НАВІЩО ВЛАДА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗБЕРІГАЄ ПАМ’ЯТНИКИ леніну?

Кількість переглядів 3334

31 липня 2023 року на телефон редакції зателефонував мешканець смт Овідіополь та повідомив, що на території комунального підприємства «Водопостач» досі зберігають пам’ятник кату українського народу – леніну.

Побувавши на місці я дійсно побачив цей пам’ятник, який дуже ретельно прихований за деревами. Але пам’ятник був без голови.

Проте, на пам’ять мені прийшов репортаж від 04 травня 2022 року в смт Овідіополь по вул. Транспортна де ми висвітлювали проблему незаконного підключення до водопостачання. Саме на території цього домоволодіння, на даху будинку, ми тоді побачили голову від монумента леніна.

«ОПЛОТ КОМУНІЗМУ» В ОВІДІОПОЛІ

Доволі дивна традиція в Овідіопольській громаді зберігати старі монументи «вождю пролетаріату». Пам’ятаєте випадок в Калаглії від 13 грудня 2022 року, де я виявив також прихований деревом пам’ятник леніну на території дитячого дошкільного закладу? Невже більшість громади чекає на рашистів?

«ПРИХИЛЬНИЦЯ КОМУНІЗМУ» З КАЛАГЛІЇ

Пригадуєте, як у Новій Каховці (Херсонська область), коли туди зайшли рашисти, вони почали саме з відновлення пам’ятнику леніну у перші ж дні окупації міста, якій до цього був знесений на підставі закону про декомунізацію.

Службі безпеки в Україні треба звернути увагу на владу Овідіопольської громади.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
1

40 thoughts on “НАВІЩО ВЛАДА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗБЕРІГАЄ ПАМ’ЯТНИКИ леніну?

  1. Савельеву за грати треба цю мерзоту!!!

    1. Хто більше завдає шкоди Ленін від якого залишилася голова з діркою чи депутати від проросійської партії в нашійх громаді? Чому,Рома ,ви робите комедію під час війни? колись Задорнов говорив що до влади не брали зрадників і повій,а у нас при кориті там вже всі,чому вони не на війні

  2. Кожний другий в цій громаді чекає рашистів

  3. Водопостач подкидывает голову Ленина в постель неплательщикам

  4. Савельева ностальгує за дитинством: піонєрка, комсомолка і просто рідкісна тв@рино-suka…

  5. Люди, будьте ви добрішими, невже у вас стільки яду, що ви так ним плюєтеся. Хто вам дав право ображати, обзивати будь-кого, не тільки Савельєву. Слабо піти в кабінет і виказати своє невдоволення чимось, а тут герої хренові, кишка тонка в очі сказати, як ті шапки, гидко вже читати. Совість, хоч якусь, майте.

    1. Яка совість коли одні жирують а другі вмирають

  6. Варшанидзе, как обычной дрессированной собаке дали команду «голос» на Овидиопольскую голову немного потявкать. Но не забывай одно, ты обычная дворняга, которую немного прикармливают для своих целей «люди более».
    Скорее всего ты скоро свалишь к своему бывшему оператору «опекуну мамули», и будешь тявкать про политическое преследование и т.д. Встретишь единомышленника Бакалова, который тоже любитель погавкать из-за забора и будете вместе отрабатывать команды, которые ставят вам кураторы.

  7. Перестаньте обзивати Савєльєву Л.І. якщо бажаєте щось їй сказати вискажіть в очі, а не тут в коментарях. Ви краще б розібралися та з’ясували як Газіян А.В. з нульовою підтримую жителів Овідіополі став депутатом, без знання мови отримав паспорт, про те як не сплачує податки, не оформлює працівників. І таких бізнесменів пів України. Він ще буде балотуватися на голову громади. Так що фас….

  8. Чому досі у Овідіопольському ОТГ досі депутати від забороненої оркостанной партії ОПЗЖ такі негідники як Авраменко Малицька Трофіменко та інші негідники, чому так швидко пустили на гальма, чому коли гинуть наші хлопці ці покидки кошмарять підприємців вимагаючи в них гроші, Романе ви як журналіст задайте питання цім оркам чому вони не склали мандат чому не написали заяви щодо виходу із партії?????

    1. Вони ще в партії опозиції?А як це може бути ?клоунада,немає партії то і не повинні бути депутати

    2. Ти поцка Вони в партії і не були вони йшли від партії це дві великі різниці, вони на даний час просто дипутати

      1. Просто депутати це вони для тієї партії від якої шли !!! А я громади це зрадники,немає тієї партії від якої попали в крісла то і немає чого їм там робити!

