«БАНДА ГОНЧАРОВА»: ПЕРШИЙ ВИРОК – 6 РОКІВ. ГРОССУ ПОВНІСТЮ ВИЗНАВ ПРОВИНУ

Кількість переглядів 2655

Вироком від 16 травня 2023 року Іллічівського міського суду Одеської області (м. Чорноморськ) затверджена угода про визнання винуватості з одним з п’яти членів злочинного угрупування з Великодолинського (Одеська область).

Нагадаю, що 26 серпня 2022 року правоохоронці затримали злочинне угрупування, яке організував смт Великодолинське Максимом Гончаровим.

Банду затримали у той самий день, вранці якого вони здійснили свій черговий напад на приватне домогосподарство у селі Малодолинське Чорноморської територіальної громади в результаті якого дуже сильно постраждала жінка.

До складу злочинного угрупування входять п’ятеро осіб:

  • організатор злочинного угрупування Гончаров Максим Володимирович, 1985 р.н.
  • співорганізатор злочинного угрупування Андрєєв Руслан Володимирович, 1980 р.н.
  • член злочинного угрупування Авдонін Владислав Володимирович, 1968 р.н.
  • член злочинного угрупування Луценко Петро Миколайович, 1981 р.н.;
  • член злочинного угрупування Гроссу Вадим Семенович, 1977 р.н.

Правоохоронцями членам злочинного угрупування ставиться в провину шість епізодів, які були скоєні у період з червня по серпень 2022 року.

Вироком від 16.05.2023 року Гроссу В. С. визнаний винним за ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 357, ч. 1 ст. 263 КК України та йому призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі без застосування додаткового покарання у виді конфіскації майна. Після судового засідання я поспілкувався з Вадимом Гроссу та деякими постраждалими (дивиться відео).

Сподіваюсь, що обвинувальний акт по кримінальному провадженню відносно організаторів та інших членів злочинного угрупування найближчий час буде передано до суду для розгляду по суті та ми почуємо подробиці всіх шістьох епізодів.

Висловлюю велике сподівання, що інші члени злочинного угрупування наслідують приклад Вадима Гроссу та щиро покаються у скоєних злочинах, адже сам організатор та його співорганізатор заслуговують на найсуворіше покарання.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Подробиці затримання 26 серпня 2022 року МАКСИМА ГОНЧАРОВА та його злочинного угрупування можна подивитись тут:

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “«БАНДА ГОНЧАРОВА»: ПЕРШИЙ ВИРОК – 6 РОКІВ. ГРОССУ ПОВНІСТЮ ВИЗНАВ ПРОВИНУ

  1. Гончарку з подельниками уже опустили

  2. О и бобр Блестящие губки от базаля жены шмоньки Бобур – самый главный наркоторговец великодолинском запомните его и увидьте кто нашим детям продаёт наркотики и выращивать плантации конопли с мацикам и шатохиным потом реализует на территорию видеопольского района.

    1. Шатохин Абдула Филин Стас Юрченко Галимов Павлов Сима Макс Болгар Бобр Мацик Коляндра Пылесос Зорик Нурик Павлюченко Питкин Гоня Усатюк Богдан Белый Брухно – это Барыги Черномоска и Б Долины!!!

      1. щож ви шакали себе здаєти….., тепер гляньте кого не має у списку………

  3. Дима ПИТКИН( Клименко)самый главный барыга великодолинском, интересно его друзья Сбу. Знают как он их обманывает и чем занимается ???

    1. Дудка пропал, питкин по хYRм барыжным пошел скурвился сам и Гоню скурвил ! Был бы дудка разьеб@л бы их обоих !

      1. Слыш дудка не пищи итак все понимают что это ты ,🤣🤣🤣🤣🤣

  4. Повідомляємо про кримінальні порушення в Овідіополі які собі довзоляють представники ТЦК. Встановлюють “блокпости” де їм забажається, перевіряють документи, продовжується повне свавілля. Поліція, прокуратура притягне до кримінальної відповідальності цю хабарницьку організацію ? Грошей нагрибли вже стільки що автівки вже ставити нема де біля ТЦК

      1. А ты чего не служеш патриот или не берут

      2. Рабы защищать панов, паны в армия не ходить , отпрысков не посылать, даже мабильные рабаловки ставить

  5. Слыш дудка не пищи итак все понимают что это ты ,🤣🤣🤣🤣🤣

    1. Все наркоторговцы и спиртовики будут сидеть в тюрьме поверьте я знаю вы заглядываете к варшику почитать этот бред бобр поедит сразу в питушатню детей наших наркотиком травит и спиртовая ванючка венерическая тоже за палёнку в баклашках.

  6. Спарву Гончарова передають до суду. Апеляційним судом визначений суд, який буде розглядати його справу – це Київський районний суд міста Одеси

  7. Максимку сильно попустило. Він вже не такий блатний

  8. Перше засідання по справі Гончарова планується провести завтра.

Comments are closed.