ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ ОБРАЛА ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ НА СТВОРЕННЯ СТІНОПИСУ

Кількість переглядів 1974

Адміністрація «Овідіопольської лікарні» обрала переможця конкурсу на створення стінопису.

Ним стала молода, талановита художниця з міста Чорноморськ – Ольга Зайцева, яка запропонувала цікавий концепт в медично-патріотичному стилі. Реалізовуватиме проект буде сама авторка ескізу.

Роботу планується розпочати вже у травні. Адмінітсрація висловлює вдячність всім небайдужим, хто прийняв участь в даному конкурсі.

По інформації: Адміністрація «Овідіопольська лікарня»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ЛІКАРНЯ ОБРАЛА ПЕРЕМОЖЦЯ КОНКУРСУ НА СТВОРЕННЯ СТІНОПИСУ

  1. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ. Савельева ви дно и ця справа потягне вас на це дно, тільки спробуйте дати дозвіл на благоустрій.

  2. Місце де сидять “сімейній лікарі”, місце де беруть кров в повному лайні, старі криві двері, дірки в стінах, вікна розвалюються, забиті та засрані, меблі до царя гороха. Повна антисанітарія. Громада не може зробити нормальний ремонт та купити нормальні меблі вже 30 років ніхто не шивелеться.

  3. У слові “Адмінітсрація” є зайвою літера “т”.

  4. Де і коли можно здати кров, як донор, для поранених в Овідіополі. Ніякої інформації не можна знайти.

  5. Павел залива ти ничего плохого не бачиш скотина корупцийна суховий дав монету будем на вилах виносити тебе скотина рижа а Савельева буде видповидать за суховия коли приймеця питания по Суховию на Виконкому ми надиемось пан Варшенидзе покажет як будет прийняття ришення по суховию

Comments are closed.