ВАСИЛЯ БУГАЙЧУКА ВДРУГЕ ВИПРАВДАНО У СПРАВІ ПРО «ПОКУСАНИЙ ПАЛЕЦЬ». ПРОКУРАТУРА ЗНОВУ ПОДАЛА АПЕЛЯЦІЮ

Кількість переглядів 1343

Іллічівський міський суд Одеської області (м. Чорноморськ) виніс виправдувальний Вирок у відношенні колишнього депутата Чорноморської міської ради Василя Бугайчука у справі «покусаного пальця» поліціанта Максима Бевзика.

Василь Бугайчук вдруге визнаний невинуватим у пред’явленому йому обвинувачені у зв`язку із недоведеністю, що в діянні Василя є склад кримінального правопорушення.

Вперше виправдувальний Вирок по справі № 498/566/18 був ухвалений ще 26.03.2019 року. Тоді головуючим по справі був суддя Вергопуло Костянтин Вікторович, який виправдав Василя Бугайчука за тих самих обставин:

Але апеляційна інстанція скасувала Вирок з формальних підстав – так званий «покусаний» Бевзик не був присутнім при оголошені Вироку. Справа була направлена на новий розгляд іншому складу суду.

Вдруге головуючим по справі № 498/566/18 був суддя Семенов Олег Анатолійович, який також не знайшов підстав погодитись зі стороною обвинувачення та 20.03.2023 року вдруге виправдав Василя Бугайчука.

Суддя Семенов О. А. вказав, що покази потерпілого та свідків щодо механізму отримання Максимом Безиком тілесних ушкоджень є суперечними та спростовуються об’єктивними доказами. Суд також врахував, що свідки, які НІБИТО БАЧИЛИ ПРОЦЕС УКУСУ, є працівниками поліції та їх твердження фактично є корпоративною підтримкою колег потерпілого.

З тих саме підстав, суд критично відноситься до висновку експерта, в частині того, що у формуванні ушкодження пальця не можна виключити травматичну дію зубів при укусі. Такий висновок не підтверджується об’єктивними дослідженнями експерта, а ґрунтується виключно на показаннях потерпілого Максима Безика та є одним з багатьох варіантів «дії тупого предмета, групові та індивідуальні особливості якого в ушкодженні не відобразилися».

Оцінюючи сукупність досліджених у судовому засіданні доказів, суд дійшов висновку, що обвинувачення Василя Бугайчука в умисному заподіянні поліціанту легких тілесних ушкоджень не доведено поза розумним сумнівом, а НАЯВНІ У КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ ДОКАЗИ Є ЛИШЕ ПРИПУЩЕННЯМИ.

Звичайно ж, прокуратура не погодилась та знову подала апеляцію. Чекаємо на визначення нової колегії Одеського апеляційного суду та призначення дати засідання.

Самі події «покусаного пальця» поліціанта Максима Бевзика відбувались 02 червня 2018 року. У той день відбувались «фейкові вибори» до Цебриківської територіальної громади Великомихайловського району, Одеської області (після реформи місцевого самоврядування це вже Роздільнянський район Одеської області), де депутат Чорноморської міської ради від ВО «Батьківщина» та помічник Народного депутата Василь Бугайчук намагався підтримати своїх колег по політичної партії «Батьківщина».

Журналісти «Альтернатива.орг» були присутніми, як на самих «фейкових» виборах до Цебриківської територіальної громади так і при спробі сфабрикувати «фейкову» кримінальну справу у відношенні Василя Бугачука.

ПОДРОБИЦІ ТИХ ПОДІЙ МОЖЛИВО ДІЗНАТИСЬ ТУТ:

Варто відмітити, що через 264 дня від цих подій, 21.02.2019 року, так званий потерпілий по справі «покусаного пальця» поліціант Безик Максим Миронович вже сам став підозрюваним у кримінальному провадженні по справі контрабанди спирту, в рамках якої він був затриманий при спробі отримати хабар:

Обвинувальний акт по кримінальному провадженню № 42019161010000050 за звинуваченням поліціанта Максима Безика у скоєні кримінального злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України розглядається Приморським районним судом міста Одеси. Головуючий по справі № 522/12368/19 суддя Кичмаренко В. М. Наступне засідання по справі призначено на 13 годину 04.05.2023 року.

Напевно, треба вже піти та вдруге подивитись в очі цього поліціанта-брехуна Максима Бевзика.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “ВАСИЛЯ БУГАЙЧУКА ВДРУГЕ ВИПРАВДАНО У СПРАВІ ПРО «ПОКУСАНИЙ ПАЛЕЦЬ». ПРОКУРАТУРА ЗНОВУ ПОДАЛА АПЕЛЯЦІЮ

  1. Зробиш фоточку як журналіст-брехун дивиться в очі поліцейському-брехуну

    1. а про що саме збрехав журнуліст ‘брехун’ ?

      бо щодо поліціянта , то ‘покусаний’ пальчик я бачив на відео …
      То що ж там з Безиком ?

      1. Ти бачив не покусаний палець, а поранений палець. Ніхто і не заперечує, що палець поранений. Але це руйнує обвинувачення та робить невинуватим обвинуваченого. Адже всі мусора в один голос говорять, що палець був саме покусаний.

        1. Вася ,может это Тамерлан палец укусил?)))))))

  2. савельевой два зама один лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж !!!! Савельева ему поручила занимаца гомунитаркою у газияна армена валерича в його строймаркете . Только завозят гомунитарку с заднего входа а продают в переди в строймаркета красиво предумано , и конечно делят деньги на троих Савельева: Гозиян:Лихенко:Куда смотрит Сбу??? А ПЕРВИЙ ЗМЕСТИТЕЛЬ ПАВЕЛ ЗАЛИВА:КУРИРУЕТ ЗЕМЕЛЬНИЕ ВОПРОСИ НА ПРИМЕРИ СУХОВИЯ :

  3. Свободу Васе Бугаю!!! Руки прочь от Васи!!!

Comments are closed.