ОВІДІОПОЛЬ. КОЗАЦЬКЕ ПОЛЕ: ДО ЛАВОК ДОДАЛИ СТОВПИ

Кількість переглядів 2106

11 лютого 2024 року в Овідіополі на схилах лиману ми помітили електричні стовпи біля лавок, які почали встановлювати ще у жовтні 2023 року.

Як повідомила мені депутат Овідіопольської селищної ради Юлія Малицька – добрі люди встановлюють на схилах лиману лави та гойдалки з метою відпочинку.

Лави встановили. Гойдалок поки не бачимо, але вже є електричні опори. Напевно наступний крок – це будівництво невідомого об’єкту з невідомою метою.

А вже після будиночку, з’явиться паркан та ворота. Все у нас робиться таємно. Треба зробити запит до Овідіопольської селищної ради та отримати проєкт по якому тут ведуться роботи з метою дізнатись, хто веде ці роботи, який остаточний вигляд будуть мати ці об’єкти та хто буде власником – громада, чи приватна особа?

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

23 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ. КОЗАЦЬКЕ ПОЛЕ: ДО ЛАВОК ДОДАЛИ СТОВПИ

    1. Этот клоун-аферист Вам ответа по данному вопросу не ответит….!!!. В предыдущих статьях этого афериста Варшанидзе попросили читатели “Альтернативы.орг” отчет за 2023 год своей деятельности, ТО этот урод делает вид что ничего не видит и непонимает…???

  1. Громада рабов, Горобці в Миколаївці окупували лиман. Тут хитро ви…ние питаються окуповати лиман. Ми маємо ту владу яку заслуговуємо. Жаль тільки хлопців які воюють щоб тут всякий моральні уроди випишуть свої питання.

    1. Прийдуть турки і та Савельева буде разом зі своєю свитою в лимані,тим паче там була турецька крепость

  2. Наша голова веде світло до своїх участків ! Краще дізпатися чиї в тому місці ділянки і все стане на свої місця !

  3. Николай Янович,как Вы „чудесно” говорите на „украинском” языке!Продолжать дальше в том же духе!!!

  4. Очень напоминает очередной захват територий в часние руки,и походу не без помощи нашей не путевой голови.Еще не много и не сможем попасть даже на рыбалку,на свои родные места,поставят забор и скажу за вход платить Жлобы.Очень ждем продолжения сюжета

    1. Прийде нова влада а може і нові люди капіталісти з Європи то та Савельева з тими гойдалками буде в лимані.

  5. Дуже цікавить де проживає в Савінйоні голова Савєльєва, опишіть де хати її родичів і як вони їх придбали, опишіть як подіребанили і між ким поле

  6. Почему так плохо этой зимой снег убирали? Две недели даже ничем не посыпали
    Из дому не могла выйти, всю работу переделала

    1. Савельева щоб ти з своїми дітьми вд@вилася! Там має бути парк ,тим паче там колись було кладовище і крепость а ти там ср@ти будеш.

      1. І що тепер що його нема ? Він був.
        Подивимося на паперах який об’єм було прибрано.
        скільки це коштувало прибирання

  7. Савельева щоб ти з своїми дітьми вд@рилася! Там має бути парк ,тим паче там колись було кладовище і крепость а ти там ср@ти будеш.

  8. Невспіють ,скоро прийде нова влада ! Дай Бог щоб саджали в тюрми з конфіскацією майна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.