ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЬ З ЗАГИБЛИМ СЕРГІЄМ ЗАВОЛОКОЮ

Кількість переглядів 2611

25 серпня 2023 року в Овідіопольській громаді провели в останній шлях загиблого у війні з російською федерацією Сергія Заволоку.

Провести захисника України в останню путь разом з рідними та бойовими побратимами, прийшли багато жителів громади, які схилившись на коліна віддали шану односельцю.

Поховали 29-річного військовослужбовця на Алеї Героїв Овідіопольського кладовища №2.

Слава Україні! Героям Слава!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
5
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЬ З ЗАГИБЛИМ СЕРГІЄМ ЗАВОЛОКОЮ

  1. Хорошим парнем был, внимательный медик

  2. В какой момент у нас так обесценились человеческие жизни, куча молодых, здоровых людей погибает, а мы все говорим за родину, за родину, да сколько ж можно, и где она справедливость почему одни имеючи возможность откупаются и ходят себе «холенные больные» по центру овидиополя, в спорт залы и тд, а те у кого не хватило связей, денег, денег вынуждены идти на войну, бред и беспредел, и интересно хоть один из сыновей нашей головы служит?

    1. Всі Герої залишаться у нашій пам’яті. Ми тут, тому, що захищати свою країну від загарбників це честь для нас. Захищати свої сім’ї це честь. Захищати своїх громадян це честь. Навіть таких, які не здатні вивчити мову і можуть лише виконувати заказ на дестабілізацію країни. Ті хто зараз не тут, нехай залишаються вдома, вони тут не потрібні.

Comments are closed.