«ПРИХИЛЬНИЦЯ КОМУНІЗМУ» З КАЛАГЛІЇ

Кількість переглядів 5147

13 грудня 2022 року редакція «Альтернатива.орг» виявила прихильницю ідей комунізму та «руського миру» у селі Калаглія Овідіопольської громади Одеського району Одеської області.

Нею виявилась директорка дошкільного навчально-виховного закладу «Сонечко» Шестопалова Наталя Дмитрівна., яка приховує пам’ятник кату українського народу володі леніна на території комунального закладу. Наталя Дмитрівна не виконує свої обов’язки на посаді директора, а лише шукає причини, які, на її думку, можуть виправдовувати бездіяльність.

На завтра, 14 грудня 2022 року на 9 годину ранку заплановане пленарне засідання сесії Овідіопольської селищної ради. Дізнаємось, як Шестопалова Н. Д. виконає свою обіцянку надати доповідну записку на ім’я Овідіопольської селищної ради з вимогою провести необхідні заходи з демонтажу цієї потвори.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
3
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
4

90 thoughts on “«ПРИХИЛЬНИЦЯ КОМУНІЗМУ» З КАЛАГЛІЇ

  1. Разтрелять по законам коммунизма

    1. Звітки ти взяв що вона проросійська по пам’ятнику вона його туда ставила чи проти його убрати за які кошти чому ти не писав коли збирали кошти на зсу коли плели сітки збирали продукти помагали воїну який лікувався в госпіталі тоді не була проросійська не колоти людьми бо люди перестануть вірити іди воювати с роками а не с пам’ятниками прийде врем’я уберем зараз не доцього

        1. Варшанидзе, какой ты поц😂 это просто капец!

        2. Ти шо дурак чи больний на голову якої реклами кого рекламіруєм свої гроші з дому це ти нагадуєш про себе хоть шось нариєш і виплюниш щоб не забули про тебе

  2. В это время в Овидиополе в Дольче Вите 30 декабря будут ставить сказку Эрнста Теодора Амадейа Гофмана (который имел прусскую родословную) з изменениями Александра Дюма на основе русского балета Щелкунчик. И Варшанидзе это прорекламировал. Интересно сколько стоит мнение Р. Варшанидзе что он готов некоторые русские символы выискивать а некоторые рекламировать?

    1. Автор казки ГОФМАН-німець.Нащо ви ті заслуги приписуєте русні?

    2. Так лол, по суті це все одно Німеччина

    3. Це дійсно казочка с російською пропагандою. Її вже кацапи давно вважають своєю і навіть в світі якщо ми звернемося до театралізованих вистав (яка і буде проходити в Овідіополь) то її автором вказують Чайковського і дуже рідко вказують що вона по мотивам повісті Гофмана за редакцією Дюма. Якщо б в Овідіополі була саме казка по першоджелу а не театралізована вистава (автором якої і є Чайковський за основу взято редакцію Дюма) питань було б меньше. Але вистава театралізована. І тому може вважатися російською. Не дивно що в Україні після того як ми обрали правильний шлях цивілізованого світу вона під забороною. Але напевно Овідіополь не Україна. Тут питання до влади? Чому в Овідіополі буде театралізована казка автором театралізації є діяч країни агресора. Але згадавши про те що влада в Овідіополі чекає “визволення” та “русского мира” то всі питання знаходять відповідь.

      1. Неважливо, що кацапи вважають своїм. Вони і Україну вважають своєю, але це нікого не цікавить, окрім них самих.

  3. Я в шоці, Роман вивчіть краще українську мову!!! А не публікуйте відосікі.
    Хто дав вам право кричати на жінку ?? Сором!!!

      1. мудила варшанидзе задай вопрос сваей госпоже савельевой за что она бюджет варует

      2. Який же ти покидьок… Чому не в зсу? Геморой?))) Ти не чоловік!!!

    1. Що за сексизм!? Ну то й що, що вона жінка? Чим вона гірше чи краще чоловіка?

  4. Роман ти на якої мові розмовляєш? Ти я Азаров, госпидори, а нє господари. Вчи дружє українську мову

  5. До чого тут директорка садочку? Керівництво селищної ради має знати про всі споруди та пам’ятники які знаходяться на території громади і вирішувати дані питання….. приміщення і територія садочку не є приватною власністю директорки…. У себе в Грузії кричи на ту жінку яка тебе народила і виховала таким чемним…

    1. Добавлю тільки….
      І чому наш язикатий хвеська не на війні,і не показує нам що і як там,чому там не допомогає воїнам,а тільки знає обливати нечистотами місцевих мешканців???

  6. Тот ленин уже такой покоцанный и жизнью и калаглийцами, что уже и тяжело его узнать)). Если бы вы не осведомили читателей что то ленин никто бы и не понял, что оно там за ёлкой или под ёлкой. Помнится там раньше и возле клуба тоже был памятник вот не помни кому, так там во время дискотеки пили вино. И калаглийци опережали в этом овидиопольцев очень жёстко. Так как овидиопольци пили вино стаканами а калаглийци банками. Может и этот ленин сейчас там стоит для этих целей. Нужно в этом разобраться.

