И не торгуйте комментариями а если и убираете их то пишите сколько за это вы получаете денег и сколько из них вы отдаёте в казну ОТГ в качестве налогов на содержание настоящих многодетных семей.

      1. та не напише ніхто. під анонімом всі сміливі, а від свого імені усі мовчать.

  4. А ведь действительно , сейчас много таких мамочек рожают по 6-8 детей , и им не могут дать рады . Знаю одну Альбина Рудь . У неё тоже много детей , и недавно родила ребёнка . Так и не одна она живет , а те дети не ухоженные , условия для детей , в доме желают лучшего . Но почему-то , соц-служба на это внимания не обращает . Так ещё в передачу помогает «Фон Нежные Ладошки « .

    1. У неё даже не разберёшься кто от кого эти дети совсем не смотрит за ними ,а хочет ее рожать

  5. Тільки СУД має право назвати людину ШАХРАЙ.
    Роман Варшанідзе, Вам НЕ відомо, що таке етика журналіста. Ви звичайний донощик

    1. Я родом з багатодітної родини,скажу що жили бідно але в згоді а зараз ділимося і допомогаємо один одному а не гриземся як ті ділять доллари

    2. Не донощик а сцикло,щось надо писати а боїться,а бідний що йому зробить хіба що прокляне

  6. Рома по Суховий роман можно репортаж как он начал незаконно строительство под високовольдной апорой как Савельва на ето смотрит там рядом пажарний водойом как пожарники смотрят или суховию можно проплатил ??? Ждём репортаж

    1. Я тебя сук* если встречу😡😡😡 доиграешься у меня

  7. Доброго вечора вона бреше і проживає з чоловіком.

  8. По Гагарина пройдись Рома. Там твоя подружка Таня Павленко имеет работу, мужа и получает как одинокая мама и малоимущая оп липовым справкам что мол зп маленькая а зарплата больше десятки тысяч и мужик с ней живет который работает.

  9. С Таким подходом ,сейчас все одиночки мамы, у кого много деток, вынуждены будут отдать детей в интернат так как не смогут их просто прокормить. Вот тогда заживет громада. И так не сладко всем. Раньше государство платило фиксированную суму до 18-ти лет, а затем сняли, это ли не грабеж? Дети лишены кружков, потому что за все платить надо, необходимых вещей, и полноценной пищи потому что приходится отдать половину за коммуналку. Я тоже одинокая мама и у меня один сын, да я работаю, но выше того что зарабатываю прыгнуть не могу, едва концы с концами свожу, а по доходам я не малоимущая. То есть, от того что мы еще кое как живы я уже в шоколаде? Отца сына нет в Украине и это заколдованный круг . Ну не нойте тогда что рождаемость упадет ниже плинтуса. Уже подумываю забрать ребенка и уехать гсвегда из Украины. Спасибо Роман, вы помогаете определится с такими вот решениями. Если я мешкала раньше, то сейчас уже решилась!

    1. Якщо ти не можеш забезпечити дітей, нащо ти їх плодиш?
      Народити дитину – це свідоме рішення, і якщо в тебе не було грошей і нормальних умов проживання до народження дітей – після народження вони тобі на голову не впадуть.

      1. Виходить що тепер тільки багаті можуть мати дітей ? Бідні вимруть і ти підеш працювати свинособака ?

    2. Що значить змушені віддати в інтернат ? Для кого цих дітей народили ,для себе чи держави , чи сподівались що держава буде годувати ? Виплати одиноким мамам не зняли, а рахують по доходам, не працюєш не отримуєш. Так що все чесно. Діти свідомих батьків не позбавлені гуртків і їжі. Нащо родила як знала, що не буде чим годувати? Одинокою мамою можна бути на 1-2 дитини , все в житті буває, не ту людину обрала , не склалось , але вибачте, одинока на 5-6 дітей це занадто , їх же не вітром надуває. Дуже гарно влаштувались, чоловіка має, дохід з теплички, дохід з держави, так можна чпекатись не думаючи про наслідки, а до речі , такі як ви, з однією дитиною , через таких хитросраких і не маєте допомоги , бо у вас дохід покриває прожитковий мінімум на двох

      1. для того, щоб це зрозуміти потрібно мати мозок і здоровий глузд. але, дивлячись на більшість коментарів, розумієш, що ні першим ні другим навіть і не пахне.

  10. Абсолютно правильно пишеш – шановний аноніме…
    Повністю згоден …
    А Катерині дійсно треба сказати – не довольна життям в Україні шуруй на свою роzzію !!! хіба тебе тут хтось тримав силою ???

    1. Це піз…..всіх бідних та невдоволених ви постилаєте на Росію,а ви подумали хто після війни буде віддавати кредити які взяла держава і хто буде тут працювати на грязних роботах

  11. Это вы у себя дома борзые а в Европе вы никто и звать вас рабочая сила,скоро друг друга загрызете

  12. На палац спорту 5 міліонів а цим мамочкам скільки с бюджету на рік іде? Я думаю копійки в порівнянні з дотаціями які потім повертаються тій же Савельевой

  13. А чому бізнес на дітях а не на тортах, гуманітарці,наливайках,дотаціях з бюджету,що тільки говорити за школу постійно дай,дай,дай

  14. А в школі дай,дай.А в дитячому садочку на,на і так всюди.Треба починати з декларацій і тоді буде порядок!Я наприклад ані копійки не получила з вашого срного бюджету а ті дотації що ви виділяєте на Водоканал і палац спорту вам же і повертаються

  15. И еще этот петух Дядик тарифы подымет –вот тогда и ЗАЖИВЕМ !

