ОВІДІОПОЛЬ: КЕРІВНИЦТВО ПОЛІЦІЇ НЕ ХОЧЕ ВИКОНУВАТИ НОРМИ КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНОГО ЗАКОНУ

Кількість переглядів 3138

Редакція «Альтернатива.орг» побувала на прийомі у начальника відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеської області полковника поліції Шубович Р. В.

23 травня 2023 року я звертався до поліції з заявою про злив нечистот мешканцем смт Овідіополь Анатолієм Граматиком по вул. Транспортна в смт Овідіополь.

Станом на 05 червня 2023 року до редакції ніякої інформації від поліції про стан розгляду заяви не надходило. І це незважаючи на існування ст. 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель) та ст. 52 Кодексу України про адміністративні правопорушення (псування і забруднення сільськогосподарських та інших земель).

Також, 01 червня 2023 року я був присутнім при подіях, коли жителі с. Миколаївка викликали поліцію у зв’язку з нанесенням тілесних ушкоджень мешканцю з будинку № 8 по вул. Новоселів Георгію Стоянову, але при цьому заклики людини про фіксацію злочину відносно нього ніхто не почув та цього ж вечора його вже транспортували до психіатричної лікарні де над ним знову будуть проводити якісь експерименти.

Хочу зауважити, що співмешканка Георгія СтояноваІрина Крецова працює саме у цієї психіатричній лікарні, санітаркою. У мене є декілька дзвінків від жителів с. Миколаївка, які стверджують, що ця Ірина Крецова так обходиться вже не з першим своїм співмешканцем. Але ж для поліції це не цікава інформація.

І ось, скориставшись тим, що саме у понеділок 05 червня 2023 року начальник відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 полковник поліції Шубович Руслан Валерійович з 11 години вів приймання громадян, я завітав до нього на прийом.

На жаль, час йде, а позиція кожного нового керівника поліції не змінна – їх не цікавить норми Кримінально процесуального кодексу, який вимагає реєстрації кримінального провадження упродовж 24 годин з того моменту, як правоохоронець дізнався про злочин. У них свої старі «радянські» звички – це реєструємо, а це не реєструємо, це людина нас цікавить, а цього можна знову у «дурку».

Напевно, доведеться звертатись зі скаргою до суду на бездіяльність слідчого та до вищого керівництва поліції.

Матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

21 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: КЕРІВНИЦТВО ПОЛІЦІЇ НЕ ХОЧЕ ВИКОНУВАТИ НОРМИ КРИМІНАЛЬНО-ПРОЦЕСУАЛЬНОГО ЗАКОНУ

  1. Поліція стоїть осторонь …..нажаль…..не працююча структура

  2. Збір блатних і шайка бідних і кожен хоче щось з себе показать,знаю багатьох поліцейськіх які в школі вчилися поки батьки щось носили

  3. Хтось воює,хтось бідує а хтось жирує і це все українці

  4. Історичним призначенням дороги (у населеному пункті вулиці) є водовідведення, у тому числі рідких побутових відходів. В Європі, Африці, Азії, Австралії і обох Америках так заведено.

    Про цей загальновідомий факт Варшанідзе достеменно відомо з коментаря під подібним “розслідуванням”, яке він опублікував у березні 2021 року:

    https://alternatyva.org/2021/03/06/pomohyte-nam-meshkantsi-velykodolynskoho-strazhdaiut-vid-susidiv/

  5. А тут зробив жолобок і пустив свої помия під нос людям,хозяїн одним словом

  6. Часи ідуть, а в поліції нічого не змінюється

  7. А,что нельзя было отвезти в Овидиопольскую ЦРБ и положить на месяц. У него не психическое заболевание – у него душевный стресс. Может он уже несколько дней ничего не ел и не спал нормально. С такой женщиной жить опасно для него. Она настоящая аферистка, деньги тратит Стоянова на себя и того сожителя. Её нужно судить вместе с тем сожителем ,и не Стоянова,а их отправить в психушку.

  8. От дол@ойоб, рішення приймає слідчий, а не начальник слідства, поц тупорилий… а те що занижують показники злочинів – це факт, працюють по радянській системі… поліція це приватна воєнізована структура для особистого збагачення імбіцилів, які не можуть працювати внаслідок низького рівня розумових здібностей, цей начальник яркий приклад.

