ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: РОЗ’ЯСНЕННЯ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ З ПИТАННЯ РОБІТ ПО Є.КОЛІСНИЧЕНКА ТА ПО ПРИЧАЛЬНОМУ

Кількість переглядів 2728

25 квітня 2023 року заступник Овідіопольського селищного голови Павло Залива висловив позицію селищної ради з приводу робіт в смт Овідіополь, які ведуть ФОП Суховій Р. І. по вул. Євгена Колічничека, 1 та Микола Наумов по пров. Причальному.

Стисло:

  1. На ФОП Суховій Р. І. буде складений протокол про порушення благоустрою (ст. 152 КУпАП) та накладений адміністративний штраф – від 850 до 1’700 грн. Після чого його заява на проведення робіт з благоустрою території буде розглянута на засіданні виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради.
  2. За фактом незаконних робіт Миколою Наумовим по пров. Причальний зареєстроване кримінальне провадження в рамках якого буде досліджене це питання. Спробуємо отримати коментарі з цього питання у поліції.

Зі свого боку, редакція ДЗМІ «Альтернатива.орг»:

  • надасть своє бачення питання надання дозволу на проведення робіт ФОП Суховій Р. І. по вул. Євгена Колісниченка, 1. Адже треба не допустити ситуацію реєстрації права власності за сумнівним рішенням суду, як це було вже зроблено Суховієм Р. І. з тимчасовими спорудами по вул. Вертелецького (ринкова площа) та по вул. Є. Колісниченка, 1 (комплекс шиномонтажу та мийка автотранспорту).
  • звернеться до відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 (смт Овідіополь) для отримання коментарів по кримінальному провадженню, зареєстрованому по факту незаконних робіт в смт Овідіополь по пров. Причальний.

Наприкінці нашої розмови, заступник Овідіопольської селищної голови Павло Злива нагадав всім мешканцям громади про обов’язкове укладання договорів на вивезення побутового сміття з комунальним підприємством «Водопостач».

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

47 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: РОЗ’ЯСНЕННЯ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ З ПИТАННЯ РОБІТ ПО Є.КОЛІСНИЧЕНКА ТА ПО ПРИЧАЛЬНОМУ

  1. Тогда давайте каждый из нас будет брать кусок земли где нам нравится и будем начинать строить площадки магазины казино бордели притоны и т.д. Мы возьмём то что нам нравится а потом нам это всё и узаконят. Ведь со слов зама в этом ничего нет страшного. Громада не спите а давайте берите всё что вам надо.

    1. Зам ЛИСы Павел ещё тот жулик. Вместе с Трофименко и Авраменко только и смотрят кого обобрать. Никак не нажрутся, собаки. Вам не стыдно своим односельчанам и избирателям в лицо смотреть? Рвут громаду, как в последний раз.

  2. Якщо рішення суду мяко кажучи сумнівне то чого його не оспорила селищна рада? Як можливо в суді визнати право власності на нахалстой? Без допомоги селищної ради це не можливо!!! Блін класна схема! Береш дозвіл на малу архетектурну форму – тупо строїш капітальну будівлю і через суд визнаеш право власності! Зашибісь! Давайте всі так будемо робити!

  3. Авраменко ти прав так и будим делать !!!

  4. Варшенидзе скрини ми зробили яки ти непропускаеш с Савельевой ти плохой журналист ми его вспомнил виложим каждый скрин

  5. Да варшик продан савельевой душой и серцам

  6. Рома випускай чиво ти лично удержуеш коменти проститутка варшенидзе

    1. Для меня 1,700 грн. Не деньги. Я на своей мойке в день по 20к поднимаю. Заплачу я этот ваш штраф а потом с женой Алей поеду в Германию с Бакаловым тусить

      1. Смотри жаба задушит, если пишешь от имени Ромы и решаешь кто куда поедет, это же надо быть таким подлым человеком, легче стало???

