ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ЗАСІДАННЯ З ПИТАННЯ КРИЗОВОГО СТАНУ КП «ВОДОПОСТАЧ»

Кількість переглядів 2938

19 вересня 2023 року пройшло засідання постійних комісій Овідіопольської селищної ради з питання поліпшення роботи комунального підприємства «Водопостач».

Засідання комісії було ініційовано депутатом Овідіопольської селищної ради Чегодар Н. А. на засіданні сесії 15.08.2023 року у зв’язку з кризовим станом на підприємстві.

Про стан підприємства доповів керівник КП «Водопостач» Дядік О. О., який, у підсумку, запропонував підвищити тариф на водопостачання та водовідведення, адже на збиткових тарифах підприємство довго не протягне.

За наслідками обговорення кризового стану підприємства запропонований план заходів, які зможуть поліпшити кризовий стан на підприємстві.

Що з цього вийде? Далі побачимо.

Ще матеріали на тему:

«ВОДОПОСТАЧ» В Ж©П€. ХТО ВИНУВАТИЙ?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

26 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ЗАСІДАННЯ З ПИТАННЯ КРИЗОВОГО СТАНУ КП «ВОДОПОСТАЧ»

  1. А у нас в громаде почти все в ж@пе: и дороги, и школы, и сады, и вода – вот только премии посадовцам не в том месте. Их жизнь в шоколаде!

    1. Чого не йшли працювати посадовцями? Зкуштували б їх шоколад.

      1. Я працюю там де працюю, а шоколад ми бачимо під час кожної статі Романа. І податки я оплачую, а ви нічого не робите для благоустрою громади. То не пропонуй мені стати ще одним дармоїдом у тій сотні селищних дармоїдів.

        1. Значить з зором у Вас проблеми. Кожен вибирає та прагне того чого хоче.

          1. То я не спорю що кожен обирає те що хоче і прагне до цього. Підмести у селищи та квіти вчепити це одне, а інше вкладати кошти і його розвивати, а не сидіти на зарплаті біля 100 тис і розвивати свою морду. Так Лідія Іванівна, згодні?

  2. Так подняли же с июля тарифы? Я платила по новым тарифам за всё. Или я что-то пропустила?

  3. За три роки тільки очки открились у” рятівниці “чегодарь???
    Що запропоновано по суті? Всі податки направити на ” підтримку” КП, ви серьйозно? А “рятувальниця” що потім буде казати людям за дороги, тротуари, зупинки на Колісніченка, якщо весь вільний залишок вкласти у КП? Грошей нема і ви тримайтесь, платіть податки ще більше, а я потім на бездомних тварин мільйонів так 50 з громади допоможу освоїти, ліля жре з бюджету 160 тис, а я шо хуже?
    З дядіком домовлюсь про відкат з 13 мільонів, які хочу зняти з освіти( зачем детям ети деньги), зато с водой та каналізацієй, а єщо сміття вивозить усім овідіопольцам безоплатно, дайош переворот і рєволюцію….
    Люстровані та старі кровососи нашої громади ви вже дістали, не має вам місця в нашому середовищі, на пам’ять приходе один з минулих прикладів, де було багато вилито лайна нашою ” рятувальницею” на Дукова, який ” все деньги района сливает в развитие спорта”, але завдяки саме йому маємо Дворець Спорту, ФК, стадіон, газифікацію і т.д., а що ж робила чегодарь? Паразитувала, як і зараз… хайпу не буде, розходимось, і до слова, саме пані чегодарь настояла у тому, щоб зняти дотації на тариф по воді( 3.10 які компенсували усім людям ), це означає, що людей саме вона “кинула” у черговий раз….

    1. Поддерживаю на все 1000 процентов

  4. Гнати треба цього казнокрада Дядіка, він бере дотації потім дає відкат Савельєвой та купують собі квартири та будинки! Тварюки будете відповідати за кожну копійку, хлопці життя віддають а ви своє рило не можете нажертися!!! Гниди!!!

