ЗИМОВЕЦЬ ЗБРЕХАВ ЩОДО ЗРИВУ ПОЧАТКУ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У ТАЇРОВСЬКІЙ ШКОЛІ

Кількість переглядів 1572

01 вересня 2021 року перед початком святкової лінійки у Таїровському закладі освіти журналісти «Альтернатива.орг» поцікавились у керівництва громади: хто винен у зриві строків проведення ремонтних робіт у туалетних приміщеннях, що стало підставою відкласти початок навчального процесу на 06 вересня. І влада збрехала.

Спочатку ми зайшли до туалетних приміщень та переконались, що самі роботи ще тривають і навіть трохи поспілкувались з технічним працівником школи, яка назвала батьків, які повідомили нам про зрив початку навчального року – «мерзенними».

При розмові з секретарем Таїровської селищної ради Олександром Орловим нам було повідомлено, що на всі запитання щодо зриву навчального процесу може надати відповідь тільки начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Валерій Зимовець.

Валерій Владиславович нам пояснив, що у зриву ремонтних робіт винна бюрократія та підрядник. Спочатку тендер затягнувся та замість квітня, був завершений у липні, а вже потім сам підрядник халатно поставився до своїх зобов’язань та не встиг закінчити роботи до кінця серпня, як це було заплановано відповідно до договору.

Ми перевірили цю інформацію та можемо вказати у чому ж збрехав чиновник Зимовець Валерій Владиславович:

  1. На сайте державних закупівель немає інформації, що тендер був розпочатий у квітні 2021 року. Тендер оголошений лише 02 липня.
  2. У тендері приймали участь п’ять компаній, але чомусь чотири були дискваліфіковані та залишений той учасник, що запропонував найбільшу ціну – аж 1’427’235,36 грн., або у середньому на 240 тис. грн більше.
  3. І саме головне – строк договору 31 грудня 2021 року. Якщо подивитись помісячний строк виконання робіт то встановлення унітазів та умивальників заплановано аж на грудень 2021 року! Виходить, що підрядник не винний, він у строк явно вкладається – у нього ще чотири місяця попереду.

Ось і виходить – що Зимовець Валерій Владиславович відверто збрехав щодо договірних строків проведення робіт. І збрехав він, напевно, з однією метою – вигородити себе і спробувати перекласти провину на іншого.

І ще одна цікава інформація, яка наводить на деякі не дуже гарні думки: переможець тендеру ТОВ «СВІТ ІНЖЕНЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПЛЮС» (код 44024062) зареєстрований лише 04 лютого 2021 року, або за п’ять місяців до об’явлення тендеру. Тобто компанія зовсім не має ніякого досвіду ремонтних робіт.

Інші ж учасники тендеру, яких чомусь дискваліфікували, мають досвід дев’ять та більше років на ринку. Випадкова перемога? Не думаю. Тут на нашу думку є запитання до тендерного комітету Таїровської селищної ради. Обов’язково зробимо відповідний запит.

Посилання на тендер:

«Капітальний ремонт туалетних приміщень Таїровського закладу загальної середньої освіти Таїровської селищної ради Одеського району Одеської області, за адресою смт. Таїрове, вул.40-річчя Перемоги, 24»

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ЗИМОВЕЦЬ ЗБРЕХАВ ЩОДО ЗРИВУ ПОЧАТКУ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У ТАЇРОВСЬКІЙ ШКОЛІ

  1. Недоумки пришли к должностям, а как этим управлять, понятия не имеют

  2. А лахудра с перхотью на голове Ытес вообще себя безобразно ведёт, надолго ли? До ноября. И опять серой мышкой под стол спрячется, когда тимурку снимут

  3. Да подскажите этой Ытес чем перхоть вывести, там целые клочья этой перхоти, смотреть тошно. А тело оголяет, а там большие веснушки, как будто кто-то обосрал. Как с ней спали Зимовец и Баранов?

  4. Зимовец с ней раньше спал, теперь Баранов её …бет

  5. А Зимовец что забыл в поссовете? Он же вообще не компетентен. И такой вонючий.Пусть помоется, так от него воняет

  6. Який цей пудель агресивний. Він взагалі розуміє яку відповідальність несе за зрив навчального процесу?

  7. Орлов красава. На Зимовца всё валит, даже не на перхотную красотку.

  8. Раньше за такое чиновник мог поплатиться тепленьким местечком. Но не сейчас. Рука руку моет.

Comments are closed.