        1. Так я и есть Суховий или мне тебе чмо болотное паспорт показать? Грабил и буду грабить Овидиополь

          1. Фейковий завистник ты, а не Рома

  7. Сколько люди пишут против головы Савельевой варшенидзе непоможет свинья жирная

  8. А з чого тоді буде повоювати бюджет громади, платитись з/п та премії 108 прац.апарату селищної ради, якщо таким як ФОП Суховії не будуть давати працювати? І так бюджет трищіть по швами. Він же працює офіційно, є наймані працівники, робить благоустрій громади. Якщо наше горе керівництво, на чолі з Савнльєвою та її нерозумний заступниками буде так керувати, а Варшанідзе кожну дирку їх затуляти, то розвитку громади не буде. І ще, це вже звернення до Варшанідзе, простежте, вам це не в перше, чому апарат селищної ради громади дозволяють собі приходити на роботу не на 8.00, а ближче до 9.00.

    1. Ви ще перевірте, наприклад, коли деякі працівники уходять з роботи….. люди працюючи до 6, 7 та 8 годин вечора, це ніхто не бачить???? Чи коли по вихідним дням приходять на роботу, покидаючи свої сім’ї, цього Вам не видно. Вам же ніколи, Вы тільки можете всіх лайном облити.

      1. Треба приходити на роботу вчасно і працювати, а не кожні півгодини чаї ганяти, або як деякі досягати на столі.

      2. І на перекур кожні 15 хвилин бігають

  9. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ.

  10. Толстая я всем заплатил по 1000$ какой штраф?

  11. Де ці два покидька Сергій Авраменко та Максим Трофіменко, їжайте тварюки та робить перевірки як два члена Земельной Комісії, чи собакам кинули кістку) гнилі тварюки.

    1. А в земельної комісії їх двоє? Чепушило прийди та в лице їм скажи, крім блювотиння з пащеки є що сказати?

  12. А где отчет о работе КП Водопостач ? Дядик морозится или доработался , что нечего сказать ?

  13. Заместитель делает работу по приказу Савельевой они деньги давно взяли за решения по Суховию вот такой конец етой истории :А исполком полностю под контролем Савельевой проголосуют и суховий опять всьо узаконить через суд и хто сомневался?? На следующих выборах думайте головою!!Савельева за два срока купила два дома в овидиополе и дачу под Одессой и посмотрите на какой машине она передвигаеца и дети лиси думайте думайте думайте а дарог нету не в Овидиополе не в николаевки не в кологлие

  14. Ви ще перевірте, наприклад, коли деякі працівники уходять з роботи….. люди працюючи до 6, 7 та 8 годин вечора, це ніхто не бачить???? Чи коли по вихідним дням приходять на роботу, покидаючи свої сім’ї, цього Вам не видно. Вам же ніколи, Вы тільки можете всіх лайном облити.

  15. Ви ще перевірте, наприклад, коли деякі працівники уходять з роботи….. люди працюючи до 6, 7 та 8 годин вечора, це ніхто не бачить???? Чи коли по вихідним дням приходять на роботу, покидаючи свої сім’ї, цього Вам не видно. Вам же ніколи, Вы тільки можете всіх лайном облити.

    1. Працюють над схемами розкрадання бюджету та остаточному розкраданні землі ?

  16. Під паспорт привʼязки земля не виділяється, і якщо, пан Суховій там робить капітальне будівництво, то будівельна експертиза без труднощів це підтвердить, а капітальне будівництво на земельній ділянці, не відведеній, для цих цілей, і самовільно зайнятій згідно Закону, є кримінальним правопорушенням , тому в даному випадку правоохоронні органи можуть порушити кримінальну справу, а не лише виписати штраф на 1700 грн.

  17. Зам ЛИСы Павел ещё тот жулик. Вместе с Трофименко и Авраменко только и смотрят кого обобрать. Никак не нажрутся, собаки. Вам не стыдно своим односельчанам и избирателям в лицо смотреть? Рвут громаду, как в последний раз.

  18. Хто працює, того й обговорюють. Висновок – треба лежать на дивані і нічого не робить, тоді всім буде добре.

