ПРИВІТАННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ОВІДІОПОЛЯ

Кількість переглядів 1444

Сьогодні, 15 червня 2023 року, овідіопольці святкують 230 річницю від дня народження селища Овідіополь.

Рідний Овідіополь! Він справді зігріває душу кожного із нас. Це тепло проникає глибоко до серця! І де б ми не були, завжди з далеких доріг повертаємось до рідного селища, до маленької вітчизни. В золотавих туманах прокидається воно щоранку, як і багато літ тому, і ми вдивляємося в його усміхнене, добре обличчя. Селище вітає нас соковитою зеленню та неповторним ароматом запашних трав.

Сьогодні до складу Овідіопольської громади входять 3 населених пункти, з понад 15 тисячами населення, центром громади є Овідополь.

Овідіополь – це криниця нашого родоводу, наше дитинство, наш дім, наше коріння і наша доля. Це велика родина землеробів і робітників, лікарів і вчителів. Щира подяка всім, хто зберігає та примножує культурні, освітні надбання, хто своєю щоденною працею, фінансовою допомогою вносить свій вклад у розбудову селища. Завдяки нашим спільним зусиллям Овідіополь поступово змінюється на краще, зберігається соціальна та комунальна інфраструктура. Звісно, що лише разом можна подолати будь-які труднощі й поліпшити життя всієї громади. Лише разом, можна реалізувати розумні та цікаві ідеї, створювати не «всупереч», а «задля». Тільки у єдності наше майбутнє та майбутнє наших дітей.

На жаль війна не дозволяє нам у звичному руслі святкувати День селища. Проте обіцяємо Вам, що ми обов’язково зустрінемося на березі Дністровського лиману біля пам’ятника Овідію. Адже берегти славні традиції та звичаї рідного краю, не цуратися його свят і буднів – наш святий обов’язок.

Шановні односельчани!

Вітаю Вас з Днем народження Овідіополя, бажаю Вам добра та щастя, родинного затишку у Ваших оселях, миру, благополуччя та достатку Вашим сім’ям, успіху в усіх Ваших починаннях. Нехай здійснюються мрії та надії на краще майбутнє Нашого з Вами прекрасного рідного селища.

Зі святом Вас, зі святом тебе, Овідіополь!

З повагою, Овідіопольський селищний голова

Лідія САВЕЛЬЄВА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “ПРИВІТАННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ОВІДІОПОЛЯ

  1. А хто такий Нагінський А.Д. ?
    Хочеться запитати у нього, чому він викидає сміття на вулиці …
    Невже для економії 48,46 грн. на місяць ???

  2. Три населених пункти,хаха і з кожним роком змінюється на краще ха-ха

  3. Ями на дорогах теж передають вітання. Деякі вже по коліна.
    Просто соромно за селище…

    1. Це точно вже не має робити селищна рада

  4. Всех вспомнила , а захисникив ВСУ забыла , вот же КОРОВА !

    1. Савельева себе 3 дома построила так как в 2 домах уже не помещается

      1. Містер Анонім, ви лох
        Якщо є докази напишіть, я звернусь на пряму

  5. Засунь собі у сраку свої поздоровлення

  6. Цікаво а жирну будуть в смітєбак кидати з Газіяном чи ні? Патріоти ви де????? Якось бігали по Овідіополю “намагалися” всіх у баки покидати, ви ще в Україні чи вже до Польщі у…їбали ???

Comments are closed.