ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: НАБРАВ ПОВНОВАЖЕННЯ НОВИЙ ДЕПУТАТ

Кількість переглядів 2892

06 червня 2023 року на позачерговій XXXI сесії Овідіопольської селищної ради набрав повноваження депутат, якій був наступним за черговістю кандидатів в депутати після складання повноважень депутата Олексія Дідура.

Депутатом від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» в Овідіопольській селищний раді стала Пушнова Оксана Григорівна.

Вітаємо Оксану Григорівну з набранням повноважень!

Матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

8 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: НАБРАВ ПОВНОВАЖЕННЯ НОВИЙ ДЕПУТАТ

  1. Головне щоб було бажання щось змінювати в цій системі а не просто заробляти бабло!!!Помніть майбутнє для своїх дітей ми будуємо!!! І щастя не тільки в доларах!!!

  2. Що ця х@йсосня за майбутнє може змінити? Одна тварина в Чорноморську ховала крадену гуманітарну і заодно 10% відкату отримувала, сьогодні інша спалилась з вонючим горохом, Вася приготуйся!

  3. Николаевка расширяет свое присутствие в Раде. Трофименко больше не будет крутым перцем.

  4. Да те же кто и за старосту села мыколаивка банда максима трофименко расширяется,это жена сережи пушнова недоеврейский полужид ну тепеерь мешканци села мыколаивка заживут на “широкий” бюджет)))

  5. Недоеврейский полужид- звучит опасно, и в некоторой степени привлекательно. А на счёт принадлежности к банде- есть сомнения. Предводителю нужны преданные тупые исполнители. А евреи лапшу не схавают.

  6. Сука продажная. Перетраханая всеми автобусниками. Недоеврейский недоносок подобрал. Оргии устраивают в клубе с семейкой, которая папку с бабкой схавали и на тот мир отправили. Вот такая у нас владушка. Приспособленка долбанутая.

Comments are closed.