МИКОЛАЇВКА: ХТО ПЕРЕКРИВАЄ ПРОХІД ДО НАШОГО ЛИМАНУ?

Кількість переглядів 1864

Ще 08 лютого 2024 року, на своєї сторінці у Facebook Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОДА провели перевірку незаконних забудов на узбережжі р. Дністер на території Маяківської громади.

Голові Маяківської сільської ради до 29 лютого 2024 року доручено провести разом із правоохоронними органами обстеження узбережжя водних об’єктів на території громади та зафіксувати всі факти самовільної забудови. За результатами обстеження, у разі відсутності власників самовільної забудови та відповідних дозвільних документів на земельні ділянки, демонтувати їх.

Ми вирішили подивитись, а що у нас на узбережжі Дністровського лиману. Як виявилось незаконних парканів та забудов також хватає (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Пропонуємо Овідіопольському селищному голові також провести обстеження узбережжя водних об’єктів на території громади та зафіксувати всі факти самовільної забудови. Наша редакція готова у цьому допомогти.

Інакше дуже скоро всі проходи до нашого лиману будуть перегороджені.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “МИКОЛАЇВКА: ХТО ПЕРЕКРИВАЄ ПРОХІД ДО НАШОГО ЛИМАНУ?

  1. рома ти точно не мій герой але якщо треба то вийду на допомогу як це все уже дістало спочатку місточок потім загорожа а потім білетик

    1. Рома это просто клоун над которым все смеются. На этого дурачка никто не обращает внимания

      1. Що ти за чепуха така? Так сиди або піди лекни кіску у пончика,він хоть щось робе а ти що ?

        1. Почему я должен удерживать за свои налоги глупого грузина???, когда его спрашивают за что этот поц живет, то он просто убегает!. Пусть идет и работает так, как все люди!!!

  2. А чому так мало коментарів Ліля вас більше захоплює, А свавілля горе бізнесменів не так захоплює.

  3. Куркан и андронаки строят себе рыбацкий вип клуб…
    А для обычных смертных рыбалку за деньги на территории нац парка…
    Не удивлюсь что еще построят и яхт клуб с причалом
    Страна возможностей,коррупции и договорняков

  4. Куркан, Соручан Коля ( “Депутат”) та компанія роблять собі рибацькі угідяння, тепер ви РАБИ будете платити за те щоб половити рибу, або якщо ви місцеві будете повзати на колінах щоб вам рабам дозволили пройти до води. Лілька в темі.

  5. Ви молодець за укрїнську мову, я також перейшов,не все ладиться, але прийшла пора звільнитись від мови агресивного сусіда. Це беріг у вас ,не населеного пункту,а в нас в Одесі ківалов перекрив Стежку здоров’я понад морем. А щоб ніхто не проїхав поставив шлангбаум який охороняє мініціпіальна варта міста ! Отак! Цікаво, за що йому така честь? Мабуть великий патріот України! Жах!

  6. Дякую, що такі “процеси” висвітлюєте. Скільки вже знищили та захопили природних заповітних земель. Падлюкі. Треба звертатися до селищної ради, без їх рішення нічого б не відбувалось. Хтось комусь заніс денюжку.

  7. Ще скiльки можна було б засрать всього,дерев нарубать,смiття накидать,комиша напалить. Да микола?

  8. а я б радив нічого не прибирати і через років 20-30 вся країна стане суцільною свалкою, може тоді, хто це все смітив задуматься.
    а так я не збираюсь за кимось підтирати дупу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.