  9. Заплатишь будут расследовать принимать заявление не заплатишь не будут даже заниматься🤑🤑🤑🤑🤑💩

  10. Роман, спасибо Вам за вашу неравнодушную позицию! А они к сожалению, все коррупционеры! Таких как он должна громада избирать/назначать, а не кто то сверху за определенную плату!

    1. Для того щоб обирати потрібно , щоб люди набрались розуму !!!
      Он самі подивіться !!! Ви вже Лільку наобирали !!!
      То невже з таким станом недорозуму ви впевнені що оберете собі нормального мента по принципу шерифа ?

  11. В овидиополе полиция живет самостоятельной жизнью Я тоже давал заявление А когда приехал они даже не зарегистрировали его не было🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑💩💩💩🤣

    1. А прийшов би до Варшанідзе …
      Він допоміг би тобіподати заяву до суду…
      Щоб зареєстрували ЄРДР…

  12. Поліція як той журналіст місцевого розливу,доповнюють одне одного,хабарники та клоуни,які досі не можуть як слід розмовляти українською мовою,та ще й продюсер гнилий та кортавий,патріоти недороблені

  13. З такими питаннями потрібно звертатися до вищого керівництва, коли є офіційна відповідь. Так само зі скаргою на те саме вище керівництво, потрібно звертатися в компетентні органи, коли у вас є офіційна відповідь на руках. А так-то, це все безпідставні звинувачення. Впевнений, що саме таку відповідь отримає Роман на свої скарги. Закон для всіх однаковий, тому, Романе, не намагайтеся підпригнути вище своєї голови, дочекайтеся відповіді, а потім публікуйте свої подальші дії. Хоча, вам насрати на закони, і ви вважаєте, що вам все дозволено, тому не звертайте увагу на цей коментар 👍

    1. Перед тим як нацарапати ось такий коментар про те,
      що закон для всіх однаковий …
      Подивись на імбіцила – Граматика …
      Подивись на Газияна !
      Та на цього начальника поліції…
      Для кого з них закон, то є закон ?

      1. Я це “нацарапав” саме для того, щоб притягнули до відповідальності всіх цих осіб, якщо вони порушили закон. А не так як Ви, аби просто “пукнути в борошно”. Є закон, який потребує процедуру для розгляду того чи іншого питання. А прийти як “царь”, і щось вимагати, не маючи для цього ніяких підстав, це такий самий “пук в борошно”, як і Ваш коментар.

  14. Суховій своїм паспортом Привязки вводить в оману селищну раду, той паспорт прив’язки немає ніякого відношення до цього місця, цю справу треба щоб поліція внесла до ЕРДР да дати розголос, поки в країні війна, шахраї з під носа у громади шахрайськими шляхами та підробними паспортом прив’язки хоче заволодіти земельною ділянкою. Всі документи тобіш паспорту прив’язки, рішення суду ( мирова угода ) по Мойке Суховія будут направлені до обласних правоохоронних органів та Військовой Адміністрацію для повної перевірки законності всіх цих документів. Та розголосу у всіх СМІ про шахрайство та бездіяльність Овідіопольськой ОТГ. Савельева ви дно и ця справа потягне вас на це дно.

    1. Ти вже направив всі ці документи до відповідних органів чи ні?
      Який сенс постійно про це базікати?

  15. Доброго вечора мешканці Овідіопольськой громади. Овідіопольський селищний голова Савельєва Лілія керує Овідіопольским Цнапом де є працівники МАРУЩАК ЮЛЯ Краєцька Наталія, які від імені ГОЛОВИ ОТГ зробили таксу щодо прийняття документів без довіреності та реєструють право коли люди за кордоном та реєструють на мертвих від 500 грн до 500 $, все від ситуації. Ці дві особи які від імені голови Овідіопольськой ОТГ, своїми корумпованими діями у такі важки часи для нашої Країни у 2023 році будуть дуже публічними на всю країну. МАРУЩАК Юлія та Краєцька Наталія.

  16. Чтоб мусор начал работать…..😂😂😂😂уже звучить смешно….

Comments are closed.