ЛЕСЯ ЧУБАТЮК: ВОЛАЮ ДО СОВІСТІ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Кількість переглядів 3610

19 грудня 2023 року мешканка Овідіополю Леся Чубатюк принесла звернення на ім’я Овідіопольської селищної голови Лідії Савельєвої в якому волає до її совісті та вимагає добровільно відмовитись від премій та матеріальної допомоги на період воєнного стану.

01 грудня Леся була присутня на пленарному засіданні Овідіопольської селищної ради VIII скликання та після голосування 57 та 58 питання порядку денного та бачила, як депутати не підтримали ініціативу депутатських фракцій з приводу врегулювання питання нарахування премій та матеріальної допомоги Овідіопольському селищному голові та секретарю ради.

Саме після відвідування пленарного засідання Леся написала повідомлення у Viber-чаті з метою написати звернення до селищного голови.

Звернення підписало 27 мешканців громади. Зібрати більше підписів у Лесі не було часу тому вона обмежилась цією кількістю бажаючих.

Почекаємо на реакцію селищного голови.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

53 thoughts on “ЛЕСЯ ЧУБАТЮК: ВОЛАЮ ДО СОВІСТІ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

      1. Романе підкажіть будь ласка ваша платформа може поставити онлайн голосування по цьому питанню і ми одразу зрозуміємо яка кількість не байдужих. Я розумію що Ліля себе відчуває безкарно, вибори ніхто не дасть провести. Но я думаю є інші форми управління і рішень які поставляють крапку в цьому питанню.

    1. Починається зі “звернення”, а закінчується “у цьому запиті”.

      Адресоване голові щодо питання, яке не відноситься до його компетенції.

      А як Вам “ВИМАГАЄМО добровільно…”?

      А як щодо 28 підписантів під текстом “Я була присутня…” або “МЕНІ стало зрозумілим…?

      Яка ініціатива? Яких депутатських фракцій?

      У зверненні/запиті внизу вже НАДРУКОВАНО про 27 підписів, тобто ці підписи були поставлені не під цим дивовижним документом, а під іншим.

      Романе, твоя сусідка і “твої знайомі міські божевільні” обісралися. Продовжуй у тому ж дусі.

  1. Опа, 2 патріоти і обидва із жопи. А чого ж не державною?)
    Самі хоч копійку скинули?

  2. Жаль, что так мало подписей, все так обсуждают это в маршрутках, при встрече, на базаре, все злые на неё “руководитель нашего пгт” даже судя с предыдущего репортажа комментариев “готовы всех разорвать и погрызть”, а сами забоялись даже подписать. Леся молодец, не побоялась “ты умничка, что подготовила такой документ”, будем надеяться на решение этого вопроса.

    1. Для підпису треба, щоб якась людина сиділа в офісі та мала на столі документ для підпису, а кожний у зручний час міг би підписати.
      Такої можливості на жаль зараз немає. Їздити по дворах для збору підписів – на це також немає часу. Волонтерів поки не маємо.

  3. Якщо до мого двору підійде оця Олеся, їй-Богу, спущу на неї собаку і три кота, бо вона реально якась стрьомна.

    1. Пускай єта Леся дома порядок наведет. Живет на помойке обосцаной котами))))))))))

  4. 27 підписів????????? Ви серйозно????? Це посьміховисько! Підписи родини варшика та кружок психічно нестабільних чубатюк – це вимога мешканців громади??? Не позорьтесь ви вже так Н.А.!

    1. А скільки тобі треба? Не важлива кількість. Важливо саме звернення. Савельєва селищний голова всієї громади, отож нехай розглядає звернення навіть 27 осіб та не перебирає прізвищами. Кожний виборець має право голосу.

      1. Роман, скиньте будь ласка оті посилання, які ви колись кидали у вайбері, де видно яка шахрайка оця Олеся. Дякую!

        1. Інформація про кидал.
          Чубатюк Олеся Николаевна, 06.09.1972, Прож. Одесса, (она же Олеся Успенская)
          Несмотря на негативные отзывы с 2016 года, эта женщина продолжает свою деятельность. а на дворе уже 2018 год.
          Сразу пишу свое мнение:НЕ ДЕЛАЙТЕ ПРЕДОПЛАТЫ! ОПЛАЧИВАЙТЕ ТОВАР ОТ ЭТОГО ПРОДАВЦА ТОЛЬКО ПО ФАКТУ ПОЛУЧЕНИЯ НА ПОЧТЕ (тщательно проверяйте товар). Женщина не соблюдала в моем случае сроки поставки, на связь со мной времени у нее не было, она (с её слов) очень тяжело работает (при этом списаться со мной, чтобы дать номер карты, куда надо переслать деньги время нашла и постоянно была на связи пока не перевел деньги). Товар в итоге мною получен, после недели переписки с ее друзьями к которым я обратился за помощью.

