МАКСИМУ ГОНЧАРОВУ ПРОДОВЖЕНИЙ СТРОК ТРИМАННЯ ПІД ВАРТОЮ

Кількість переглядів 3409

Слідчий суддя Іллічівського міського суду Одеської області Тюмін Ю. О. почав розглядати клопотання слідчого, які погодженні з прокурором, з приводу продовження тримання під вартою на період розслідування кримінального провадження у відношенні осіб, які входять до складу так званої «банди Максима Гончарова».

На 18 січня 2023 року був запланований розгляд клопотань у відношенні Максима Гончарова та Петра Луценко. Клопотання у відношенні Владислава Авдоніна та Руслана Андрєєва будуть розглянути 19 січня, Вадима Гроссу 20 січня.

Першим суд розглянув клопотання у відношенні Максима Гончарова, який брав участь у розгляді за допомогою відео зв’язку з камери Одеського слідчого ізолятора. Петр Луценко був присутній на засіданні особисто.

Строк тримання під вартою Гончарову Максиму Володимировичу та Луценко Петру Миколайовичу продовжений до 24 години 24 лютого 2023 року.

Оголошення резолютивної частини ухвали у відношенні Максима Гончарова

Нагадаю, що відділом поліції № 1 (розташований у м. Чорноморськ) Одеського РУП № 2 ГУНП в Одеській області 27.04.2022 року зареєстроване кримінальне провадження № 12022162380000218 за ч. 4 ст. 187 – розбій, спрямований на заволодіння майном вчинений організованою групою в умовах воєнного стану, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

26 серпня 2022 року, в рамках розслідування цього кримінального провадження, правоохоронці затримали п’ятьох осіб, яких підозрюють у розбійних нападах на мешканців Одеського району. За версією слідства, банду розбійників очолює мешканець смт Великодолинське Максим Гончаров.

За версією слідства, до так званої «Банди Гончарова» входять:

  1. Гончаров Максим Володимирович, 1985 р. н.
  2. Гроссу Вадим Семенович, 1977 р. н.
  3. Авдонін Владислав Володимирович, 1968 р. н.
  4. Луценко Петро Миколайович, 1981 р. н.
  5. Андрєєв Руслан Володимирович, 1980 р. н.

Подробиці затримання 26 серпня 2022 року МАКСИМА ГОНЧАРОВА та його спільників можна подивитись тут:

Редакція «Альтернатива.орг» продовжить спостерігати за перебігом подій у цій справі.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “МАКСИМУ ГОНЧАРОВУ ПРОДОВЖЕНИЙ СТРОК ТРИМАННЯ ПІД ВАРТОЮ

  1. Та все по плану,дадут отситдеться в тяжёлое время а потом выйдет.Через пару лет Варшанидзе уже будет писать другие темы с другим заголовком.Бабки и время все решают.

    1. Раніше було таке прислів’я,куди дуля туди дим,так і цей журналіст,куди вигідна хвиля туди і він.Нема йому віри і поваги .

  2. Интересно через сколько времени суд их отпустит дальше грабить и убивать?

    1. Воздействует наш суд самый гуманный суд в мире .

  3. Если бы у нас было все позакону,то Варшанидзе бы уже давно сидел.Но все ещё впереди.

    1. От вас Варшанидзе дрочит всех.Аж гай гудит!Максимку загнал в камеру и на суд боится показываться!

    2. Нет еслибы у нас работал закон ,то калоборант Дудка и его помошник Питкин уже сидели ,а так Питкину очко рвут СБУшники ,а Дудка сосет ..😄😄😄😄😄

Comments are closed.