ЧЕРГОВИЙ «БУДИНОК-ПРИВИД» В ОВІДІОПОЛІ?

Кількість переглядів 3596

В Овідіополі прохід з вул. Т. Шевченка до Центру обслуговування платників податків податкової інспекції повністю перекритий. 19 січня 2024 року мені потрібно було потрапити до Центру, але залишки зірваного під час негоди даху, щільно перекривають цей прохід.

Після негоди, яка вирувала у нас в селищі в ніч з 26 на 27 листопада 2023 року на деяких об’єктах були зірвані дахи, у тому числі й на будинку № 214 по вул. Т. Шевченка у селищі Овідіополь. Зірваний дах пошкодив дах на сусідньому будинку, але там вже ремонтні роботи проведені.

Ситуація критична, адже другий та третій поверх будинку займає Овідіопольська державна податкова інспекція, працівники якого страждають від опадів, які проникають до їх кабінетів. Працівникам державного казначейської служби, які займали кабінети на четвертому поверсі, довелось виїхати з будинку.

За моєю інформацією, ремонтні роботи планують проводити не раніше весни 2024 року. З таким підходом може так статись, що працівникам податкової інспекції також доведеться виїхати в інший будинок, адже, якщо рівень опадів буде збільшуватись, вберегти майно та службові документи не вдасться.

Якщо буде так і надалі, будинок № 214 по вул. Т. Шевченко може отримати статус «аварійного» та на додаток до аварійного будинку поліклініки ми отримуємо черговий «привид» у центрі селища.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
0

80 thoughts on “ЧЕРГОВИЙ «БУДИНОК-ПРИВИД» В ОВІДІОПОЛІ?

    1. Ого, у людей горе крыши снесло…а госслужащие найдут себе помещение…(главное принять годовые отчёты)

  1. Надо начинать (на чьем балансе этот объект , кто обслуживает его и.т.д) , если на аренде то другой вопрос… Зачем здание приписывать в приведение?

  2. Любое действие организации подкрепляются документами (договор и там есть опись кто что должен выполнять)

  3. Не важко здогадатися чому саме на будинку податкової служби зірвало дах. Бо робилося це за бюджетні кошти, а там де бюджет, там 40% відкат. Ось якась мразота вкрала кошти, а ми, платники податків, зараз будемо фінансувати нову кришу. Як це все вже задовбало!!!

    1. Боже, ты меня услышал и нашел единомышленника, меня только не одну бесит безответственность нашей власти ….

    2. Про 40 % відкату це не правда !

      за ремонт даху на податкову ми віддали 30 %

      так що майте совість, не накручуйте !

  4. Вы за них не переживайте, налоговая и казначейство передут)))) , а то что вроде как “аварийное здание”
    по закону должна выявить комиссия и принять решение

  5. САМОЕ ИНТЕРЕСНОЕ, ЧТО НАДОГОВИКИ ПОЛУЧАЮТ ЗАРПЛАТЫ С НАДОГОВ НАЛОГОПЛАТЕЛЬЩИКОВ, А НА ВТОРОЙ ЭТАЖ ЗАЦТИ НЕЛЬЗЯ, ПОЗАКРЫВПЛИ ДВЕРИ И НИКОГО НЕ ПУСКАЮТ, ЭТО КТО ТАКОЕ ПРИДУМАЛ? СМЕШНО

    1. Для приймання громадян є Центр з обслуговування клієнтів. Він знаходиться у дворі. Я саме туди йшов.
      Навіщо вам на другий поверх до службових кабінетів?

  6. Начнём с того, что здание налоговой не такое уж и старое, Его строительство проводилось когда при власти была Чегодарь Наталья Антольевна. Вот у неё и спросите кто и когда принимал этот карточный домик, что при
    непогоде чуть не развалился. Спросите и делайте выводы сами.

    1. Якщо вже так – то будівля будувалася при Дукові та тому питати треба там, де ми сьогодні задавити питання не можемо… Але це поправимо, приходь о центру відрубаю тобі голову та відразу побачишся з Віктором Івановичем… якщо він захоче з тобою розмовляти.

      1. Халуи Чегодарь кому вы собрались головы рубать? Она в то время была правой рукой Виктора Дукова при малейшем случаи она не упускает возможности напоминать как она работала с Дуковм. Его нету а она есть вот она и ответит.

        1. С удовольствим погляжу, как она эта Чегодарь ответит за всё. И с не меншим удовольствим буду уповаться, как ответь жирная свинья – САВЕЛЬЕВА! Уверена, что тебя вместе с нми порешат.

  7. Не треба шукати винуватців а треба вирішувати проблему не дати зруйнуватися будівлі а нашій владі навпаки на руку щоб воно руйнувалося як наприклад ПТАУ будівлі центр міста,поліклініка,тепер податкова що далі якби то дома у Савельєвої знесло дах,вже взялаб допомогу собі і відремонтувалаби а так шо маємо то маємо,ми ж її обирали.

