ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Кількість переглядів 1219

22 січня 2024 року Овідіопольська територіальна громада відзначила День Соборності, присвячений об’єднанню України, яке відбулося у 1919 році.

Захід присвячений Дню Соборності України пройшов на Алеї пам’яті героїв, які загинули у війні з рашистами та вперше був проведений дітьми гуртка художнього читання «Живе слово» під керівництвом Наталії ПУШКАРЕНКО.

У заході взяли участь Овідіопольський селищний голова Лідія САВЕЛЬЄВА, керівники та працівники апарату та відокремлених структурних підрозділів селищної ради, мешканці громади.

На знак нашої незламної єдності відбулось складання мапи України з характеристикою кожної з областей, з метою показати що наша країна єдина.

Учасники заходу поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять захисників, що віддали своє життя за  незалежність і територіальну цілісність нашої держави у боротьбі з рашистами.

Ми сильні – коли соборні! Ми незламні – коли єдині! З Днем Соборності!

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

  1. А все я гадав, куди зникають вилучені у колцентрів гарнітури?

    Ось вони, ріднесенькі, на відео! Служать найкращим синам і донькам України!

    1. Духовенство дрочит на кирила и не желает ничего общего иметь с соборностью. Капыто до сих пор ждёт путина. Лилька выполняет роль отмазки. Все в ожидании.

      1. Они дружат семьями.По воскресенья обедают друг у друга.На всех празниках.Медали друг другу.

    2. РПЦ не визнає наш день соборності
      Бо для них це день ‘розкольності’

      А Українська церква ПЦУ в Овідіополі
      майже весь час зачинена …

      Тай таке……
      Нажаль.

        1. У руской церкви это собор.Штат сотрудников.Охраники.Цветочники.Свецницы.Уборщицы.Просфурницы.Три батюшки.Три матушки.И дякон.Итого 17 человек-20 человек..

            1. Они работают безоплатно.По благословению настоятеля.Можешь или нет.Если нет то с выездом с Овидиополя.И с кучей проклятий.

  2. Роман.Больная тема.При шикарных зарплатах мерии и главврача в нашей больнице нет аппаратов для поисков вен.ВЕНОИСКАТЕЛЕЙ.Цена от 106-250 тыс грн.Больным приходтся проходить муки ада пока неопытные медсестры часами будут вспаривать им руки ,чтобы попасть в вену.На дворе 21 век.ПОЗОР МЭРИИ И БОЛЬНИЦЕ.!!!!!!

  3. Возьмите интервью по месту.Где людей лечат.Терапия.Гинекология.Хирургия……Пусть покажут….Веноискатели.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.