ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЧЕГОДАР Н. А. З ПРИВОДУ ОЗВУЧЕНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ОРЕНДУ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ

Кількість переглядів 2248

19 лютого 2024 року я побував у депутата Овідіопольської селищної ради Чегодар Н. А., яка виявила бажання звернутись до мешканців громади з приводу інформації, яка була озвучена нею на пленарному засіданні селищної ради про оренду приміщення для Публічної бібліотеки.

Сам первинний матеріал, у зв’язку з неточною інформацією, мною вже видалений. Деталі звернення депутата Чегодар Н. А. дивиться у відео сюжеті.

Депутат Чегодар Н. А. пообіцяла більш уважно ставитися до інформації, яку вона озвучує на сесії та щиро просить вибачення перед мешканцями громади за допущену помилку.

Зі свого боку хочу побажати кожному депутату бути уважним при виконанні своїх депутатських повноважень та більш активним та відкритим, адже якби депутат Ткачено О. В. на сесії брав участь в обговоренні важливих питань, особливо тих, які належать до його компетенції, прикрих помилок було б менше.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

24 thoughts on “ЗВЕРНЕННЯ ДЕПУТАТА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЧЕГОДАР Н. А. З ПРИВОДУ ОЗВУЧЕНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ОРЕНДУ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ

    1. А интересно ФОП Воршанидзе предоставил за свои услуги чек бабушке об оплате за репортаж, который она заказала…..???

      1. За які кошти живе бабуля разом головним редактором, який писати та розмовляти не вміє…..???

        Депутати громади згідно з чиним законодавством України не отримають заробітної оплати!!!

        За що живе ФОП у якого відсутній прайс-лист цін на послуги, щоб язиком помолоти……???
        (3-тій. місяць фінансового звіту за 2023 р. не може зробити перед читачами!!!)

        Хто фінансує цю шарашкіну кантору розговореного жанру……???,

        ЗА ЩО ЖИВУТЬ ці спеціалісти аферисти, та чому ми повинні витрачати бюджетні кошти на цих провокаторів, які набивають власні кишені від виборів до виборів……???

  1. Несколько замечаний.
    Шановні виборці… Какие выборцы? Какие выборы? У нас выборы? Чегодарь привыкла что у нее одни выборы. И вас рассматривает только как электорат а не людей. Выборцы. Одни выборы на уме, ничего для людей.
    Где были депутаты когда женщина ошиблась? Своим молчанием они показали свою некомпетентность в вопросах их прямых обязательств. Особенно показал свою некомпетентность Саша Ткаченко дурачек, тебя бл*ть выбрали что бы ты работал и знал. А не так как жирафу что бы через несколько дней доходило. Сразу вспомнил анекдот что нужно что бы жираф смеялся в субботу? Рассказать ему анекдот в четверг. Что нужно что бы Ткаченко ответил на вопрос в субботу? Спросить его в четверг. Никто не с бюджетной комиссии, ни с депутатов не Ткаченко не поправил Чегодарь когда она ошиблась, потому что сами не знают. Вот так они интересуются вопросами своей работы, Про их компетентность про их желание работать на благо жизни Овидиопольской ОТГ вывод желайте сами “Шановні вибоці”.

  2. ткаченко красавчик не дав бабці на сесії попіаритись а як вана на це сподівалась вана не знала що ткаченко перезаключив її договіртой який був ще при неї. а чому її не поправили її шісточки а не важно що говорить чегодарь раз говорить значить правда.

  3. Але ж питання – навіщо громада аренда приміщення, хоч і за копійки, коли своїх вдосталь? Навіщо відділ освіти та селищна рада займають приміщення, опалюють, світло, вода, якщо можна всіх розмістити в одному місці, в адміністрації? А ті приміщення здати в оренду або продати? Лише піар Савельєвої що всі приміщення дістались громаді і ми їми розпоряджається. А толку з цього? Бюджет з цих приміщень не поповнюється

    1. Так за таку ціну навпаки,
      Нехай все буде як є, раз така дешева оренда !
      А щодо опалення та інших послуг
      Так У іншому приміщенні також буде опалення та інші витрати…
      А переїзд, невже хтось думає, що він безкоштовний ?

    2. Оксана а як ти думаєш хто ці приміщеня візьме чи викупмть?? напевно хтось із виборців?? по друге ще скажуть Савельева все розпродала за дарма (я маю на увазі інфляцію кожного дня)

  4. Напевне обмовка по Фрейду – хотілось вмокнути Савельєву і селищну раду за неймовірні витрати бюджету !Але , не вийшло . ! А то , шо Чегодарь вибачилась – то прагнення зберегти обличчя і не більше Головна мета досягнута. Як в тому анекдоті – а ти піди і розкажи всьому Привозу , що твоя дочка не повія , навіть тоді , коли в тебе немає доньки !

  5. Да ! Это ж надо так опростоволоситься ! Для такого тонкого утонченного в интригах политика , как ,бабка»- вроде так ее Рома и К называли ) это непростительно ! Стареет ,бабка , стареет – нюх и слух теряет . На следующие выборы наверное нечего и соваться в депутаты ! А Ткаченко молодец – то ли специально , то ли нет подставил Анатольевну , сделал ее посмешищем в глазах избирателей.Она хотела из минуса сделать себе плюс -оправдаться и свалить вину на Ткаченко, но не вышло ! Действительно , иногда лучше просто девать , чем что-то глашатай народу и быть его защитником! Может за ландшафтный парк что-то членораздельное народу скажет ? Или она там в интересе ?

  6. хужего посмешища чем сам Ткаченко не найти во всей громаде ! И такое чучело рулит освитой ! Савельевский стандарт !!!!!

    1. Чмогодарь еще отомстит, не стоит списывать ее со счетов, она может и старая но еще может

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.