  16. Светлана бухает каждый день , деньги на это есть ? А прямые эфиры с мужлаеами вести как устраивает посиделки бедные те дети . Выше верно написали только ленивого там небыло

  17. Прекратить нужно эти выплаты ! Может тогда плодить нищету не будут эти горе- мамашы! Привыкли жить за счет других да еще и мужиков своих содержать за эти деньги (((

    1. Ты бы заткнулся!Дети это будущее!!!И как правило у горе мам дети золотыми людьми выпростают!!!Как можно такое о детях писать!!!!Больные!!!

  18. Проблема всіх жителів України, це те що дуже мало хто знає закони, свої ПРАВА і ОБОВ’ЯЗКИ. Нікого не захищаю, але коли людина задає питання, і при цьому всю інформацію записує на листочок, як мінімум це не є прийнятним, тим паче якщо це недожурналіст.

  19. Заголовок дуже файний, тільки прізвища треба зовсім інші, внести туди весь депутатський корпус та голову селищної ради який влаштувала грандіозний розпродаж землі за копійки

  20. Средство контрацепции?
    Неее не слылаша….

    1. Опубликуйте списки кому и сколько каждый месяц выдают материальной помощи с бюджета ОТГ. Опубликуйте сколько денег с бюджета выделяют на зарплату и премию директору-бездельнику КП Водапостач Дядику, Сколько средств с бюджета идёт на содержания Палаца спорта где директор сепар. Ответьте на один вопрос может ли человек в Украине занимать руководящую должность, который ранее ” служил” в охране кадырова. Наверное такое возможное только в Овидиопольской ОТГ. А считать детские деньги ну знаете, это не в окопе родину защищать. В любом случае деньги которые эти мамочки получают на детей идут на питание одежду и игрушки детям. А как же тогда крылатая фраза-чужих детей не бывает. Или всё таки бывает? Может лучше всё же посчитать деньги отмытые чиновниками и властями?

  21. Это очень актуальная проблема я с первым ребенком которому 18 лет не получала ни чего так как с мужем не жила а он алименты не платил и заставить его не могли так как не могли найти и ничего не могла купить ребенку пока его не устроила в садик и не устроилась на роботу

  22. Дивні “матері-одиначки” у нас – чоловіків не мають, зате дітей народжують кожен рік.
    Дивні люди, що цей бізнес підтримують навіть тут в коментарях.
    Мені здається, що краще б цю допомогу надавали не в грошовому еквіваленті, а продуктами, одягом, ліками, канцелярією для школи/садочка. Може б тоді так званих “одиначок” поменшало б.

  23. Вельми шановне панство, чи як Вас тут усіх величати? Зніміть корони та ві….ться від тих мамок! Якщо вони усі подають на аліменти Ви всі охрінієте іх сплачувать , тому що ці діти, це діти Ваших чоловіків та синів. Я по вечорам бачу як образцові семьянини в своїх дорогих автівках роблять нових дітей, піднімають генофонд Украини на причалі лиману. Якщо Вас підібрали, кого по зальоту, а кого за якоїсь вигоди то Ви ще на щасливих та порядніх не тягнете. Якщо Ви такі спроможні утримувати своїх дітей у достатку то моя Вам порада:платіть податки з Ваших теплиць, не беріть хабарі, то я побачу який високий рівень у Вас буде та як Ви будете шукати спасіння по тій Європі, щоб дітей годувати. Стуліть свої пельки бо на більшості тавро нема де ставити, а інших бачите, та ще срете.

    1. спочатку ДНК, а потім хай татусі сплачують аліменти. в чому проблема?

    2. спочатку тут виправдовували шахраїв, а тепер виправдовують ще й бл@дунів.
      хто дитину зробив – хай і відповідає. чи пісюн виріс, а мозок ні?

  24. Светка пьянчуха и чесная давалка!С моим мужем тр@х@л@сь п@длюк@

  25. Стерелізувать таких животних як ця в червонім скільком дітям вона життя спортила приводе нових хахарів

  26. Общество д*б*л*в хотят в Овидиополе построить свою страну за бюджетные деньги и при этом ещё и украсть.

    1. Наша Одминистрация как хорошо набивает карманы себе только чтобы не платить надо чтобы проверка приехала куда эти деньги пошли

  27. Роман не суди и судим не будешь по бойся Бога у тебя есть дети внуки бог палкой не бëт

    1. Ты на Бога надейся, но сама не плошай. Не путай грешое с праведным – отвечай за свои поступки, Бог тебя не принуждает врать и мошенничать.

  28. Таких матерей – одиночек полно по всему району и в Овидиополь тоже.Нужно начинать проверку не с одной семьи и не с этого года, а тех, чьи дети родились с 2010 года. Заставить таких умниц – матерей вернуть нечестные деньги и пополнить районный бюджет на благоустройство района.

  29. Варшанидзе, чого свого не утримуешь уся громада збирала йому на лікування🤣🤣🤣🤣

    1. Свого старшого сина я давно не утримую. Він сам собі заробляє.
      Коли хтось дає комусь свої кошти у якості допомоги, це особиста справа кожного і бюджет тут ні до чого.

  30. мостовая ты в творческом поиске? дудка нашел себе другую в кишиневе?

  31. Варшенидзе непропускает коменти про захват земли под мойку в Овидиополе суховий купил даже варшенидзе а ми думали порядочный журналист

    Відповіcти

  32. А нащо люди платять налоги, щоб депутати свою Ж відїжували? Ви спочатку зверху спитайте, а потім зрозумієте звідки дерево гнеться.

Comments are closed.