ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОСИЛА МІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ

Кількість переглядів 1599

Овідіопольська селищна рада звертається до керівників підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності з проханням привести власні та закріплені прилеглі території у належний естетичний та санітарний стан та забезпечити прибирання сміття та бруду.

Згідно з розпорядженням селищного голови Савельєвої Л. І. № 45 від 02.05.2023 року «Про проведення місячника з благоустрою, озеленення та полібшення санітарного стану на території Овідіопольської громади» та у рамках місячника озеленення, прибирання та благоустрою селищна рада пропонує всім долучитися 5 та 6 травня 2023 року до благоустрою прилеглої території.

По матеріалам: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

26 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА ОГОЛОСИЛА МІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ

  1. Навіщо тоді утримувати прибиральників комунального господарства?
    Щоб вони і надалі тільки центр підмітали? А околиці?
    Та й ті цікаво працюють – одну й ту саму вулицю постійно метуть, а вона все одно брудна.

  2. До речі, до відома Савельєвої – побілка дерев заборонена постановою кабміну!
    Перестаньте тринькати гроші платників податків на безглузді речі!

  3. Звертаємося до гОлови та оголошуємо місячник її покаяння: навпроти налогової засраний в хлам “парк”, позаду музичної школи притон для дітей, курять, гуляють відпочивають. Не задній двір музичної школи, а справжній туалет де всі сруть та сцють, пристань майже розвалилася, розмило водою і скоро впаде, туалет біля райвідділку – засраний, засцяний і смердить на 50000метрів. Для дітей та дорослих немає жодного відкритого спорт майданчику з нормальним покриттям для баскетболу, гандболу і інших видів спорту , все що є біля палацу спорту ПЛАТНЕ.

  4. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ. Савельева ви дно и ця справа потягне вас на це дно, тільки спробуйте дати дозвіл на благоустрій.

  5. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені ГОЛОВИ ОТГ зробили таксу щодо прийняття документів без довіреності та реєструють право коли люди за кордоном та реєструють на мертвих від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

    1. Зайдіть на сайт ТСН і заповніть заявку нехай журналісти приїдуть і зроблять їх героями! Країна повинна знати своїх героїв!

  6. Миллионные дотации КП Водопостач , а вы все выходите и работайте ?! Дядик по отчету тысячи кв. м покосил и убрал .все вывез и вычухал !!!!! Вперед , помогите бездельнику и вору Дядику , а то как он спишет кучу топлива !

  7. КП Водопостач получает зарплаты с бюджета. То есть за счёт нас. Вот и вперёд и с песней во главе с Дядиком пусть пиз.чит, а то только зарплату получает ни за х.й. Подумали что народ проглотит очередной н..ёб)) Сами господа сами работайте. Мир Труд Май. Слава Труду все сраколизы целуйте Савельеву в п.зду.

  8. В Овидиополе как обычно все за спину и за глаза языки почисали вина попили и пошли спать
    Ноль дела ноль смысла
    Обиженные жизнью обиженные деньгами

    1. Пилить гуманитарку и деребанить бюджет это ваша задача “необиженные люди необиженные деньгами”, на этой гуманитарки и зарабатываете, вместо того что бы работать цепные *** своей Савельевой.

      1. А что изменится от того что вы просто поговорите?))))

  9. Ну нарешті! Проте оголосити замало. Сподіваюся, селищна голова за підтримки місцевих депутатів проконтролюють їх виконання.
    А то більшість підприємств дбає лише про власний благоустрій. А за забором срам! Навіть згідно закону не здатні дбати про благоустрій та озелення прилеглих територій.
    Жителі і то в кращому стані самотужки підтримують порядок.

  10. Пусть голова пакажет пример и поработает сапой и граблями . вместе со своими подельниками .При Яныку это практиковалось .

  11. Сьогодні взяв участь у зустрічі Правління Асоціації міст України, яка проходила у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України (м. Київ).

    Спікери заходу: Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України – Олександр Кубраков та заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України – Мустафа-Масі Найєм.

    Під час зустрічі було розглянуто ряд важливих питань, які стосуються розвитку нашого міста.

    Дякую організаторам за змістовні доповіді, цінну інформацію та обмін досвідом з колегами.

    Разом до Перемоги 🇺🇦

    Голова Овідіопольськой ОТГ чому немає вашій присутності чи дуже досвітня????

  12. голова ОТГ зайнята домашними делами . Ей некогда этим заниматься ,для таких дел мозги нужны , а у нее только дерибан земли и бюджета хорошо получается .

  13. а еще она с бокаловым мутки мутит
    бокал скидивыет гуманитарку а она тут ее выдает за свою

    1. Савельева побойся бога в тебе і так всі інваліди в сіміі

  14. Павел залива ти ничего плохого не бачиш скотина корупцийна суховий дав монету будем на вилах виносити тебе скотина рижа а Савельева буде видповидать за суховия коли приймеця питания по Суховию на Виконкому ми надиемось пан Варшенидзе покажет як будет прийняття ришення по суховию

    1. “На видах выносить” – это фантазии вечно обиженных бомжей.
      Вас как намахивали так и будут иметь и дальше во все дыры.

  15. В семье Савельевой все инвалиды потому что не хотят идти воевать . Мама патриотические речи скажет на похоронах ,на этом семейство и отвоюется !

  16. Кому нужны эти “субботники”?
    Савельева, вылазь из советского прошлого и возвращайся в детсад если не умеешь выполнять свои прямые обязанности: искать инвесторов и развивать поселок вместо того чтобы напрягать своими дебильными идеями руководителей предприятий и ФОПов!
    Бордюры и деревья она белить удумала, малохольная!

  17. Пан варшенидзе таке до вас запитання шо робить заступник Овидиопольськой отг Лихенко Игорь депутат районого совета вид партии Опзж чого ви незвертаете увагу на цей факт :займаеця гомунитаркою в мести з Газияном чи ви? Тильки бачите Никитинського???? Коли буде репортаж

    Відповіcти

    1. ВОРшанидзе – это проплаченный КЛОУН

  18. Снова слухов про должность Главы Одесской ОВА
    Кипер упорно оттягивает момент получение должности. Ходят слухи, что условия от Офиса для будущего главы Одесской области очень жесткие.
    Говорят, Кипер с большим желанием возглавил бы Одесскую областную прокуратуру. В общем, пока Офис настаивает, Кипер – оттягивает.
    Злые язычки поговаривают, что есть еще одна кандидатура. Сотрудник Службы, не из Одессы. Пока все.

Comments are closed.