БФ ДМИТРА КРИВОГО ОГОЛОШУЄ ЗБІР НА СПЕЦТЕХНІКУ ДЛЯ ЗСУ

Кількість переглядів 3536

Благодійний фонд Дмитра Кривого «РАЗОМ» оголошує збір на спецтехніку для окопно-бліндажних побудов на відвойованих територіях внаслідок загального контрнаступу на звернення новоствореної в/ч А4718 (22 окрема механізована бригада) під командуванням нашого земляка з Одещини (Овідіопольський район), удостоєного під час російсько-української війни звання «Герой України», полковника Дмитра Завадського.

Сума збору: 615’000 грн (15’000 євро)

Кошти на доставку та технічне обслуговування вже зібрані власними силами. На кожного, хто задонатить значну суму, чекатиме подарунок від хлопців.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ПЕРЕРАХУНКУ КОШТІВ:

Для юридичних осіб:

  • БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ДМИТРА КРИВОГО «РАЗОМ»
  • Банк: ПАТ «БАНК ВОСТОК»
  • Розрахунковий рахунок: UA113071230000026009011299068
  • ЄДРПОУ: 44674088
  • Призначення: На спецтехніку для ЗСУ

Для фізичних осіб:

  • ПриватБанк: 5363 5423 2591 8614
  • Кривий Дмитро Іванович
  • Призначення платежу: На спецтехніку для ЗСУ

РАЗОМ до ПЕРЕМОГИ!

Посилання на сайт спецтехніки:

Джерело: Громадська Приймальня Д.І Кривого

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “БФ ДМИТРА КРИВОГО ОГОЛОШУЄ ЗБІР НА СПЕЦТЕХНІКУ ДЛЯ ЗСУ

  1. Роман поїдете зробіть репортаж про розпилювання бюджетних коштів методом побілки дерев біля кругу – сільська рада вижила з розуму білить дерева , скоро листя фарбувати будуть.

    1. Ще електроопори та бордюри можна побілити від комах. От кончєні )))

  2. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ.

  3. Гарну справу робити!!! Дякуємо вам!!!

  4. савельевой два зама один лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж !!!! Савельева ему поручила занимаца гомунитаркою у газияна армена валерича в його строймаркете . Только завозят гомунитарку с заднего входа а продают в переди в строймаркета красиво предумано , и конечно делят деньги на троих Савельева: Гозиян:Лихенко:Куда смотрит Сбу??? А ПЕРВИЙ ЗМЕСТИТЕЛЬ ПАВЕЛ ЗАЛИВА:КУРИРУЕТ ЗЕМЕЛЬНИЕ ВОПРОСИ НА ПРИМЕРИ СУХОВИЯ :

Comments are closed.