ЧОРНОМОРСЬК: ЯК РОЗВ’ЯЗАВСЯ «БУНТ» АПАРАТУ СУДУ ПО СПРАВІ ОЗБРОЄНОГО НАПАДУ

Кількість переглядів 1212

Як це не смішно, але суд досі не розглянув клопотання про обрання міри запобіжного заходу відносно підозрюваного у збройному нападі Олександра Шлапака. Справа з розгляду клопотання в Іллічівському міському суді Одеської області закрита.

Після дивних подій, які відбувались 16 лютого 2024 року в Іллічівському міському суді Одеської області, Одеською обласною прокуратурою прийнято рішення про зміну органу досудового розслідування та справу було передано у м. Біляївка до Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеської області.

У зв’язку з цим, прокурор Чорноморської окружної прокуратури Попадюк О. Г. подав заяву про залишення клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному по кримінальному провадженню № 1202416216000159 від 14.02.2024 року Шлапаку Олександру Григоровичу, 1977 року народження, без розгляду.

Окрім цього, під час судового засідання 19 лютого з’ясувалось, що ще 16 лютого слідчий Одеського РУП № 2 вже повідомив суд, що органом досудового подане інше клопотання про обрання міри запобіжного заходу відносно за місцем знаходження до Біляївського районного суду Одеської області.

Представник підозрюваного адвокат Амірян К. Е. заперечувала проти закриття справи та наполягала, окрім розгляду клопотання про обрання міри запобіжного заходу, розглянути в рамках цього провадження, також її скаргу з приводу незаконного затримання підозрюваного Шлапак О. Г.

Прокурор підтримав свою заяву про закриття справи та заперечував проти розгляду скарги адвоката Іллічівським міським судом Одеської області, мотивуючи тим, що орган досудового розслідування змінився та всі клопотання та скарги повинні розглядатись за місцем досудового розслідування.

Суд, вислухавши доводи сторін, закрив справу про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному по кримінальному провадженню № 1202416216000159 від 14.02.2024 року Шлапаку Олександру Григоровичу, 1977 року народження та не став розглядати й скаргу адвоката на незаконне затримання.

Сьогодні, 19.02.2024 року, Біляївський районний суд Одеської області повинен був розглянути клопотання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному Шлапак О. Г., але у зв’язку з тим, що він знаходиться на лікуванні у Чорноморської лікарні, засідання протягом дня так і не відбулось.

«Санта Барбара» навколо цієї справи плавно перемістилась до міста Біляївка.

«Санта Барбара» навколо цієї справи плавно перемітилась до міста Біляївка.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ЧОРНОМОРСЬК: ЯК РОЗВ’ЯЗАВСЯ «БУНТ» АПАРАТУ СУДУ ПО СПРАВІ ОЗБРОЄНОГО НАПАДУ

  1. Адвокату не подходит суд в Беляевке! Карине не имеет там своих судей! Значит прокуратура правильно поступила! Преступника прячут в больнице! Солтыку сказали,что если его отпустит ему голову оторвут. Сказал лично Гуляев! Этот бандит ходит пол Лавасола Батумским!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.