    1. Абсолютно згодна! Треба вирішувати проблему, а ще краще проблему постаратися попередити. Савельєвій докладали, що є проблема з дахом. Коли були негоди меншої сили цей дах завжди був на грані зриву. Савельєва знала, але нічого не робила. Їй про цю проблему повідомляла її подруга Мелешко. Але Савельєвій плювати на громаду. Свій будинок відремонтувала нашим коштом. А на майно громади плювати.

      1. Я с Вами согласна, себе выписать материальную помощь в размере (около 57000 на ремонт крыши своего дома) это норм. ) Заеб..ли наши ченуши. Нет у них совести, кто их вообще воспитывал????

  8. Живём же в одном городе, зачем же “срать под свой забор”???? Неоднократно просматриваю наши местные новости и смотрю сессии (у меня просто нет слов этого безумия….) Депутатам и “Голове’ привет)))) Гранаты на Вас нет))))

    1. Савельева в отпуске, греет свою ср@ку на море за наши деньги. Ей до ж@пы все эти здания. Получила очередные 150 тыс отпускных и рванула в тёплые края.

  9. Зробив запит до державного реєстру з метою дізнатись – кому належить будинок № 214 по Т. Шевченко в Овідіополі:
    2’324,4 кв. м – загальна площа будинку
    • 12/100 – Овідіопольська селищна рада
    • 55/100 – ГУ ДПС в Одеській області
    • 26/100 – Державна податкова інспекція у Овідіопольському районі
    • 7/100 – Держава в особі Державної аудиторської служби України

    1. ГУ ДПС не є юридичною особою.
      ДПІ не є юридичною особою.

      Правонаступником ДПІ та ГУ ДПС є ДПС України, яка на запит щодо належності чи неналежності їй цієї будівлі надасть ґрунтовну, чесну, справедливу, повну, достовірну і своєчасну відповідь.

      Ну, як Савельєва відповідає майже на всі адресовані їй запити, так само і ДПС України відповість.

  10. А почему не собирается трудовой
    коллектив и не сделает субботник ?
    Неужели, так сложно убать тот хлам который
    оставила старая крыша, что бы хотя-бы
    освободить проход для людей ?
    Разруха не в клазетах, а в головах !!!

  11. Рома недавно срав Шаповаленко що той щось незаконно будує ,та краще нехай будує чим все валиться.Хочя я вже сказала свою думку скоро всі повтікаємо.

    1. Шаповаленко нічого не будував. Шаповаленко мав на меті захопити теріторію громади. Ця схема діяла завжди – “кинути шапку”, потім поставити, якусь бляшанку, а потім кричати – це моє. Ще один приклад – Роман Суховій.

      1. А ти тут до чого? Саме живе на невідомі кошти???, а комусь щось пробує розказувати. …. КЛОУН з КЛОУНІВ!!!

  12. Частка селищної ради майже сама меньша , а заплатимо за ремонт криші більше всіх ! І мабуть тільки Овідіопіль !

  13. Хворі люди ! До чого тут Савельєва ? Рома не знає до кого домахатись . Невже 12% більше , ніж 55% ? Дивна логіка ! Хоча , головне завдання його – це зробити срач і зробити винною Савельєву . І так завжди і постійно . А ті хто робили ремонт даху в 2007 році ( Чегодар і К ) білі і пухнасті . Я не за Лілю , я за правду . Ось так

    1. Если вы за правду,чего вы к Роману доколупались,ведь он тоже за правду!Он вам правду показывает,а вы как жители либо реагируете поступками,либо все терпите,а вы его осуждаете!Где ж ваша логика о которой вы так кричите?????Кто ж тут хворий тогда??????

  14. Может не по теме, но можно узнать, почему в Овидиополе освещение на улице выключают раньше, чем начинается комендантский час, а именно в 22.00, света уже на наших улицах нет!
    А включается он потом среди ночи в 4-5 утра.

  15. Где Бакалов? Юра возвращайся без тебя полный бардак. Савельева совсем распутилась.

  16. УВАГА! Вакантна ПОСАДА заступника голови ОвІдіопольської громади. всіх бажаючих отримувати великі з/п запрошуємо скористатись такою можливістю.

