ПІДОЗРЮВАНИЙ ГОЛОВА ДЕРЖСПЕЦЗВ’ЯЗКУ ОДНОЧАСНО Є ЧЛЕНОМ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Кількість переглядів 11786

Нещодавно у Наглядовій раді Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку сталася надзвичайна подія: одного з його членів – Юрія Щиголя було звинувачено в корупції великого масштабу.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили керівництво Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у заволодіння понад 62 мільйонами гривень державних коштів.

Однак цей кричущий факт, який в умовах війни можна вважати справжнім мародерством, залишився непоміченим з боку керівництва та Наглядової ради Університету. Чи означає їхнє мовчання, що керівництво університету та Наглядової ради співчуває своєму соратнику, бо толерантне до корупції?

Якщо ні, тоді де офіційна заява Університету та Наглядової ради, яка відображає їхню позицію щодо цього факту? Чи є Юрій Щиголь на даний час членом Наглядової ради університету?

Так, є презумпція невинності, але не можемо не погодитися з тим, що у складі Наглядової ради закладу вищої освіти, який не лише навчає, а й виховує молодь, мають бути лише високо моральні представники українського суспільства, які не перебувають під слідством за фактом кричущої корупції.

Нагадаємо, що попередні журналістські розслідування викликали значний суспільний резонанс, особливо серед викладачів університету та наукової спільноти:

Залишаються питання на, які до теперішнього часу відсутня відповідь:

  1. Яким чином організоване керівництво університетом, що викладачі вимушені були безоплатно виконувати свої обов’язки тоді, як окремі працівники отримували премії перевищуючи заробітну плату у 2-3 рази.
  2. Хто відповідальний у Міністерстві освіти і науки за кадрове рішення щодо призначення, без відповідного досвіду, інженера загальноосвітньої школи Назаренка на посаду виконувача обов’язків ректора університету, надавши йому адміністративний ресурс, який у подальшому використаний в особистих цілях під час проведення виборів ректора.

Голова ГО «ЗАХИСТ»
журналіст Максим Каралкін


АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ПІДОЗРЮВАНИЙ ГОЛОВА ДЕРЖСПЕЦЗВ’ЯЗКУ ОДНОЧАСНО Є ЧЛЕНОМ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ

  1. Смішна фігура голови Наглядової ради. єдиний випадок у вузах України щоб у Голови НР університету був двокімнатний кабінет із секретаркою. За чий рахунок ця секретарка отримуватиме зарплату,за рахунок бюджету університету? за чий рахунок ремонт у апартаментах? Можете собі уявити щоб голова НР Національного авіаційного університету гендиректор КБ “Луч” мав кабінет із секретаркою в університеті? Отож.Цей голова НР у ДУІТЗ за фактом безробітний, який завдяки своїм зв’язкам захопив університет і бовтається там цілими днями? доїть його зараз на повну за допомогою алкоголічки та майбутньої громадянки Польщі. Але сидітиме Назаренко. Це дно,в яке вже стукають.

  2. По законам воэного часу Щиголя ЮФ , Назаренка та головного бухгалтера розстрiляли.

    1. Так повинно бути, красти в час війни це дуже велике злодійство, мародерство. А цей голово навіть не соромиться свого нового авто. Терміново потрібна перевірка відповідності доходів та способу життя.

  3. У цієї ШОБЛИ відсутнє відчуття самозбереження! Буде показовий розстріл! Вже трохи залишилось.

  4. Главбух Дмитренко враховує збігти до Польщі . Нехай заспокоїться , її повернуть через кордон за вухо , там відношення до таких як вона та до корупції дуже зневажливо.

    1. Її можуть відпустити тому що у неї 1 група інвалідності тяжко хворіє на злодійство, не може бути чесною даже одну хвилину.Ефективні методи лікування арешт та тюремний термін ще не прописані але надія є.

  5. Тільки в мене відчуття що базика це прокладка між «чудо» ректором та іншими членами шайки лейки, чому саме цей кабінет, а серГІЙко?

  6. Вы когда-нибудь задумывались над тем, что пока несчастные нищие преподаватели работают как каторжные, готовят бесконечную никому ненужную но в огромном количестве документацию чтобы выполнить все безумные фантазии администрации университета, в это время эта самая администрация университета ворует, ворует и ворует из бюджета университета все, что должно было бы быть потрачено на материально-техническое обеспечение учебного и научного процесса, материальное стимулирование преподавателей? Не ректора-чайника, не главбуха-польки, не плагиатора-имитатора- научной работы Танащучки, не головки наблюдательного совета Базыки. А преподавателей, точка.

  7. https://dumskaya.net/news/rektor-gidrometr-o-prisoedinenii-k-mechnikova-181395/ua/
    Колишньой академії зв’язку, яка так і не стала університетом ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ технологій і зв’язку зв’язки там тільки корупційні підготуватися… хто ж повірить п’яним обіцянкам нашого ректора, що нас не приєднають? це така ж правда як те, що з ним рахуються всі ректори. ау ректори, як вам таке? Кого з політеху поперли, знову там виявляться якщо приймуть звісно. навряд чи там будуть раді нашим фальшивим докторам наук типу кукареку який піднімає тости на святах за кохання для якої треба зірвати скатертину зі столу і трахкати співробітниць розуміємо заздрить головному трахальнику університету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.