  5. Ничего с этого не выйдет ! Вы слышали суммы , которые называл этот сепар ! он достроит дома ,опять поменяет машину , раскрутит магазин и уйдет по инвалидности , которую сейчас оформляет! Так озвучте сумму куба воды и канализации !Чтобы знать ,вас сYк убивать всех сразу или по ОЧЕРЕДИ ! Эта гнида ничего не делала все два с половиной года вот и долги ! Пусть покажет сколько заработал экскаватор ,сколько новых водопроводных трас протянули , сколько за мусор получил ,сколько потратили на ремонт канализации и сколько получили отката на сливе армянских машин ?!

  6. ЯК НЕ КРУТИ ЗАСТУПНИК А ТОБИ ТРАБА ЗВЕРНУТИСЬ ДО СУДУ ИНАКШЕ БЛА-БЛА

  7. Комунальне підприємство «ВОДОПОСТАЧ» ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

    Адреса
    Україна, 67801, Одеська область, Одеський район, селище міського типу Овідіополь, вулиця Колісниченка Євгена, будинок 72

    Дата заснування
    28.02.2003

    Директор
    Дядік Олександр Олегович

    Стан
    Зареєстровано

    Код ЄДРПОУ
    32266160

    Статутний капітал
    7 880 820 грн

    Основний вид діяльності
    36.00 Забір, очищення та постачання води

    Інші види діяльності
    Виробництво фанери, дерев’яних плит і панелей, шпону, Виробництво щитового паркету, Виробництво інших дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів, Виробництво дерев’яної тари, Виробництво інших виробів з деревини; виготовлення виробів з корка, соломки та рослинних матеріалів для плетіння, Виробництво інших виробів із бетону, гіпсу та цементу, Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування, Діяльність посередників у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами, Інші види діяльності із прибирання, Організування поховань і надання суміжних послуг, Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, Інші види роздрібної торгівлі в неспеціалізованих магазинах, Роздрібна торгівля залізними виробами, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами в спеціалізованих магазинах, Роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами, Вантажний автомобільний транспорт, Надання послуг перевезення речей (переїзду), Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, Каналізація, відведення й очищення стічних вод, Збирання безпечних відходів, Будівництво житлових і нежитлових будівель, Будівництво трубопроводів, Допоміжна діяльність у рослинництві

    Керівники з обмеженнями
    ЗГІДНО СТАТУТУ

    Дядік Олександр Олегович
    Керівник

    Власники
    ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
    Засновник

    7 880 820 грн 100%

    Фінансова звітність
    2022 р. 2020 р.
    Дохід 22 212 800 грн 19 751 000 грн
    Чистий прибуток -984 800 грн -904 500 грн
    Активи 12 060 600 грн 10 744 400 грн
    Зобов’язання 2 962 700 грн 3 597 700 грн
    Платник ПДВ
    Номер свідоцтва – 322661615210, станом на: 14.08.2023
    Учасник тендерів — 633 тендери

    2023р. 2022р. 2021р.
    Продажі 3 190 999 грн. 2 970 757 грн 2 459 448 грн
    Покупки14 900 186 грн 10 551 670 грн 1 543 829

    Інформація взята з офіційного сайту Опендатабот

  8. Суки,ніяк не нажруться, все їм мало.Гнати їх треба всіх!!!

