ТАЇРОВСЬКА ГРОМАДА: ДІЇ ВЛАДИ ВИЗНАНІ ПРОТИПРАВНИМИ

Кількість переглядів 1469

Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв не тільки обдурив своїх виборців, але ще займається протиправними справами. Про це йде мова у рішенні Одеського окружного адміністративного суду по справі 420/10416/23 від 07.06.2023 року.

Депутат Таїровської селищної ради Синіговець Володимир Іванович 09 травня 2023 року звернувся до суду з позовом про визнання протиправними дії щодо відмови у наданні інформації на його запит від 23.03.2023 року про надання публічної інформації, а саме відомості стосовно розміру заробітної плати включаючи надбавки, премії, доплати, тощо наступних посадових осіб Таїровської громади у період з 01.03.2022 року по 01.03.2023 року:

  • Таїровського селищного голови,
  • секретаря Таїровської селищної ради,
  • заступників Таїровського селищного голови,
  • начальника юридичного відділу (управління),
  • начальника управління гуманітарної політики,
  • начальника управління організаційної роботи та зв’язків з громадськістю,
  • начальника фінансового управління,
  • начальника управління житлово-комунального господарства та інфраструктури,
  • начальника управління містобудування, архітектури та землеустрою

Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв, МАЮЧИ ВИЩУ ЮРИДИЧНУ ОСВІТУ, проігнорував норми законодавства та надав відповідь згідно з якою запит не задоволено, посилаючись на обмеження у доступі в наданні публічної інформації в умовах воєнного стану.

Суд, розглянувши у письмовому провадженні позов, вирішив:

  • Визнати протиправними дії Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області щодо відмови Синіговцю Володимиру Івановичу у наданні інформації на запит про надання публічної інформації від 23.03.2023 року.
  • Зобов’язати Таїровську селищну раду Одеського району Одеської області повторно розглянути запит Синіговеця Володимира Івановича про надання публічної інформації від 23.03.2023 року відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації».

СУД ДОПУСТИВ РІШЕННЯ ДО НЕГАЙНОГО ВИКОНАННЯ.

Станом на 17 червня рішення суду не виконано. Депутат Синіговець В. І. отримав виконавчий лист по справі та має намір звернуться до виконавчої служби з метою примусового виконання рішення суду.

На жаль, вищу юридичну освіту Таїровський селищний голова Тимур Хасаєв не використовує на благо громади. Напевно, так він ту освіту й отримував, як виконує закони.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

5 thoughts on “ТАЇРОВСЬКА ГРОМАДА: ДІЇ ВЛАДИ ВИЗНАНІ ПРОТИПРАВНИМИ

  1. Той Тимур як,,працював,, підписантом документів так і працює….всі керують тільки не він

  2. Мораитес с тупым лицом делает всё как ей захочется. Как можно было такую тупоголовую, которая вообще не понимает ничего, кроме как бабки тырить, садить на такую должность.

  3. А Нікитенко приперлась із задрипаного села. Кожного дня накатує на машині 100 км. Напевно не на голому окладі сидить. Всі фінанси громади рахує.

  4. Ну тепер покажіть свої копійчані зарплатки, які перевищують зарплати військових. Падли!!!

Comments are closed.