  17. Коли буде зроблено освітлення на кругу в’їзд в селище?
    Невже тяжко полагодити, ЮТА що не може це зробити
    Звичайно, це ж не гірлянди вішати на селищну раду.
    Таке гарне селище, а ви і самого звичайного не можете зробити.
    Знак в клумбі ( трикутній ) на в’їзді, валяється до горі ногами
    Біля зупинки за кільцем звалився Біг брод. Нема кому його забрати
    Невже треба носом вас туди тикати

  18. Анонім :
    21.01.2024 о 19:43
    Хворі люди ! До чого тут Савельєва ? Рома не знає до кого домахатись . Невже 12% більше , ніж 55% ? Дивна логіка ! Хоча , головне завдання його – це зробити срач і зробити винною Савельєву . І так завжди і постійно . А ті хто робили ремонт даху в 2007 році ( Чегодар і К ) білі і пухнасті . Я не за Лілю , я за правду . Ось так КРАСАВА ЗГОДЕН НА ВСІ 100% школу теж чегодарь з вовкою строїла зайдіть в двір школа пливе.

  19. Дядик кончил Водопостач ,теперь возмется за поссовет ! А говорил что с этой дурой работать не буду !

    1. Чим це він його кончив?
      Все працює
      Вода є
      Каналізація працює
      Сміття забирають

      1. За 12 лямов бюджетных денег конечно всё працюе
        Сколько в кармане у этого конченного? Мерс за что купил? Лильке сколько откатил?
        Дур0й он её назывет только для отвода глаз, чтобы вас дураков вводить в оману. Он к0нченный в0р!!!

        1. Значит нужно проверку отправить туда.
          Пусть покажет годовой отчёт, что и куда пошло
          В этих 12 лямов не только он, есть ещё глав бух и все кто рядом с ними
          Почему бы не работать так, зарплату можно и не трогать

  20. Дядік сидітиме на своєму місці і триматиметься за стілець всім чим в нього тільки є .
    І голові він буде робите все щоб вона його не прибрала, він розуміє що н*х нікому не потрібен.

  21. вже в сільраду не хочуть іти працювати вже на дядика місце хочуть не люди а бла_бла.

  22. Що значить все працює ! Дядик , що в тебе працює ? За три роки твого правління не зроблена хоч би одна вулиця по водогону (а половина селища , це старі водогони ), каналізація тече в посадки і під завод пресов , а за ремонт каналізайії і мови не має (ремонт робили останній раз ще при Фесюку ) , на звалище заїхать не можливо все засрано і не розгорнуто ,техніка яка була робочою вся роскурочена ,почав розбирати на запчастини мусоровоз ,який подорував Гуляєв . В тебе працює магазин ,в тебе працюють ремонтні роботи на твоїх будинках ,що ти купив за рахунок КП Водопостач , також міняєш машини кожен рік ! Ось що значить КОНЧИВ підприємство ,але голові це все підходить . Коли не буде Що тягнути ти підеш на группу , яку теж оформив за рахунок КП ! Паскудна ти ворюга !

  23. Тоді поверніть Фесюка, і побачимо як вони будуть тікати як миші з корабля.

  24. Та скільки разів того Фесюка вже мажна повертати ? Йому і в Барабоях не погано , треба молодих підшукувати та продвигати . А це сімейство Дятлових гнати сраною мітлою

        1. Викачка нечистот однієї машини 1800 грн. 22 тис на рік.Краще зробити каналізацію.Ми ж місто .

  25. А шо хУзяйка)))) колобок наш сраный, шо ,по прежнему ,жрет, срет и пердит , это все, для чего Савельеву на голову отг выбирали, верно?

  26. Нашему колобку все подходит , с такими как Дядик легче воровать ,она весной бардюрчики побелит ,цветочки возле памятника посадит и будет ходить ХУЗЯЙКОЙ !

  27. Дорогі депутати.В лікарні проблема.Молоді медсестри мучають хворих.Підключають до капельниці протягом однієї години.Зробивши кучу проколів.люди як мученики.лікарні потрібні веношукачі.ціна одного 100-200 тис.Практичних спеціалістів забрали фірми по відбору крові.У всії відділеннях молодняк.Звичайно для мєра цих проблем не існує.Але кожен може очутитися на місці хворих.В Одессу не наїздися.Треба робити свою лікарню оснащеною.ЗП головного ликаря 100 тис.За що ?За питки над жінками і дітьми.?

  28. Знаю Мелешка по Каролино -Бугазу ! Ноль без палочки это мягко сказано .Его выперли с директорского места и все с облегчением вздохнули ! Все что он умеет , это воровать ! И это все что он научился у Дядика ! Хотя так как Дядик ворует и все предприятие работает на его интерес , то это полный беспредел .

  29. Да знают все как этот парень работает в Калаглие ! В его штате 4 человека , это он сам , гл. бух ,один слесарь и один контролер . Все ремонты делать бежит в КП Водопостач .В селе 1200 населения и жалоб куча по воде , а вы хотите поставить его обслуживать Овидиополь с 13000 населением ?! Хотя честно сказать в Николаевке вообще полный шваг!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.