      2. Мені не скільки не треба: та кількість важлива!!!))) 27 з 15000 це не звернення та запит мешканців громади! Це маніпуляція! Так – кожний виборець має право голосу! От хай на виборах і голосують люди хто як вважає! І діючий голова отримала довіру та підтримку більшості мешканців громади! І цей вибір потрібно поважати! І заробітня платня у кожного повинна бути видповідна посаді та роботи в рамках діючого законодавства! А так і я можу за пару годин зібрати 27 підписів серед ридних та друзів з “потрібною вимогою”)))

        1. Дійсно, Ліля вийди з чати та не позорься. Ти вже сьогодні осоромилась – не прийшла на поховання ПОЧЕСНОГО громодянина Овідіополя. Проміняла на руського зрадника агафангела. Як там з ним горілочка у те горло пішла? За комір нічого не налила?
          Це хуже зради,ти давно зрадила – соромниця дешева.

        2. Де вказано, що вона не отримала довіру? Отримала. Але ця довіра, це не тільки повноваження, а ще й обов’язок – СУМЛІННО ВИКОНУВАТИ СВОЇ ПОСАДОВІ ОБОВ’ЯЗКИ! А що ми маємо? 39 млн втрат та проїдання бюджетних коштів! Для такого звернення достатньо однієї людини! Для того, щоб побачити де совість у голови, багато підписів не треба. Свою совість вона повинна всім показувати та дотримуватись ПРИСЯГИ, яку вона підписала 04.12.2020 року!

          1. Знову маніпуляція та збочення! 39 млн. згідно аудиту це не втрати, крадіжка чи не цільове використання коштів, а теоретично не доотриманий прибуток! нажаль далеко не всі в громаді плотять податки, працюють чесно. На будь якому підприемстві можна прийти і сказати що теоретично ви могли отримати прибуток більще ніж по факту! От не можу зрозуміти рома, навіщо ти підігруєш Н.А.? Якщо тупо за 200 баксів, то тоді зрозуміло! “Розхитування” на рівному місці і так тяжкої ситуації під час війни це злочин! Якщо голова не виконує свій обов’зок – за неї більше не проголосують! Якщо вчинила злочин – хай відповідає по закону! Так працює демократія! А в тебе -“махновщина”!!!

            1. Для тебе все просто – НЕДООТРИМАНИЙ ПРИБУТОК. Це втрачені можливості. Скільки позовів до суду Овідіопольська селищна рада направила на тих, хто недоплачує оренду плату за землю у зв’язку зі сплатою за старою НДО? НУЛЬ!!! Скільки позовів до суду подала Овідіопольська селищна рада на тих, хто використовує земельну ділянку не за призначенням? НУЛЬ.
              Цей список втрачених можливостей можна продовжувати.
              А тепер головне запитання: За “просто так” земельний відділ на чолі з депутатом Малицькою та юридичний відділ на чолі з Громадою цього не робить? А ось тут у мене великий сумнів.
              Це корупція, яку ніхто з вас не хоче зупиняти.
              У мене не “махновщина” – я журналіст та несу інформацію саме для того, щоб на наступних виборах люди знали про “здобутки” селищного голови та її команди, адже якщо я б цього не написав, то на виборах Лідія Іванівна знову буде розповідати про здобутки та її плани!

              1. рома! Ну ти як “наперсточник”! ти добре знаєш що на час дії военного стану скасовані штрафи та пені за несплату податків на землю та нерухомість! тому і до суду подаватись не має ні якого сенсу! ти як впертий горний баран гнеш свою заказану та проплочену лінію чим насправді користі громаді не приносиш, а навпаки!

              2. До чого тут сплата шрафів та пені? Не маніпулюй! Орнедарі сплачють оренду плату за старою нормативно-грошовою оцінкою. Це не штрафи чи пеня. Це треба змінити умови договору та привести все у відповідний стан. Якщо орендар не погоджується – до суду та скасування договору оренди.
                Війна в країні 2 роки, Савельєва селищним головою вже 8 років. Коли не хочеш робити шукаєш причину, коли хочеш – знаходиш можливість.

              3. Ти не журналіст, а ФОП. Це встановив суд ухвалою, яка набрала законної сили на підставі твого ж клопотання.

                Поважай судові рішення, особа R40-01746.

