ТАЇРОВСЬКА ГРОМАДА: СЕРЕДНЯ ШКОЛА ЗНОВУ НЕ ГОТОВА К НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСУ

Кількість переглядів 1293

В Таїровській громаді знову не голови к освітньому процесу – не введений в експлуатацію об’єкт укриття (бомбосховище). Обурені батьки запросили журналістів для висловлення своїх претензій.

21 серпня 2023 року я побував у Таїровському закладі загальної середньої освіти та впевнився – об’єкт укриття не готовий, робіт ще багато тому батьки дуже сумніваються у тому, що до 01 вересня ремонтні роботи будуть здані (подробиці дивиться у відео репортажі).

Це вже не перший випадок ганебного відношення Таїровської влади до стану закладу середньої освіти. Нагадаю, що у 2021 року заклад також був не готовий до навчального процесу з причини відсутності відремонтованих туалетів.

Нагадаю, що 30 серпня 2021 року журналісти «Альтернатива.орг», на прохання батьків смт Таїрове, також побували у Таїровському закладу загальної середньої освіти Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області з метою побачити на власні очі – що стало причиною відкладання навчального процесу у 2021 році.

Тому сьогоднішня ситуація це не випадковість, а вже систематичне ганебне відношення керівництва громади до дітей та навчального процесу.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “ТАЇРОВСЬКА ГРОМАДА: СЕРЕДНЯ ШКОЛА ЗНОВУ НЕ ГОТОВА К НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСУ

  1. У них кожного року така підготовка до 1 вересня. Все робимо 31 серпня о 23:30 закінчуємо

  2. Роман чому ти не напишиш про бомбосховища в Овідіопольській громаді .Калаглійська школа і не думають починати роботи запитати Савельєву ?Ціле літо пройшло Це що геноцид над українцями грошей немає , а собі премії є?

    1. Напишу. Я не встигаю. Проблем багато, я один. Таїровськи батьки зателефонували та запросили на зустріч. Може й наші батьки зателефонують та запросять?

  3. В Миколаївців також не готова школа, а ви пишите про Таїровську ОТГ. Нашій місцевій владі дуже не вигідно, щоб діти йшли до школи. Якась насмішка над людьми!!! Не працюйте, а сидіть зі своїми дітьми і вчить їх. Невже всім байдуже???

  4. Ткаченку нікоди займатися якимись сховищами, бо він грається в комп’ютері в стрілялки

  5. А Мораітес може вже час показати де вихід? Чи так і будемо з неучами працювати? Навіщо ця тупа особа займає чуже місце?

  6. Не вигодно бо прємії і помощі каждий місяць собі нещасним. Садік запустить нема грошей.В Микаївкі за предложенієм депутата скоро вобше не буде школи. Там буде база стройматералов. Косяни харашо лапшу їдять. Слава Максиму ОПЗЖешовичу його Надькі і Савєлєвой. І садік скоро похоронять.

  7. ВНИМАНИЕ ЖИТЕЛИ ОВИДИОПОЛЯ!!! Уважаемые жители Овидиопольской ОТГ, 23 числа у нас будет проходить детское празднование дня Независимости. Там будем мороженое. Угощайте им детей с особой осторожностью. Оно являться крайне не качественным. Полученное от Европы как гуманитарная помощь передавалась с Одессы непосредственно через Армена Газияна, хранилось в ужастных условиях, без холодильников, в некоторых пачках уже вышел срок годности. Некоторые открыты по ним лазили тараканы и муравьи, сейчас оно в доме Культуры Слава снова же без холодильников. Роман знаю комментарий не по теме но прошу не удалять пусть родители знают. Если хотите угостить ребенка мороженым купите ему другое а не то что будут предлагать, лучше потратить 30-50 грн на мороженое хорошего качества чем потом что бы ребенок болел. Всем мира будьте осторожны.

    1. Как мороженое можно хранить без холодильника?

  8. Коли вже нажрутся всі ці під@ри??

  9. Молоді хлопці віддають життя а скотиняки набивають собі кішені і у вуса не діють гівноїди. Де Савєльєвої та хата у Савіньйоні, хто знає????

  10. Вони лиш свята справляють,на це кошти є,а на зарплату і премію для працівників немає ,бо під час воєнного стану премії не можна ,

  11. Скільки з бюджету коштів Савелиха витратила на 23.08.2023 року???

  12. Це катастрофа. Ми не можем навчатись, ніякої соціалізації та контакту з вчителями. Вибір або працювати, та залишати дітей під час війни без нагляду дорослих, або сидіти без роботи та відмовляти дітям в базових потребах. Ганьба керівництву громади!

Comments are closed.