    1. Ти знаєш предмет))) давно закодувався?)

  7. неҐайно в полИцію пІсати заяву, неҐайно !!!

  8. Рома кто давал тебе право кричать и говорить с людьми на ты? Ты кто такой ? Журналист имей уважение к людям

    1. Ты же взял себе право “тыкать”? Почему ты считаешь, что кто-то с тобой должен советоваться по этому поводу?

      1. Ти гниль, не чоловік. Але ти це знаєш вде давно. І це тебе, мерзота, не зупиняє. Закінчиться війна, поспілкуємся))) зараз трохи зайнятий))) привіт від зсу ))

  9. Роман а как поживают ваши друзья из фракции опзж в Овидиополе?переобулись в воздухе?
    Как дела с РПЦ в Овидиополе-еще функционирует?
    Ходять слухи что у руководителя упц Московского патриархата-руский паспорт….типа об этом ни кто не знает))))
    Как дела у депутатов Овидиополя-занимаются своими обязательствами?
    За голову промолчу…

      1. Не удобный вопрос касательно опзж и московского патриархата?верно?
        Почему переобувшиеся депутаты опзж ещё депутаты?

      2. Всем известно близкие отношения копылова и савельевой ,понятно что о запрете Московского патриархата и речи не может быть ….

        1. Во-первых в Овидиополе Московского патриархата нет. Во-вторых не знаю какого руководителя Московского патриархата имеете ввиду но у всех священнослужителей Овидиополя паспорта Украины. В-третьих хотите узнать как дела у Овидиопольские депутатов можете спросить на сессии. Не занимайтесь популизмом и не распространяйте лживые слухи.

          1. Не манипулируйте-упц это чья контора?онуфрий член синода рпц…продолжать?
            У всех ли…?
            Осталось не долго фсб секте…

          2. На следующих выборах люди дадут оценку бездеятельности этих ,так званых депутатов и головы…

      3. Яка ти мразота, після війни всіх таких як ти прихильників опзж притягнемо до відповідальності, повір, падло. Привіт від зсу)))

  10. Мені дуже соромно за варшанідзе. Ви воюєте зі слабкою статью, з бабусями на бруківках які заробляють собі копійчину до пенсії. Можливо директорка навіть забула за той бюст чи те що від нього залишилось. Це не є привідом для нападок. Майте шану та не тикайте людям.

    1. Що за, бл@ть, сексизм? 21 століття на вулиці, а ви ще досі поділяєте світ на сильну та слабку стать!

  11. В Овидиополе есть редакция газеты “Надністрянська правда”.Газета со своим зданием,своими профессиональными корреспондентами,со своим тиражом…Но вот..,незадача!Никто не спрашивает,как и за что они не сотрудничают с Лидией ?И на каких условиях,по какому праву, какое то необразованное,хамовитое,дурное существо-Варшанидзе позиционирует себя представителем мнения жителей нашей Громады?
    Жаль,что к “нашему берегу” только г..но прибивает.

    1. Редакція “Наддністрянської правди” немає свого будинку. Ваша оцінка рівня професіоналізму – це ваша суб’єктивна думка, яка залишиться лише вашим оціночним судженням.
      Якщо ви перейши на образи, це означає, що у вас взагалі немає аргументів!
      Дякую, що читаєте!

  12. В Овидиполе на Гагарина пойдите понимайте в магазин. Там собираются любители русского мира Алена Терещенко, Алла кличка зелёная, фамилию не знаю сам там не живу не знаю всех. А, ещё Светка кацапка вечер вонючая в 33 доме живёт. Очень Путина ждут, чтобы списал им коммунальные долги и дал им пенсии в миллионы. Ещё хотят чтоб украинцев побольше перебили ракетами.

  13. Ця особа Наталя чекає на путіна та руський мир

  14. А чому з цим питанням не звернулися до старости села чи до голови громади?!!! Цей пам’ятник повині були знести саме за вказівками вищих осіб, тому що він на балансі стояв в селищній раді, а не в дитячому садочку ! А судячи Роман з Вашої мови , то ви самі чекаєте кацапський мир, бо для журналіста в Україні не припустимо розмовляти не зрозуміло якою мовою! За 10 місяців війни можливо було піти на курси і вивчити нашу солов‘іну мову і не «коверкати» слова.

      1. Дякую за відповідь! Але я Вам не тикала! Так що майте повагу до людей яких не знаєте ! Навчіться для початку розмовляти, а потім представлятися журналістом ! А такою поведінкою Ви ні чим не відрізняєтесь від орків !

        1. Він не чоловік- це очевидно, напевне імпотент, ось і біситься. Тупий чорт, що з нього взяти)))

    1. Чому ви досі не вивчили солов’їну?
      Доводжу до відома, що українською слово “коверкать” буде “перекручувати”!

