САМОПРАВСТВО: ЗАРЕЄСТРОВАНЕ КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ПО ФАКТУ НЕЗАКОННИХ РОБІТ НА «КРУЧАХ»

Кількість переглядів 2168

Відділенням поліції № 1 Одеським районним управлінням поліції № 2 (смт Овідіополь) зареєстроване кримінальне провадження за ст. 356 Кримінального кодексу України «Самоправство» по факту робіт по пров. Причальний.

За свідченнями сусідів, роботи проводить Миколай Наумов, який мешкає у будинку № 14 по вул. Стуса (Чижикова). 21 квітня 2023 року я надав покази в рамках цього кримінального провадження.

Отримати пояснення на відео камеру від самого Миколая Наумова не вдалося. З будинку № 14 ніхто не вийшов.

20 квітня 2023 року заступник Овідіопольського селищного голови Павло Залива пообіцяв прокоментувати дану ситуацію у вівторок 25 квітня о 14:30, після чого редакція опублікує позицію селищної ради.

Нагадаю, що 13 квітня мешканці вул. Стуса (Чижикова) повідомили про незаконні роботи на кручах, які виконував невідомий на тракторі JCB д.н.з. 20993ВН:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

ЩО ЗА «КОЛЯ» «РІЖЕ» КРУЧІ В ОВІДІОПОЛІ?

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “САМОПРАВСТВО: ЗАРЕЄСТРОВАНЕ КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ПО ФАКТУ НЕЗАКОННИХ РОБІТ НА «КРУЧАХ»

  1. вулиця Стуса, а не Стуса (Чижикова).
    Навіщо так писати? Що за подвійні стандарти?
    Ви ж не пишете Шевченка (Членів)

  2. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність О

  3. Чому так ж ситуація по Суховію самоправство та підробка документів та досі не відкрито кримінальне провадження? Савельєва як що ви думаєте що у ви отримавши від Суховія хабаря, спустити це самоправство та шахрайство на гальма, то ця справа потягне вас на дно, ви разом з цим покидьком будете популярні на всю краіну. Думай- те!

  4. Чому так ж ситуація по Суховію самоправство та підробка документів та досі не відкрито кримінальне провадження? Савельєва як що ви думаєте що у ви отримавши від Суховія хабаря, спустити це самоправство та шахрайство на гальма, то ця справа потягне вас на дно, ви разом з цим покидьком будете популярні на всю краіну. Думай- те!

  5. Чому так ж ситуація по Суховію самоправство та підробка документів та досі не відкрито кримінальне провадження? Голова Овідіопольськой ОТГ як що ви думаєте що у ви отримавши від Суховія хабаря, спустити це самоправство та шахрайство на гальма, то ця справа потягне вас на дно, ви разом з цим покидьком будете популярні на всю краіну. Думай- те!

    1. Да рожу надо начистить этому сукавию и всему его змеиному кодлу а когда бакалов вернется и ему по мордасам дать. Они видимо уже забыли как им машины жгли и одному и второму

  6. Шановний, Романе, просимо Вас звернути увагу, що відбувається в кручах в с. Миколаївка спуск біля Будинку культури. Велика площа землі розгорнута, порізані скали, насаджані дерева, ведеться капітальне будівництво, а ця територія не може бути приватною власністю. Потім ця територія розшириться, обгородиться парканом, а місцевим людям прохід до лиману через цю «ландшафти» буде заборонено .

  7. 20 липня 2023 року? Це коли було, шо я пропустив?

  8. У нашей доци болит как ни пиз…а так поци. То светофоры не горят (они не исправны уже ни один год) то газ отключают на неделю не понятно какого х…ра. То круча падает то Суховий рейдерским захватом занимается). Зато голова и депутаты распиливают бюджет а потом говорят что дети с многодетных семей его украли. А обратите внимание на благоустройство ТЦК (военкомата) сколько бюджетных денег лиса бросила на благоустройство что бы её сыновей а так же её холуёв не призвали. И это в период войны. Да лучше бы пацанам на передовую машину купили бы. Так она на благоустройство военкомата деньги выкидывает. Будет не военкомат а дворец с розами в вазах, а рядом разбитый причал который не сегодня так завтра под воду уйдёт. Разбитые здания бывшего ПТУ (иначе их бомбили орки), здание клуба и другие здания которые в плачевном состоянии. Дороги в ямах зато военкомат у розах в вазах (стоимость которых дороже дорожных ремонтов). Не стыдно ли вам госпожа голова смотреть людям в глаза?

    1. Я так і знав !

      в зимку, Савєльєва відключала світло кожні 2-3 годинм…
      а тепер Савєльєва відключила газ !!!
      ‘Так вот тьі какой ??? Сєвєрньій ОЛЕНЬ’ !!!

    2. Савєльєва відремонтувала воєнкомат ???

      😯😯😯😯😯😯

      Ви при своєму розумі ???
      чи він, тим часом вас покинув ?

      1. Ты оленёнок головы Овидипольской ОТГ ребёнок 7-месячный, если до твоего ума не доходит, что благоустройство ТЦК (военкомата) проводится за бюджетные деньги.

        1. Ви всі такі герої тут, а як сказати це все в очі так очко жим жим
          Йдіть одразу до суду пишіть заяву, чи розбирайтесь з цими питаннями
          Коментатори диванні🤮

  9. Показала це відео полякам,ой як я сміялась вони сказали вас що там Путін вже бомбив,,та ні воно само все падає

  10. Наумов це той старий чоловік що в адмін будинку працював?

  11. Романе варшенидзе дякуемо що пропускаете комментарии уважуха ви настоящий независемий журналист

Comments are closed.