В ОВІДІОПОЛІ ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЮТЬ СВІТЛОФОРИ

Кількість переглядів 1331

Під час сильних опадів у вигляді дощу, в Овідіополі порушено електропостачання на деяких ділянках електромереж селища, що призвело до тимчасового відключення світлофорів у центрі селища.

Оновлення роботи світлофорів буде налагоджено на наступному тижні. Велике прохання до всіх учасників дорожнього руху — бути максимально уважними!

По матеріалах: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЮТЬ СВІТЛОФОРИ

  1. А то без тебе не знають, що потрібно бути уважними. А особливо коли миготить помаранчевий.

  2. Цього шахрая Суховія треба карати Гаагським судом, він та його Мийка це екологічна катастрофа для нашого населення він усю воду з хімією зліває у лісосмугу яку він теж захопив, та спилює дерева, та ще він умисно робить у деревах дірки та заливає соляру щоб вони сохли і він їх зрізає, Романе Варшенідзе проведіть розслідування як він тварюка шкодить нашій громаді. За бездіяльсть Овідіопольськой ОТГ, написано листа з доказами підробних документів на паспорт прив’язки також рішення суду, та технічний паспорт де шахрайськими діями ФОП Моісеєнко Віталій Вікторович збільшив площу, також відео екологічної катастрофи та знищення лісосмуги та направлено у контролюючи правоохоронні органи також державні служби та у СМІ України, нехай країна знає шахраїв та нелюдів які поки іде війна він руїнує, та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ у обличчі Савельєвой Л.І.

  3. Це потрібно тиждень чекати щоб полагодити? Невже наша місцева влада не може все робити вчасно,

  4. та нечого їм не буде,це такі мовні патріоти аби набити собі пузо

  5. Тридцять років незалежності і нічого Україна не зробила чи не змогла,народили олігархів

  6. Все хотели в Европу,ну и как вам,попозорились,показали себя.Прежде чем стать независимым государством выручите свой родной язык!

    1. А чем в Европе попозорились,тем что родной язык не выучили?)))))от жешь дурко)))

  7. Наталя Анатоліївна, схаменіться. Йдіть погуляйте на своїх паличках. Подихайте повітрям та висріть все гівно, що залежалось у вас

Comments are closed.