ЧОРНОМОРСЬК: ОФІЦЕР ПОЛІЦІЇ НЕ МОЖЕ ПОЯСНИТИ СУТІ СВОЇХ ВИМОГ

Кількість переглядів 4490

30 серпня 2023 року мав нагоду поспілкуватись з заступником начальника відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області (м. Чорноморськ). Спілкування ще раз доказує – поліціанти доволі часто не у змозі аргументувати свої вимоги з посиланням на закон. І це трапляється не тільки з рядовим складом, а й з керівним.

Поліцію викликав директор Чорноморського морського коледжу ОНМУ Жуха Л. І., який хотів прибрати мене з засідання на якому були присутні всі викладачі заходу. Я давно знаю, що Леонід Іванович противник демократії та не бажає відкритості. Одного разу він був «героєм» нашого репортажу:

Репортаж про захід я зроблю пізніше. У цьому відео хочу показати, як заступник начальника відділу поліції не вміє спілкуватись з громадянами:

  • абсолютна відсутність аргументації та суті своїх вимог;
  • жодного посилання на норму права при висуванні своїх вимог;
  • порушення закону шляхом перешкоджання законній журналістській діяльності.

У мене виникає запитання:

  • Хто набирає таких поліціантів?
  • Навіть не так, хто призначає їх на керівні посади?

Така незрозуміла та неаргументована поведінка поліціантів доволі часто приводить до конфліктних ситуацій. Шановні правоохоронці – вчить закони та найголовніше – дотримуйтесь їх.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
2

11 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК: ОФІЦЕР ПОЛІЦІЇ НЕ МОЖЕ ПОЯСНИТИ СУТІ СВОЇХ ВИМОГ

  1. як не крути а рома прав собирайтесь в дома и там вас знімать или снемать не будуть

  2. Два года назад я вызывала черноморскую полицию у меня в магазине была совершена кража абсолютно бесполезная инстанция я предоставила им флешку с номерами машины и лицами этих людей никто даже её не смотрел только посмеялись а зачем они тогда нужны если на их территории происходит беспредел полный те люди что на видео каждые полгода приезжают на оптовый рынок дань собирать браво журналисту все должно быть по закону !!!!!!!

  3. Эти мусора полный ноль. Их всех надо гнать палкой откуда

  4. На жаль таких бездарів яких одягли у форму та надали не погану заробітну плату в правоохоронній системі багато. Замість того щоб попередити директора коледжу про безпідставний виклик ця особа у формі діє в розріз діючому законодавству. Роман відправ це відео обласному керівництву з проханням провести атестацію цього ……..

  5. А що там таке трапилось що такий шорох

  6. Поліцейський отримав моральну травму і навіть не застрелив журналіста. Певно його можна відразу в кандидати в президенти за це.

  7. Полицейский полностью безграмотный

  8. Спасибо Вам за вашу позицию в отношении ваших журналистских прав,а мусора в который раз показали свой дебелизм,и не знание законов,такое впечатление,что он купил ментовские пост,як кажуть в Україні,за шматок кабана, хоча він на того кнура і схожий,.

  9. Якось мало подається в об’єктив камери “начальники” поліції, а тут прям у всій красі. Хто призначає, питаєте ви, а це мабуть чийсь кум,сват чи брат. Іспанський сором за таких поліцейських. Три слова до купи не може зтулити. Ганьба!

Comments are closed.