ОВІДІОПОЛЬ: ЗІТКНЕННЯ МОПЕДА ТА ВЕЛОСИПЕДА. ПОСТРАЖДАЛА ДИТИНА

Кількість переглядів 4359

31 травня 2023 року у центрі смт Овідіополю відбулось зіткнення мопеда та велосипеда. В результаті пригоди постраждала дитина та водій мопеда.

Хлопчик, на ім’я Петро, 2011 року народження, рухаючись тротуаром при виїзді на проїжджу частину в’їхав у мопед, яким керувала мешканка Овідіополю. Хлопчик та водій мопеда отримали незначні пошкодження.

На місце були викликані швидка допомога та поліція. Від госпіталізації обидва учасники пригоди відмовились.

Шановні учасники дорожнього руху. Будьте уважні за кермом та не забувайте, що у центрі населених пунктів дуже багато дітей. А батькам слід роз’яснити своїм дітям, що:

  • рухатися дорогою на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку;
  • якщо велосипедна доріжка перетинає дорогу поза перехрестям, велосипедисти зобов’язані дати дорогу іншим транспортним засобам, що рухаються дорогою.

Також, нагадайте дітям, що рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках на велосипеді заборонено.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

36 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ЗІТКНЕННЯ МОПЕДА ТА ВЕЛОСИПЕДА. ПОСТРАЖДАЛА ДИТИНА

  1. Рома Варшенидзе респект молочага ти один савельеву виведиш на чистую когда буде репортаж по суховию хотим посмотреть как савелева деньги отработала на исполком по суховию

    1. Той корові на мопеді давно пора педалі крутить,вижрана 🐷 вона що не дивиться на себе в дзеркало

  2. Рома знаем что ты занимался на камеру исполком будем ждать весь овидиополь ждать будет как савелева деньги отработает козырь как проголосовал за друга суховия продажный члены исполкома гнать в шею савельеву и члены исполкома люди смотрите что творят

    1. Чегодарь на русском не разговаривает и не пишет,это во-первых а во-вторых- идите в пераый класс,может научитесь письму хотя-бы.

    2. Самі вибрали молоду красиву корову вона ще довго буде нас доїти бо сама ялова

  3. Варшенидзе скин карточку в комментариях овидиополська громада будем помогать тебе финансово что би выводить етих негодяев на обзор овидиополь видеть мера и депутатов если рома не то то больше некому!!!!!

  4. Да интересно будет репортаж как савелева отработала взятку от Суховия

  5. Рома Варшенидзе респект молочага ти один савельеву виведиш на чистую когда буде репортаж по суховию хотим посмотреть как савелева деньги отработала на исполком по суховию

  6. Варшенидзе молодець так продолжай показуй армян савельеву суховия корупценеров

  7. А когда будет репортаж роман виконнкома по суховию ????

  8. Я там бил савельева протянула вопрос по Суховию жирная свиня сдавала деньги

  9. Да за што голосовали то и маемо

  10. Свиня савелева схавала деньги пусть подавица скотина ненаситная после войни хлопци прийдуть розберуця з свиноматкою спросять де человек хочется и сыночка боли патриоти за мамкой!!!!

    1. Чого знову хлопці чи вона тяжка щоб винисти її з кабінету.

    2. Після війни хлопці зможуть тільки смачно відсосати. Хлопцям нічого не заважає чогось добиватись зараз, а не після війни.

  11. Да за шо вона купила три дома в овидиополе и дачу на савеньеоне за зарплату готовить овидиопольськои от!!!!!

    1. Нехай заповнить дикларацію хай люди побачать яка вона чесна наша коровушка недоїна

    2. Ого,оце патріотка бориться за гроші всією сім’єю

  12. Слава Богу что все обошлось хорошо в этой аварии. А детям действительно нужно быть повнимательней на дорогах и немножко думать куда летят…

    1. Чегодарь на русском не разговаривает и не пишет,это во-первых а во-вторых- идите в пераый класс,может научитесь письму хотя-бы.

  13. Це жах…Ви намагаєтесь коментувати,але навіть грамоті не навчились…

  14. А мопедистка,что не видела,что ребенок едит? Ну, конечно, наглость приостановить мопед не позволяет. Если бы,она притормозила, возможно и не было бы столкновения. Ребенок получил травму,пострадало транспортное средство ребенка – кто будет ребенку возмещать моральный и материальный ущерб? Ребенок получил стресс, возможно сотрясение головного мозга, велосипед восьмёркой – а мопедистка резко плакать начала,делает из себя пострадавшую и жертву. Не всегда ребенок виновен. Нужно грамотное разбирательство.

    1. А при чем тут водитель мопеда?
      Водитель мопеда двигался по переулку, это проезжая часть.
      Велосипедист не имел права вообще ездить на велосипеде, ему нет 14 лет. На велосипеде нельзя ездить по тротуарам. А при пересечении проезжей части обязан катить велосипед.
      ПДД для всех одинаковое. Тут вина родителей, которые не занимаются воспитанием собственного ребёнка.

      1. В Европї велосипед це стильно і корисно там багато доріжок спеціально для велосипедистів,а у нас свої жирні сраки возять ліниві люди та не гарні.Уявіть що Савельева їде на велосипеді

      2. У нас по тротуарам , не только велосипедисты ездят, а и мопеды , особенно возле Сильпо.

  15. Велосипед здоровий вид життя і в Европї більша частина людей їздить на велосипеді.А у нас коровушки негарні і жопи до колін.

  16. Да точно савельева сховала свого чоловика и синочкив и варуе буде людский суд над нею!!!

    1. Лол мусора на понтах подъехали в брониках и с автоматами на обычное дтп. Пусть лучше под Бахмут идут мамкины вояки с таким обмундированием

  17. Рома знаем что ты занимался на камеру исполком будем ждать весь овидиополь ждать будет как савелева деньги отработает козырь как проголосовал за друга суховия продажный члены исполкома гнать в шею савельеву и члены исполкома люди смотрите что творят, где репортаж скотинячка.

  18. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ. Савельева ви дно и ця справа потягне вас на це дно, тільки спробуйте дати дозвіл на благоустрій. Чому немає репортажу що було у понеділок на комісії продажна шкура журнальна.

  19. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені ГОЛОВИ ОТГ зробили таксу щодо прийняття документів без довіреності та реєструють право коли люди за кордоном та реєструють на мертвих від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

  20. Дуже хотілося б послухати коментарі тіх матусь,як би не дай Боже на той швидкості на якій він їхав влетів би на якусь дитину які бігали і гралися там у той час .

  21. Велосипед и мопед конфисковать.
    Велосипедист является лицом не достигшим 14 лет.
    Мопедист, скорее всего, управлял мопедом без водительских прав и без регистрации самого мопеда.

Comments are closed.