ОВІДІОПОЛЬ: ЗА 5 ДНІВ НАПИСАНО МАЙЖЕ 40 ЗАЯВ НА ПОРУШНИКІВ ДО ПОЛІЦІЇ

Кількість переглядів 2770

За 5 днів спостереження за дотриманням вимог дорожнього знаку «Зупинка заборонена» на пл. Незалежності (біля ринку) та вул. Берегова (біля магазину «АТБ») мною написано 38 заяв на правопорушників правил дорожнього руху.

Окрім моїх заяв, були ще постанови, які поліціанти складали на місці. Кожному порушнику вимог знаку 3.34 «Зупинка заборонена» загрожує штраф 340 грн.

Окрім цього, сьогодні зафіксував факт самовільного випалювання рослинності та її залишків. Сподіваюсь на складання протоколу за ст. 77-1 КУпАП (штраф від 3’060 грн до 6’120 грн).

Не порушуйте закони та правила. Всім терпіння та перемоги над рашистами!

Слава Україні! Героя Слава!

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

31 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ЗА 5 ДНІВ НАПИСАНО МАЙЖЕ 40 ЗАЯВ НА ПОРУШНИКІВ ДО ПОЛІЦІЇ

  1. В нiчний час палять ,кожного дня ,по всьому селищу.

    1. Фіксуйте на відео та пишить заяву до поліції. Якщо не знаєте як, фіксуйте на відео та приходьте до мене в офіс, я допоможу.

    2. Ті сцyки що палять потім своїх дітей будуть лікувати щитовидну залозу

  2. Куплю невеличку хатинку або квартиру в сусідньому ОТГ

  3. И берия грузин и сталин и варшик туда-же(((

  4. Ждём репортаж про новую парковку для посетителей рынка🥰

  5. Зверніть увагу на пішохідний перехід біля НВК ім.Т.Г.Шевченка, особливо в будні дні.

    1. А ти свині біля корита,виїдь в Европу і подивись як люди живуть,так вони один на одного доносять але всі бояться і дотримуються законів

  6. Доречі, багато ваших заяв, при бажанні, можна оскаржити в суді. Наступного разу робіть фото-відеофіксацію із різних ракурсів, і бажано, щоб при цьому було видно знак. А також потрібно робити фото-відеофіксацію одного і того ж авто із різницею в часі як мінімум п’ять хвилин. От тоді, такі заяви буде практично не можливо оскаржити. Не дякуйте 👍

  7. А скажіть буд’ласка а коли овідіополь став місто?

    1. 28 липня 2023 року Верховна Рада України проголосувала за законопроєкт №8263 «Про дерадянізацію порядку вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою». Відновідно до цього законопроєкту, статус селища міського типу в Україні було ліквідовано; залишилися три категорії: міста, селища та села. В документі також прописано, що містом вважається населений пункт з переважно компактною забудовою, чисельність мешканців якого становить не менш як 10 тисяч, селищем — населений пункт із переважно садибною забудовою та чисельністю мешканців не менш як 5 тисяч, а селом — населений пунктом із садибною забудовою та чисельністю жителів менше 5 тисяч.

      1. А ти читав прикінцеві положення?
        Ми автоматично стаємо селищем, до міста ми аж ніяк не дотягуємо, якби того не хотіли.
        Хоча могли б, якби селище мало розвиток. Але не з Гуменючкою та її нащадком при владі. За 40 років просто угробили селище.

        1. Радій, чого ти жалієшся?

          Якщо Овідіополь стане містом, Варшанідзе почне засовувати свій мікрофон до дуп всіх продавців всіх палаток і всіх кіосків (дивись свіжий його серіальчик з Чорноморська) , бо адміністративна відповідальність за незаконну торгівлю передбачена, якщо торгуєш у місті.

        2. А ти (сам) читав (ці) прикінцеві положення? Чи можеш тільки посилатися на їх саме існування, без будь-якої конкретики що ся маєш на увазі, якщо взагалі щось?

          Відповідно до офіційних даних 1989 та 2001 років перепису населення населеного пункту Овідіополь, які застосовуються до серії переписів населення 2030 року, наразі м. (місто) Овідіополь останній раз нараховувало (до) 10552 осіб (жінок та чоловіків). Джерело: www (крапка) ukrcensus (крапка) gov (крапка) ua

          Тож бодай хто бажає − з відверто кримінальним умислом, взагалі − не сплачувати податки на розвиток інфраструктури будь-якого населеного пункту у якому сам (сама) проживає, на шкоду громаді яка є суспільним надбанням усіх − дійсно може почати записуватися до проктолога з поважної медичної професії (не плутати з певними недоброчесними представниками якої), на предмет перевірки дупи до всовування у закладах не стіль віддалених.

    2. Чого писати коли ти повний О. Цей закон на кожному сайті був озвученний

  8. рома ти знаєш що не голова указує на місце паркування а депутати голосують по заявам своїх виборців тому ти так коректно себе виправив

  9. ахаха еще надо в Овидиополе сделать платную парковку))) -город перегружен транспортом

    1. Може і потрібно!!!!! А кошти направити в громаду та тільки коли звільнимо Савельеву та її помічників

  10. Що ж ви гробите все в громаді, вже і до 1 школи добрались. При Синько і Суровцевій було не ахті, а тепер взагалі застой повний. Додаткові тільки процвітають. Займаються і директорка і заступники, до речі в робочий час, в який вони повинні робити свою непосредственну роботу, а ніяк не приймати учнів і заробляти грошики. І вчителі ще їм мало, вони ведуть додаткові. Ніякого розвитку школи немає, всі заробляють тупо гроші. Ну а шо якщо адміністрація подає такий приклад.

  11. Пора змінюватися!!!! Я розумію якщо не красти то як жити!??? Але ми хочемо своїм дітям кращого майбутнього!!!

  12. віталіна прийде овідіополь спасе віталину на голову бакалова першим замом чегодарь нештатним радником ось тоді і за живем

  13. Единственный человек во в Овидиополе которому не безразлична судьба посёлка!
    P.S. спасибо всем гражданам, которые не споря с Романом, спокойно, адекватно переставили свои машины. Вы – Овидиопольчане, лучше чем городские в Одессе 😐😥

  14. Ще треба звернути увагу на парковку біля клініки Мухамеда!
    Там неможливо проїхати!

    1. Правильно, снести дом Суховия и сделать на том месте парковку

Comments are closed.