  9. Дядик вот ты дурачёк или притворяешься? Какое поднятия тарифов? Давай тебе зарплату и премию урежем. Давай давай ты не будешь строить дома и покупать квартиры во время военного положения. Давай ты будешь меньше откатов носить Савельевой и будешь меньше использовать рабочую технику в личных целях а как же в целях своих друзей таких как Газиян и Авраменко. Комбинатор ты наш. Тебя комбинациям и махинациям научил твой папа, всем известный Олежка Дядик. Кстати твой батя в Афгане вроде как воевал) и в АТО отсиживался тоже на тёплых местах. Так какого же ты не воюешь? Пойди на передовую повоюй или тебе батя сказал что бы ты на войне не воевал а наживался на ней. Ты спишь и видишь себя в кресле зама. Так ё..и Лихненка м займёшь его место. Ты что разве не знал, что все карты тебе он спутал. Не знал? Так знай. Если бы не он то уже замом был бы ты. Ведь у твоего бати была договорённость с Савельевой о тебе недоношенном. Но что то пошло не так. И это не так Лихненко Игорь. Кинут они тебя через член и батя тебе не поможет. А подымишь тарифы народ тебе плюнет в рот и ни смотря ни на что начнут использовать отсрочку платежей. И увидишь ты оплаты за воду и не только аж через 6 месяцев после отмены военного положение. Так что думай головой а не головкой.

    1. А можно по-подробней о отсрочке платежей?

      1. На период военного положения за коммунальные услуги можно не платить. Пени не будет. Но заплатить нужно будет после шести месяцев после снятия военного положение. Это было принято еще в начале войны. Вот ссылка на принятый законопроект: https://ips.ligazakon.net/document/KP220206?an=2.

        1. там написано тільки про ненарахування пені і заборону стягнення боргів з територій де ведуться активні бойові дії або які знаходяться в окупації. читай очима, а не сракою. зараз нарадиш людям фігні, а з них потім через суд стягнуть борг. https://ips.ligazakon.net/document/KP220206?an=9

          1. Ты д@лб@eб, почитай первые пункты. Ты или у Дядыка работаешь или придурок. Посмотри первые пункты, у нас военное положение у всей стране а не по определённым территориям. Не вводи людей в обман. У людей кроме обязанностей есть права. Так что если в КП водопостач нет зарплаты то это значит что дядыку нужно перестать строить дома а нето что с людей нужно стягивать долги во время военного положения.

        2. ооо, дякуючи таким “радникам” люди окрім самого боргу ще за суд та виконавчу діяльність доплачують. мій родич теж таких розумників слухав, потім довелося йому побігати, щоб відновити доступ до своїх карток

  10. Во дні фельдфебеля-царя
    Капрал Гаврилович Безрукий
    Та унтер п’яний Долгорукий
    Украйну правили. Добра
    Таки чимало натворили,
    Чимало люду оголили
    Оці сатрапи-ундіра.
    А надто стрижений Гаврилич
    З своїм єфрейтором малим,
    Та жвавим, на лихо лихим,
    До того люд домуштровали,
    Що сам фельдфебель дивувались
    І маршировкою, і всім…
    І «благосклонні пребивали
    Всегда к єфрейторам своїм».
    А ми дивились та мовчали,
    Та мовчки чухали чуби.
    Німії, подлії раби!………..
    Т.Г. Шевченко

    Не вже ми – простий, трудолюбивий люд, який стоїть на захисті Держави заслуговуємо на всю цю піздо…ту!!???…..

    1. Як гарно, +++++, ми дійсно на таке не заслужили, це геноцид українського народу.

  11. Я хочу сказать Лидие Ивановне, что из-за таких как она мы вынуждены, быть в чужой стране где нам добрые староста, помогают, в отличии от вас))))(я вас хорошо Лидия знаю, с утра до вечера бегала по Овидиополю, ради того, чтобы вы выиграли, и стали старостой, а в конечном итоге, вот какая вы!!!! А кстати где ваш сын??? Бог вам судья, и поверьте Он осудет, и вас, и меня.

  12. Якщо Савельєвой Л. І. Зменшити премії, то Кп водопостач в плюс піде)))🤔🤔

    1. А ще можна не платити зарплати персоналу в непрацюючому садочку, уже більше грошей буде)

    2. КП Водопостач не піде в плюс, поки в ньому не буде господаря. На превеликий жаль Дядик не господар.

  13. Та якщо всім зменшити або зняти премії, то буде непогано.

Comments are closed.