ЧИ ВРЯТУЮТЬ ОЛЕКСАНДРА ОРЛОВА ГРОШІ АГЕНТА РУСЬКОЇ ЦЕРКВИ?

Кількість переглядів 4167

06 грудня 2023 року у Приморському районному суді міста Одеси в черговий раз не відбулось засідання з розгляду обвинувального акту у відношенні Олександра Орлова, якого звинувачують в організації масових заворушень групою осіб 19 лютого 2014 року під час подій Революції Гідності.

Орлов Олександр Віталійович чинний секретар Таїровської селищної ради, який був обраний, не набравши жодного голосу виборців, за списками забороненої проросійської «опзж» та який сьогодні на волі завдяки 8 мільйонам застави, внесених підсанкційним агентом руської церкви Вадимом Новинським.

Як оголосив головуючий по справі суддя Кічмаренко С. М., адвокат обвинуваченого подала заяву про відкладення справи у зв’язку з її перебуванням у Києві та, у свою чергу, Орлову О. В. вже зателефонували з суду та повідомили, що не треба приходити на засідання. Зроблю вигляд, що я повірив у це.

Звичайно, без обвинуваченого та його адвокату справу проводити неможливо тому засідання відклали на 01 лютого 2024 року на 13:30.

Нагадаю, що ще 13 січня 2022 року (692 дня тому !!!) пройшли судові дебати по справі на яких прокурор повідомив, що вина Орлова повністю доказана, його дії під час перебування на посаді першого заступника Одеської ОДА могли призвести до втрати державного контролю над територією міста Одеси та області під час подій 2014 року і тому обвинуваченого треба визнати винним у наступних злочинах передбачених Кримінальним Кодексом України та призначити реальний строк позбавлення волі:

  • за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 294 (організація масових заворушень групою осію) призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 років,
  • за ч. 2 ст. 28 ст. 340 (незаконне перешкоджання організації та проведенню зборів, та мітингів групою осіб) призначити покарання у вигляді 3-х років позбавлення волі, але у зв’язку із закінченням строків давності звільнити його від цього покарання за цієї статтею.

Представник потерпілих, самі потерпілі підтримали прокурора.

Захисник та сам Орлов О.В. не погодились з прокурором та просять виправдати обвинуваченого за відсутністю реальних доказів його вини.

Події, по яким судять Олександра Орлова відбулись у м. Одеса 19 лютого 2014 року, коли на учасників мирної акції «Досить стріляти!», що проходила в облдержадміністрації, напали близько 200 «тітушок» в мотоциклетних шоломах, з бітами, палицями та металевими прутами у руках. Постраждали активісти місцевого Євромайдану та кілька співробітників ЗМІ.

У той час Олександр Орлов обіймав посаду заступника голови Одеської обласної адміністрації. Головою ОДА тоді був Микола Скорик – зараз народний депутат від забороненої партії «опзж».

Чекаємо на завершення справи. Дуже хочеться отримати відповідь на запитання:

Чи врятують Олександра Орлова гроші агента руської церкви Вадима Новинського?

СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ПО СПРАВІ ОЛЕКСАНДРА ОРЛОВА
Справа № 522/8041/17. Кримінальне провадження № 12014160500001323 від 19.02.2014 року.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ЧИ ВРЯТУЮТЬ ОЛЕКСАНДРА ОРЛОВА ГРОШІ АГЕНТА РУСЬКОЇ ЦЕРКВИ?

  1. Орлов, Скорик, Фучеджи, Боцман, Ківалов та й ще купа покидьків живі й на свободі. А кращі сини країни вже загинули, а деякі у в’язницях…

  2. Теж саме про брильянтових прокурорів,справа зайшла в глухий кут, вбивство Окуєвой, маленького 4річного хлопчика Соболєва,,та інші резонансні діла минулих років нерозкриті до сих пір…

  3. Це позорище усій нашій чудово прокурорській системі, за 10 років не зробили нічого і це не поодинокий випадок, питання за що вони отримують космічні зарплати, за те що нічого не роблять

  4. Деньги это способ защиты вора, от наказания справедливости.Чем больше вор, тем больше денег и меньше справедливости.

  5. Ганьба судейсько-прокурорській радянській системі, яка досі керує Україною

  6. Його совість вже нічого не врятує… Орлов у перші дні вторгнення заспокоював працівників апарату, що вже скоро все буде гаразд, прийде нова влада – тут будуть росіяни. Всі мовчки слухали та жодного слова проти ніхто не сказав. Тимур сидів рядом та сам сподівався на скоріше приєднання до рф, адже дагестанський десант був напоготові вторгнуться до Таїрова та почати керувати. Де та Гракова, яка таскала цього покидька та вмовляла голосувати за нього? Цікаво чи був Синіговець таким самим патріотом, або перефарбувався б у кольори рашки? Уявляю, як би радів Ємельянов!

  7. Новінський навіть людиною не називається, бо ця потвора купила у пороха громадянство і привела війну на нашу землю. Тож він та всі його пасипаки звичайні рашисти та вбивці!!!

  8. А чому дивуватися.Опзжисти у ВР та дружно голосують зі слугами.Вони при владі і при грошах частина розповзлася по інших партіях типу “”за майбутнє”І вони гинуть свою лініюА Новинський та все його оточення вкючаючі Орлова, повинні відповідати за свою діяльність.Проте СБУ дрімає

  9. Вся п’ята колона має горіти у пеклі!!! Дуже дивуюсь, що Орлов взагалі досі не у рф!

  10. ,,Ах время,как махорочка,фсе тянешь-тянешь Жорочка,а помнишь,кепка-челочка и кабаки до трех…” Посмотрите на этого породистого хряка ,дипломанта павильона ,,Животноводство”, кормите их и дальше…! Другого вам не видеть…

  11. Врятують гроші, продажність , зрадництво . Замучила реклама недієздатності правоохоронців . Посадіть його нарешті .

  12. Суддя Кичмарев точно его оправдает,он бил суддей на процесе кражи новорожденного из 1го роддома г. Одесса,решением судда приговор 4года.это било в 2008году,хотя максимум 5 лет просидела в сизо 1 год и вишла .Такие суди в г. Одесса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.