В ОВІДІОПОЛІ НА БАЗІ ШКОЛИ ДУХОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ «ДНІСТРОВСЬКІ СУРМИ»

Кількість переглядів 1155

14 квітня 2023 року на базі Школи духових інструментів Овідіопольської селищної ради відбувся IV Відкритий фестиваль-конкурс виконавців на духових та ударних інструментах «Дністровські сурми» (дистанційно).

У фестиваль-конкурсі взяли участь 90 учасників, серед яких:

  • оркестри духових інструментів,
  • ансамблі ( дуети, тріо , квартети у складі як духових так і ударних інструментів)
  • солісти інструменталісти з мистецьких шкіл Одеської області з:
    • м. Чорноморськ,
    • м. Ізмаїл,
    • м. Біляївка,
    • м. Теплодар,
    • м. Білгород-Дністровський,
    • м. Кодима,
    • м. Балта,
    • смт Овідіополь
    • смт Таїрове,
    • с. Шабо,
    • с. Нерубайське,
    • с. Надлиманське,
    • с. Чорноморське.

До складу журі конкурсу входили:

  • начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Овідіопольської селищної ради Ткаченко О. В.,
  • директор Школи духових інструментів Овідіопольської селищної ради Красноштан Д. І.,
  • викладач вищої категорії Школи духових інструментів Овідіопольської селищної ради Красноштан І. П.,
  • завідувач духовим відділом Школи духових інструментів Овідіопольської селищної ради Бондарчук О. С.

Учасники фестивалю були нагороджені Грамотами та заохочувальними призами, а викладачів Подяками та сувенірами фестиваль-конкурсу.

По матеріалах: Школа духових інструментів Овідіопольської селищної ради

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ НА БАЗІ ШКОЛИ ДУХОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ «ДНІСТРОВСЬКІ СУРМИ»

  1. Уявляю собі сурму як ударний інструмент…

    Цікаво було б почути і побачити виступ соліста-інструменталіста у цій номінації.

  2. Авжеж не фарба і не метал.

    Чому конкурс артистів-ударників (на ударних інструментах) назвали “Дністровські сурми” і що означає “конкурс відбувся дистанційно”?

    Журі не бачило конкурсантів вживу і оцінювало відео/аудіозаписи, зроблені у студіях з використанням комп’ютерів і пультів?

  3. Шановна публіка влада хоче боротися з народом, зареєстрували законопроект 9223, що б ви ніколи не могли б критикувати владу. Зверніть пане журналіст на це увагу і висвітліть матеріал

  4. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ.

  5. Використовуйте Tor Browser для публікації ваших коментарів з ціллю приховати вашу ip адресу, вас намагаються відслідкувати такі як Суховій за допомогою “знаючих людей”

  6. Чому так ж ситуація по Суховію самоправство та підробка документів та досі не відкрито кримінальне провадження? Голова Овідіопольськой ОТГ як що ви думаєте що у ви отримавши від Суховія хабаря, спустити це самоправство та шахрайство на гальма, то ця справа потягне вас на дно, ви разом з цим покидьком будете популярні на всю краіну. Думай- те!

  7. Цього шахрая Суховія треба карати Гаагським судом, він та його Мийка це екологічна катастрофа для нашого населення він усю воду з хімією зліває у лісосмугу яку він теж захопив, та спилює дерева, та ще він умисно робить у деревах дірки та заливає соляру щоб вони сохли і він їх зрізає, Романе Варшенідзе проведіть розслідування як він тварюка шкодить нашій громаді. За бездіяльсть Овідіопольськой ОТГ, написано листа з доказами підробних документів на паспорт прив’язки також рішення суду, та технічний паспорт де шахрайськими діями ФОП Моісеєнко Віталій Вікторович збільшив площу, також відео екологічної катастрофи та знищення лісосмуги та направлено у контролюючи правоохоронні органи також державні служби та у СМІ України, нехай країна знає шахраїв та нелюдів які поки іде війна він руїнує, та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ у обличчі Савельєвой Л.І.

  8. Де ці два покидька Сергій Авраменко та Максим Трофіменко, їжайте тварюки та робить перевірки як два члена Земельной Комісії, чи собакам кинули кістку) гнилі тварюки.

  9. Куда смотрит прокуратура решения должни проверять прокуратура Суховий попутал берега залил фундамент на земле Отг Овидиополь : давайте будем заливать где нам подходит фундаменти и будем захват делать??мер за што получает зарплату чтоб Суховий без пределом занимался ето как называется пусть послужить в ЗСУ или я не так што то сказала :люди ребята за што жизнь отдают :штоб Суховий с Савельевой безпределом знимались????

  10. Пан суховий все паспорта привязки узаконил через суд на рынке на мойке а заместитель савельевой Пашка залатая ручка получила взяточку и будет решать вопрос
    Люди!!! Не ужели ми такие тупоголовие: пока наши ребята обораняют нашу землю!!!! Суховий схемами захватывает наши земли овидиопольськой отг почему он :не в ЗСУ Савельева должна закончить етот беспредел ми громада будем наблюдать решения етого вопроса Слава ЗСУ!!!

  11. А кто строит капитальное строение напротив автомойки экс-председателя земельной комиссии поселкового совета Суховия? Суховий самовольно захватил кусок земли под автомойку и СТО! Он снова замозахватом занялся или это кто-то новый из депутатов землю прихватил? Хорошо он поимел жителей села, которые мечтают депутатов в окоп отправить? Пока тупые шавки гавкают – Суховий у них землю отхватывает, а его родственник депутат Бакалов в Германии заседает. Скоро приедет, научит жить убогих и опять избирется в депутаты.
    Могу поспорить, что он тут и пишет свои тайные желания отправить своих коллег в окопы.

  12. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені ГОЛОВИ ОТГ зробили таксу щодо прийняття документів без довіреності та реєструють право коли люди за кордоном та реєструють на мертвих від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

Comments are closed.