ЧОРНОМОРСЬК: ХТО ПОКРИВАЄ НЕЗАКОННУ ТОРГІВЛЮ?

Кількість переглядів 2886

Кожний хто погоджується на незаконну торгівлю, кожний хто заплющує очі на незаконну торгівлю, кожний з них є однією з перепон на шляху до євроінтеграції України. Держава де закони виконуються вибірково не має шансів стати частиною європейської родини.

28 та 29 серпня 2023 року я двічі писав заяву про незаконну торгівлю у м. Чорноморськ по вул. Олександрійська біля будинку № 22, але Андрій Власов продовжує торгувати, не зважаючи на відсутність державної реєстрації господарської діяльності та розміщення у непередбаченому для торгівлі місці.

Ви думаєте таке можливо без дозволу поліції? Я впевнений, що ні. 14 вересня я побував у відділі поліції, який розташований у м. Чорноморськ та спробував дізнатись у дільничного Сергія Остапенко стан розгляду заяв.

Добитись від дільничного Остапенко зрозумілої відповіді не вдалось, тому, за підсумками спілкуванням, я зателефонував до ГУНП в Одеській області та залишив скаргу на нього та його керівника Олександра Миколайовича Ворошилов.

Подивимось, як керівництво Головного управління в Одеській області в особі Івана Жука буде реагувати на незаконну торгівлю. З такими поліціантами, як дільничний Сергій Остапенко та його керівник Олександр Ворошилов нам вступ до ЄС та НАТО буде перекритий.

Ще матеріали по темі:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК: ХТО ПОКРИВАЄ НЕЗАКОННУ ТОРГІВЛЮ?

  1. як не крути а рома и тут правий. це не робота поліції и кожен из вас це зрозуміє коли вам прийдеться до них звернутися

  2. Можливо Остапенко прочитає мого коментаря, тому хочу звернутися до нього: “час поліцейського свавілля закінчується, поки що до вас приходить журналіст і спокійно вам пояснює, але не гнівіть людей не порушуйте закону, на сторожі якого стоїте… щоб не прийшлось потім шукати п’ятий кут”

    1. а де Ви бачили що ця нагла та тупорила поліцейська морда, яка не влазе в камеру , стоїть на стражі народу ??? Якого народу ?
      Воно ще й спілкується свинособачою мовою, падло таке …
      Варшанідзе – не вздумай видаляти коментарі …
      Гнати з поліції цього тупого вилупка та його начальника !!!

  3. Че Рома проплатили репортажи по Черноморску и ты теперь там пасешься? Вот и правильно, переезжай туда на совсем, оставь уже Овидиополь в покое

  4. А невже ти Романе думаєш, що таким як дільничний Сергій Остапенко та його керівник Олександр Ворошилов вступ до ЄС та НАТО взагалі потрібен ???
    їм потрібна корупція !!!
    ”Обілетили” торговців і гроші на карман …
    На ”верх” передали трошки і нормально …

  5. Заступник Ліхенко носить гроші з гуманітарки, заступник Залива носить гроші з підприємців, МАРУЩАК носить гроші з реєстрації права, начальник освіти Ткаченко носить гроші з поборів вчителів, голова бюджетної комісії Газіян носить гроші з премії та так далі….. ганьба тобі Савельєва! Романе ви дістали інформацію про сина голови ОТГ який підпалив магазин будучи у наркотичному стані??? Які у її чоловіка та синів підстави щоб не захищати нашу країну, вони інваліди або у них туберкульоз або вони психічно хворі???

Comments are closed.