      1. Роман ви запитайте нашу пані голову куди вона дивилася і старосту села!

  15. Так от в чому справа! От нарешті і знайшли винуватицю всіх наших бід! Ну все. Розходимося.

  16. Нада садик знети вообще бо його строили комунисти

  17. Супер сюжет. Наконец-то эту сепарку поймали.

  18. Боже як бояться мертвого Леніна, хто не боїться даже і не думає про нього

    1. Ми не думаємо про нього. Його місце серед сміття, а не у дитячому закладу.
      Про нього думає, напевно, директорка закладу.

  19. Он залител в кабинет директора и раздаёт ей указания….это же насколько нужно быть быдлом дремучим…фу..фу…фу.. иди на передовую

    1. Очередная заказуха на руководителя!!!
      Сколько стоит данная услуга???

  20. При чем тут заведующая, а куда Лидия Ивановна смотрела эти все года когда возглавила ТГ? В первую очередь пускай она ответит

  21. Роме уже заплатили чтобы человека выставить в дурном свете и освободить должность кому-то, что здесь непонятного.Если бы его патриотизм был не наигран и лжив ,то он давно бы был в ЗСУ. Варшанидзе не позорь грузинов,поменяй фамилию .

  22. Пока великий патриот Варшанидзе не пойдет в военкомат и добровольцем не уйдёт на войну , то кроме как клоуном местного разлива быть не перестанет . Его удел воевать с бабушками , женщинами , бегать собирать сплетни и снимать ссоры соседей . А вот реально бороться за свою свободу у него одно место жим жим ))

    1. Душевный импотент,что с него взять(Жалкое зрелище,Наталья Замечательный человек и не раз своими поступками доказала преданность своей стране.А вот Роман ещё раз доказал что у него ни ума ни совести .

    1. Ти чому не на фронті, герой? Вище писали, що ти душевний імпотент – згоден.
      Хто злякався? Тебе?))) Яке ти кончене…
      Іди до нас в ЗСУ, ми тебе перевиховаєм))) якщо не вийде, щось придумаємо)))

    2. Кого злякались і як ти це зрозумів тут тільки одного тебе в грязь кидають

  23. Варшанідзе приїхав та все село обісралось.

    1. Что есть, то есть! Калаглия село обосранных!

        1. Якщо калаглійці такі недолугі, то якого милого ви об”єдналися з ними в одну громаду?

          1. Тому і об’єднались, щоб навчити їх життю без Ігоря Валентиновича

            1. Овідіопольціви нам калаглійцям нагадуєте вашою поведінкою Росію вона хоче навчить Україну,а ви хочете навчити нас

    2. Курво, ти хто? Дай номерок))) б…ді овідіопольські)))

  24. такой же Ленин стоит в КП Водопостач и его все видят !? Дядик снял с него медь и сдал на металл , а все остальное бетонное в отличном состоянии . Так почему Варшанидзе там не подымает шум и не снимает Дядика с работы ????????

    1. Я ж говорю: “нічого зробити не можуть без Варшанідзе”. Ви хоч своїх жінок сами тр@х@ете? Чи теж Варшанідзе телефонуєте?

  25. Можна вийти з совка, але совок з ваших душ сам не вийде. Треба очищатись! Молодець Варшанідзе. Твоє кадило саме ефективне!

  26. Додам ще: всім кому щось не подобається – чемодан, вокзал, росія. І там квакайте на болотах!

  27. С чего началось? Глупый мальчик написал? А хорошего человека сделали виновной? Люди проснитесь! Нами пытаются управлять овцы. Необразованные, не умеющие мыслить и писать грамотно.

    1. Жаль, что нельзя выложить фото человека, который начал этот бред распространять! Но… Можно это сделать в фейсбук?

      1. Конечно можно и наверное нужно. Пусть хоть знают из-за кого хороший человек пострадал от необразованных было!!!

  28. А пам’ятника вже немає. Дякуємо Варшанідзе

  29. Російський балет “Лускунчик” за однойменною казкою Гофмана був поставлений 1892 року у Маріїнському театрі Санкт-Петербурга всесвітньовідомим геніальним педерастом-еферофілом композитором Петром Іллічем Чайковським.

    Зараз мода на “третю стать”, трансгендерів та інших представників ЛГБТ, тому балет авторства “феноменального” Чайковського наразі є дуже популярним. Наприклад, відкритий з 07.12.2022 сезон у театрі Да Скала включає балет “Лускунчик”.

    https://suspilne.media/334326-la-scala-vidkrila-sezon-rosijskou-operou-a-ukrainci-prijsli-pid-teatr-iz-protestom/

  30. Нешановний, ти не знаєш що заклад підпорядкується місцевій владі? Твоїй господарці, товстосракій лідкі? Чому до цієї колоборантки не поїхав та не запитав?
    Ти продажний та духовний жебрак…

Comments are closed.