          2. тут згоден! оплата оренди однозначно повинна іти за адекватною оцінкою! знаю що робота в цьому напрямку робиться не мала та постійно і зробити це за “одну мить” не можливо! а можна конкретні приклади де і хто сплачує по старій оцінці? чі це знову твоє “припущення”…???

            1. Недоплата 39 млн
              Це факт встановлений аудитом !
              Запитайте акт перевірки у С/Р

      3. Треба що ти пішов на передову воювати. А не язиком чисати різні дурниці. Провокатор та аферист!!!!

  5. Как страшно жить в мире, если идут такие разногласия… Одна ворует и не хочет поделиться нашими налогами и бюджетом и другие которые пробуют помочь нашим защитникам, что Олеся, Роман и я как поставив подпись против премий и высоких з/п и премий наших чиновников…. Нехер себе царице выписывать материальную помощь на ремонт крыши в новом доме…..

  6. Аноніми селищного голови поки з ногами та частково з головою, хай думають…вже ж бачили, що буває, якщо погано думати

  7. ЖИТИ ТРЕБА В ПЕРШУ ЧЕРГУ НЕ ПО СОВІСТІ (ЯК ЗАКЛИКАЕ РОМА. БО СОВІСЬТЬ У КОЖНОГО СВОЯ ) А ПО ЗАКОНУ. АНУ СКАЖІТЬ ХТО ГОТОВИЙ ВІДМОВИВСЯ ВІД З/П ПО ЧИЇСЬ СОВІСТІ. МОЖЕ ТИ РОМА

  8. с ким доводиться працювати ромі зрозуміло що таких людей не 27 їх 49% виборців але подивіться скільки вільних вакацій в громаді ідіть працюйте на благо громади . та ні гавкати ж легше лежачи на дивані .хочу застерегти слідуючу голову за яку зараз ви нічогісінько не чуєте (вона вже дала згоду на балотування)що скринька панд ори відкрита і вже готується преса лити на тебе бруд а він скажу дуже цікавий.


  9. Саме так, напевно, депутат Овідіопольської селищної ради ОЛЬГА МОЙСЕЄВА зустрічала б збройні сили рф у березні 2022 року. Але Збройні сили України не надали їй такої можливості.
    19.12.2023 року. Овідіополь. Одеська область.

  10. Яка різниця,хто ця Олеся? Які премії в воєнний час??? Премія-це винагорода за сумлінно виконану роботу. За що премії??? Люди гинуть((( Зброї не вистачає,відстрілюватись хлопцям немає чим(( Гинуть чиїсь чоловіки ,чиїсь дочки і сини(((Які премії??? Скільки потрібно грошей на лікування ,реабілітацію!!!Потрібно поставити себе на місце тієї матері ,чий син віддає життя за нас((( Це нестерпний біль ,який мучитиме її до скону((( А тут премії(( Скільки потрібно грошей людині????

    1. Не будьте дурними, гроші тим хто при владі повинні для того щоб їх діти та чоловіки прекрасно жили за кордоном. Ви думаєте там дешево жити ? При владі одні тварюки в Овідіополі і всій Україні. Вони є основним ворогом українського народу.

  11. Романе все вірно робите цю тварюку жирну Савельєву та її світу депутатів як Газія, Сливка, Трофіменко, Авраменко, Ткаченко та ще також кодло мерзоти повинна відповісти чому крадуть на свої потреби бюджетні гроші, ви ганьба громади!!!

    1. Ту савельеву уже давно пора на холодец пустить и подать к новогоднему столу

  12. Ольга Мойсеєва.Не старайся ,не вилічать вони тобі дітей.По пользуються і викинуть ,як ганчірку.Батюшка солоденький поки йому треба.

      1. Все религии служат Сатане.Вышла серия передач Можете глянуть.
        Алчные,жестокие,безпринцыпные,стремящиеся к власти .Иисус не разрешал целовать себе руки. А кому Вы целуете руки.? Человек ,носящий крест с распятием_это раб Сатаны .Крест это символ победы Сатаны над Сыном Божьим .Это символ победы сатаны в этом мире .Крест это позор человечества,боль и страдания Христа .Вы вообще представляете себе,что испытывал Иисус на кресте ?

  13. Я не захищаю ні голову,ані решту шаровіков. Але ця Леся – це ж якийсь фрік місцевого розливу! Невже не можна було когось нормального знайти на цю роль?

  14. Поки не потягаєте їх за патли,результату не буде.Гранати ,то занадто ,як говорять журналісти.А за патли саме раз. І суд розглядати не буде,так бо то комедія.А сорому для голови буде багато.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.