  19. Тот самый единственный Геннадий Труханов :

    За зарплаты которые платят работникам посёлкового и заметьте это бюджетные деньги они должны работать 24 на 7. А голова в период военного положения должна и ночевать на рабочем месте. Но она больше дома и на отдыхе чем на работе. Но в нашей отг работники-бездельники посёлкового совета ещё и плачутся здесь что по выходным работают. В выходные удобнее бюджет отмывать никто не мешает. А что касается суховия ромы так там полная договорённость с аппаратом посёлкового он заплатит штраф как он говорит для лохов и продолжит своё правое дело, ведь по словам зама в этом ничего страшного нет). Получается что у нас правит анархия и можно брать всё что угодно. Давайте будем следовать примеру суховия и никому ничего не будет, кроме штрафа.

  20. На днях заходил на приём к новому заместителю, ничего внем плохого не увидел, дал чёткий ответ по моему вопросу и сразу же решил проблему. До этого ходил по кабинетам и никто мне не помог, только футболили. Вы лучше решите проблему в Калаглии и Миколаевке, вот там всё захвачено. В Калаглии Чумаками, в Николаевке Трофименками. Ото корупцыонеры ещё те. Про них чего то все молчат, а жаль . Не было б их, были бы и дороги и все остальное.

  21. Чего це работники должны работать 24 на 7. ? Иди сам поработай хоть де то, и получи 10 тыщ на руки и прокорми свою семью, тогда и говори, хто шо должен делать.

    1. У вас не нормированный день, если не нравится в сельсовете работать, уходите, дайте другим работать и стабильно получать зарплату на налоги бизнеса

  22. Как много знающих как жить, как мало счастливо живущих. Одни знатоки и поучители. Поэтому так и живём. Начните с себя, а потом можете обсуждать других.

  23. Овидиополь гадюшник какой то, кто с кем, кто против кого то, не ужели вам это так интересно, чужой карман вас интересует, за злой язык приходит бумеранг!!!!!

  24. У савельевой два зама один лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж !!!! Савельева ему поручила занимаца гомунитаркою у газияна армена валерича в його строймаркете . Только завозят гомунитарку с заднего входа а продают в переди в строймаркета красиво предумано , и конечно делят деньги на троих Савельева: Гозиян:Лихенко:Куда смотрит Сбу??? А ПЕРВИЙ ЗМЕСТИТЕЛЬ ПАВЕЛ ЗАЛИВА:КУРИРУЕТ ЗЕМЕЛЬНИЕ ВОПРОСИ НА ПРИМЕРИ СУХОВИЯ :

    1. Что вы пишите был в Газияна, пустые прилавки и ни какой гуманитарки

  25. Романе варшенидзе дякуемо що пропускаете комментарии уважуха ви настоящий независемий журналист

  26. Павел залива ти ничего плохого не бачиш скотина корупцийна суховий дав монету будем на вилах виносити тебе скотина рижа а Савельева буде видповидать за суховия коли приймеця питания по Суховию на Виконкому ми надиемось пан Варшенидзе покажет як будет прийняття ришення по суховию

  27. В выконкоме РАБОТАЕТ родная сестра Суховия – Бокалова Леся . Так что там все под контролем Суховия .

  28. Цей замголови хай хоть щось робить ,бо сидить там не риба не м’ясо,Суховій мене цікавить,мене цікавить більше питання по відключення газу на неділю.хоча більше трьох діб ніхто немає права цього робити,бо це є вже порушенням А ця фізособа каже що так повинно бути,отак ця особь реагує на звернення. Мабуть в змові з газовиками .моя тобі друже порада йди з цієї посади поки тебе люди невинесли від туда як колобаранта.

    Шт

  29. Роман .а зачем вы выключили лайки под коментариями ????

  30. Ушлепки нельзя было чуть позже с ремонтом газа заняться? Надо чтобы люди мёрзли

  31. Одному штраф максимум в 1700 гривен, а второму уголовное дело?
    И то и другое – незаконные работы.
    Отличие только в статусе лиц. Один – бывший депутат и председатель земельной комиссии построивший свой бизнес нахалом, а второй – просто нахальный мужик!

  32. Пан варшенидзе таке до вас запитання шо робить заступник Овидиопольськой отг Лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж чого ви незвертаете увагу на цей факт :займаеця гомунитаркою в мести з Газияном чи ви? Тильки бачите Никитинського???? Коли буде репортаж

    Відповіcти

Comments are closed.