        1. А може ти зрадник ? Що ти зробив для громади під час війни? А ну да тільки попіздеть своїм свинособачим рилом на все що здатен

      2. Якщо вони балотуватися від проросійської партії то мабуть їх там щось цікавило ,,,а просто депутатом біля корита у нас вистачає

      3. Їшли від партії,ха-ха їшли від тьоті Маши,їшли від дяді Паши, як простітутки ,як у вас все просто ,і так 30 років незалежності України

      4. Хорошо быть просто депутатом,а просто солдатом,просто электриком,просто трактористом НЕ ПРОСТО быть!

  9. Романе хочу привернути увагу в котрий раз, ЧОМУ НЕ РЕАГУЄТЕ до бездіяльності селищної ради, за адресою Одеська область, Овідіопольський район, смт. Овідіополь, вул. Дзержинського, 80-б, кадастровий номер 5123755100:02:004:0863, цільове призначення для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за цією адресою іде виробництво та комерційна діяльність, використання не за цільовим призначення, порушення земельного кодексу та не сплата податку. Виробництвом та комерційною діяльностью займається Томиловський Михайл, с. Барабой. Питання вирішив з головою Савельєвою Лідія Іванівна, через хабар кожного місяця у розмірі 1000$. Цю інформацію він відкрито говорить. Громада просила провести рослідування, та репортаж з цього приводу?????? Мимо бюджету!

  10. Серед грузинів багато порядних людей. Варшенід- виключення

  11. Что кинула кость тебе собака эта толстая, дал заднюю, яке ти кончане, или ты грузинская рожа вместе с этими депутатами ОРКАМИ Авраменком Трофименком кошмарите честных предпринимателей таких как Суховий Рома, ездите к нему и вымогаете деньги за решение вопроса???

  12. Все прекрасно видели и знают, как Роман раньше в своих репортажах всегда освещал нашу “любимую”(судя по голосованиям) голову ОТГ. Всегда с лучшей стороны, и всегда с закрытыми комментариями. У меня только один вопрос: Роман, а шо случилось, прекратилось финансирование, или шо???🤔 Какая сейчас цель у вас??? Земля слухами полниться, что похожая ситуация была с соседней ОТГ 🤔

    1. Сейчас у Ромы цель топить пузатую мразь газияна, конкретно на него заказ щас отрабатывает

      1. Більше грошей дають.
        Це ж дресирований песик, що йому сказали то й він і робить

  13. Газіян, Савєльєва, де бл..дь Бакалов??? 🧐🤬

    1. А де Соболевський?
      Він з ОПЗЖ.
      Може його Бакалов десь придушив?

  14. Я думаю нам якраз і не вистачає такого лідера як Ленін щоб все олігархічне шобло пішло нахер

  15. Ленін,Ленін це історія її потрібно знати,та і що може зараз зробити нам той кусок металу.Краще скажіть чого пишут що нам всі країни допомогають тільки прості наші люди цього не бачять.За кордоном українці допомогу відчувають а в Україні наче ми дурні,всюди пишуть а де вона ?

  16. Савельєва чекає на русню! Це завдання Копилова! Новікова виконує всі розпорядження! Новікова продала Батьківщину!

    1. Как дела у копылова?московский патриархат работает дальше?не закрыли ещё ?

  17. Хто сказав що Ленін кат українського народу??? – Гібреї??? Що зараз невидно хто при владі і катує український наРІД?

  18. Лампочки Ильича срочно снять!!! Почему во всех домах горят, русню ждёте)?)))))))

    1. Комуністи завжди полюбляли приписувати собі того, чого не робили. Ніякої “лампочки ілляча” не було. Варвари не способни на винахід.

  19. То у вас на срасеї такі лампочки ще жевріють. В Україні давно люди користуються світлодіодними лампами. Неуч )))

  20. Роман, скажіть будь ласка, а як йде справа щодо каналізації по вул. Транспортній,
    “Колишній дитячий садок ” , де не люди й досі зливають свої нечистоти…??
    Дякую
    А,також завітайте до будинку культури “Слава ” , там теж є пам’ятник Леніну.

    1. По Траспортній склали протокол про порушення порядку благоустрою.
      З приводу пам’ятника леніну – перевірим…

    2. Люди дивні,їм історія жити краще заважає.Краще вимагайте від чиновників покращення вашого життя а не покращення їх статків! А дід Ленін він не краде,не обманює,він давно мовчить бо помер

  21. Люди дивні,їм історія жити краще заважає.Краще вимагайте від чиновників покращення вашого життя а не покращення їх статків! А дід Ленін він не краде,не обманює,він давно мовчить бо помер

  22. Як там поживає наш головний депутат вчитель, директор,на нього було скільки у людей сподівань а він мовчить як той дядюшка Ленін,

Comments are closed.