КРИМІНАЛЬНІ СХЕМИ ВАЛЕНТИНА КОБИЛЯНСЬКОГО

Кількість переглядів 3854

«Туалетна» схема – це один з механізмів дерибану землі, який застосовують органи місцевого самоврядування з метою відчуження земельних ділянок у власність «потрібних» осіб, минаючи земельні торги. Однією з таких «потрібних» осіб, за слів підприємця Одещини Віталія Разумова, для Хлібодарської селищної ради був Валентин Кобилянський.

Саме по «туалетній схемі» у 2019 році депутатами селищної ради, після проведення ряду шахрайських маніпуляцій, земельна ділянка площею 11,920 га у селищі Радісне (кадастровий номер 5121056800:03:001:0148) перейшла у власність ТОВ «Теплопром» (ЄДРПОУ 31542148), директором якої є адвокат Валентина КобилянськогоКаназірський Юрій Федорович.

02 липня 2023 року, перебуваючи на вказаній земельній ділянці разом з Віталієм Разумовим, ми викликали поліцію, з метою унеможливлення завершення «туалетної схеми».

На підставі написаної заяви, Одеським районним управлінням поліції № 2 зареєстроване кримінальне провадження. Але, це не завадило, 04 липня прислати на місце сумнівних будівельників з метою продовження будівельних робіт, мета яких приховати сліди злочину, скоєного у 2019 році депутатським корпусом Хлібодарської селищної ради.

Віталій Разумов буде наполягати на проведенні в рамках якого досудового слідства експертизи та подачі позову до суду з метою скасування рішення Хлібодарської селищної ради від 22.03.2019 року. Така практика вже. Достатньо ознайомитись зі справою № 910/5201/19 в рамках якої Велика Палата Верховного суду України вже надавала оцінку незаконності «туалетної» схеми.

Будемо спостерігати за справою далі.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “КРИМІНАЛЬНІ СХЕМИ ВАЛЕНТИНА КОБИЛЯНСЬКОГО

  1. 11 гектар на туалет….
    Це він так крепко обісрався, за Війни???

  2. Таки схеми не дозволяют реальному інвестору отримати доступ до ведення нормального бізнеса. Місцеві депутати не зацікавлені у доходах для громади, на жаль…

  3. да, почав він іще із 90 років трест Електропівденьзахідмонтаж то його рук справа

  4. да, почав він іще із 90 років трест Електропівденьзахідмонтаж то його рук справа

Comments are closed.