ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ДОРОЖНЬОГО ЗНАКУ «ЗУПИНКУ ЗАБОРОНЕНО»

Кількість переглядів 2027

02 січня 2024 року, знаходячись у центрі Овідіополя зафіксував, що у переважній більшості водії почали дотримуватись вимог дорожніх знаків «Зупинку заборонено», які розташовані на площі Незалежності та напроти магазину «АТБ».

Це означає, що мої фіксування правопорушень, заяви до поліції та репортажі зробили свою справу – дорога та тротуар стали вільними, а безпека руху підвищена.

Дякую всім, хто розуміє, що дотримання правил дорожнього руху це наша з вам безпека, а значить збережене здоров’я та життя.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

40 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ДОРОЖНЬОГО ЗНАКУ «ЗУПИНКУ ЗАБОРОНЕНО»

    1. Коли закінчуються аргументи, завжди хочуть образити.
      Скажу відверто – мені дійсно подобається такий стан справ, коли всі ми будемо дотримуватись встановлених законів та правил. Без цього ми не зможемо побудувати справжню незалежну державу.

  1. Дуже цікаво, що на це скажіть Лілія Іванівна? Виходить треба не тільки приймати рішення, розставляти знаки, а ще й вимагати їх виконання! Молодець Варшанідзе!

      1. Так, паркування потрібні. Але, якщо просто сидіти та чекати, нічого не відбудеться. Напишіть звернення, зберіть підписи мешканців, принесіть це звернення до селищної ради. Далі, проконтролюйте виконання.

        1. Уже писали и ты там репортажики снимал и “пиарился” и реально было ДТП и отписалась зрада и ты на сессии ручку не поднял…
          А что сейчас изменилось?
          Когда сбили дедушку на Суворова, ты приехал, потом приехали “люди” из МВД, закрыли вопрос и ты с тех пор вообще другим стал..
          Так что случилось?)))
          А нет нарушений потому что мужиков нет. Сидят по домам, только у таких “патриотов ” как ты броня есть от 🐖 🐷 🐖 🐷

  2. С наступившим Новым Годом, хотя для нас он наступил очень тяжело ” была в гостях не далеко от событий в канун праздника, это очень страшно “даже украшенная ёлочка и накрытый стол не могут переднять тебе настроение”, смотря что рашисты творят в городах нашей страны и с нашими парнями, страх…. “Аноним”, “Васька” задолбали-это правила ПДД, если купили права, то не позорьтесь, там для всех стоят знаки.

  3. Дякую. Це працює. Також помітив. Зручно стало, добре видно пішоходів на переході.

  4. Роман Варшанідзе :
    02.01.2024 о 19:59
    Коли закінчуються аргументи, завжди хочуть образити. рома ображавши голову в тебе теж закінчились аргументи а може тебе це не стосується.

    1. За селищного голову я написав чисту правду – вона бреше, вона неефективно використовує бюджет громади та абсолютно не готова наводити РЕАЛЬНИЙ порядок в громаді, адже це зруйнує налагоджені традиції на яких існує влада багато десятиліть! Вона просто не готова натиснути “кнопку СТОП” та почати все по іншому, а не так, як звикли, адже не важливо ХТО КИМ БУВ, важливо – ХТО КИМ Є!

      1. рома ще вчора ти говорив що савельва афективна всю першу каденцію ти співав їй оди і вдруг стала не так гроши громади витрачать бо перестала тобі давать?

  5. Блин, ещё не привлачилась отвечать на сообщения, но “Аноним” Ваше выражение (обидили главу не уместно) ответьте мне что она святое принесла в нашу п.г.т??? Чтоб срач не разводить…..

  6. Что она может ??? Я очень рада , что с 01.01.24 они могут только 30% начислять себе премии

  7. Так ты о остался продажным гандомом. Чушь несёт…))) ромочка ты под чем? Тебе армяшки солей подкидывают хороших..
    Барыги от таросяна армьяна – Вова Хумахер, таксист Артурчик агонесян , таксист на зелёном мерседесе, Вовочка и ванька по Шевченко за садико И ТД В РОЛЯХ.., цех и перевалка армьян строй маркет газиян.

    1. Не всех барыг перечислил, забыл за Казака младшего, Егорку Кукушкина, Толика Граматика, Спирита все трутся с Арменом и даже Лилька Надольнячка. Никто нигде не работает зато посмотрите как живут и на каких тачках ездят потому что барыжат наркотой. Армену нах эти холуи не нужны они просто выполняют свою роль в большой цепочке.

  8. О пошел наезд армянской диаспоры??? не позорьтесь ведь потеряете клиентов в такси)))

  9. Так что же ты ромочка не пишешь, что Шарий в своих видео использовал твои материалы в статистике пороха? Все могут это прекрасно увидеть. Просто просмотрите видео трех летней давности.

  10. Я думаю в комментариях предостаточно информации для полиции, кто торгует наркотиками ))))

    1. Для полиции? Да полиция сидит на зарплате у армян,а зарплатка эта идет как раз с наркоты.Поэтому не обольщайтесь, они этой информацией не воспользуються.

  11. Они же и крышуют армян. Так мусора тарасяна другом называют и целуются 💋. Так что же это за смотрящий?) БАРЫГА ТУБЕРКУЛЕЗНАЯ. Контаченый) На окко с утра заедьте и увидите как вопросы с кофем решаются) там и барыги и мусора и сельрада . Все шобло. Так вот почему ромка мангустов-титушек, феряйку и армяшек -ослоеб@в поддерживает)

    1. Особенно Фиряйка из Мангуста😅 Бандюга еще тот😅
      Чел, ты случайно не из рашки?😅
      Не из Камеди клаб?😅

  12. Ви думаєте, що порядок навели? Ні ви помиляєтесь. Автомобилів стало менше їздити, по норам ховаються. Бояться ТЦК. Немає та і х…й с ними. А такі як Ліхненко нічого не боїться він разом зі своєю співмешканкою Лорисою Ткач гуманітарну допомогу продають, Вони вже і квартиру собі купили в місті Одеса і авто не дешеве. Все продають і частку голові ОТГ відають (десетину) а також є таке опудало як Газіян так він теж в долі. Зараз аптеку нову відкриває де буде торгувати лікам з гуманітарної допомоги. Це перші люди Овідіополя ім все дозволено і ніякі закони їм не потрібні. Вони самі собі закон.

  13. Роман Варшанідзе :
    02.01.2024 о 21:43
    За селищного голову я написав чисту правду – вона бреше, вона неефективно використовує бюджет громади та абсолютно не готова наводити РЕАЛЬНИЙ порядок в громаді, адже це зруйнує налагоджені традиції на яких існує влада багато десятиліть! Вона просто не готова натиснути “кнопку СТОП” та почати все по іншому, а не так, як звикли, адже не важливо ХТО КИМ БУВ, важливо – ХТО КИМ Є!

    рома ще вчора ти говорив що савельва афективна всю першу каденцію ти співав їй оди і вдруг стала не так гроши громади витрачать бо перестала тобі давать?

  14. Ось таки ми. Поки по голові не нададуть, нічого не виконуємо. Погана спадщина.

  15. зачем там знак? лучше бы автор- юный друг милиции , проверил соблюдение правил парковки для инвалидов например возле атб)))

  16. рома так коли ти говорив правду в першу чи в другу савельевску каденцію.? що рама не удобне питання. я знаю тому і задаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.