ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА ГОТУЄ ДО ЗДАЧІ В ОРЕНДУ ПРИМІЩЕННЯ КАС НА ПРИЧАЛІ

Кількість переглядів 2888

Овідіопольська селищна рада готує приміщення кас на причалі у селищі Овідіополь для здачі в оренду. Депутати на сесії підтримали таку ідею.

На розсуд депутатам було запропоновано прийняти рішення, яким передбачити строк оренди приміщення по вул. Портова, 3-а на 25 років та провести ринкову оцінку майна.

Керівнику відділу майнових відносин селищної ради Корінь Н.С. при проведенні електронного аукціону приміщення кас необхідно буде керуватись прийнятим рішенням. Контроль за виконанням рішення покладений на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, благоустрою, надзвичайних ситуацій, енергозбереження та транспорту.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

25 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: СЕЛИЩНА РАДА ГОТУЄ ДО ЗДАЧІ В ОРЕНДУ ПРИМІЩЕННЯ КАС НА ПРИЧАЛІ

  1. Нет слов….. Сколько не наблюдаю за сессиями и принятия решений “депутатами выбраны народом((((“, охрен..аю… простите, но кто будет делать причалы которые рушаться??? Нахрена нам это касса??? , что она принесёт??? Явно в Белгороде или Киеве будет зарегистрирована… Хозяина на ковер.., кому передаём?

    1. Заброшене полурозрушене полузданіє.Відчого ти в шоці?Хочуть отрємонтірувать,то хай роблять це!От не понімаю деяких людей -стоїть валиця то хєрове начальство не може дати раду!Хочуть взяти в оренду і зробити хоть щось -опять шось не так!Люди,ви задовбали своєю безвідповідальністю і вічним недовольством і претензіями до влади!!!!( владу не оправдовую)

      1. люди не хочуть віддавати тому що завтра зявить ся огорожа і на причал не вийдеш

  2. При комуністах було все для народу,всі крали і всім хватало.А зараз воюємо за щасливе майбутнє 🤣в Европі багато бомжів ,більше чим в нас.

      1. Ви ,Роман,були в Европі на заробітках?Я думаю ви би там багато не заробили,праця дуже важка.

      2. Крали і заробляли і на книжках в банках були гроші поки не прийшов Горбачов зі своєю перестройкою.

  3. Зараз такий час що хто що може те й привласнює бо розуміють що прийде нова влада і іди знай як буде,

  4. Кажись опять хотят на..ть. 25 год а почему не 49 год аренды как с паями у людей.

  5. робити з цією касою однозначно щось треба але зробіть для людей дуже вас прошу

  6. кого ти просиш одна руіна коло овідія стоіть і що отак і ця 25 років стоять буде

    1. Дядик на воздух. Заходит Мелешко. Старые налаженные связи. От всех брать уже не получается. СБУ не спит.

  7. Що за народ , вас шо жаба давить ? Радійте з того , шо хтось візьме в оренду , наведе лад, створить робочі місця , буде якийсь заклад ( кафе чи щось інше ) і буде трошки цивілізації ! А то що там знаходиться типу сортіра – це всіх влаштовує ? Так давайте повернемось до первісного ладу і бігатимемо зі списами ! А що по приколу ! Наш народ любить вирішувати жити по приколу , як в 2019 році

      1. Я помню когда жил в овидиополе в 2005 году постоянно ходил в этот домик в туалет когда гулял по пристани. Ну признайтесь вы тоже ведь так делали??!

        1. Я тебе больше скажу
          прошло 19 лет и ничего не изменилось.
          Спасибо что есть дворники, которые убирают за вами.
          засранцы такие

  8. Так і я так думаю,що давно уже треба прибирати різні розвалюхи,хлам та недобудови які позодять наше місто. У тому числі по вул.Перемоги на в проти садка Калина багато хламу з яким треба,щось робити,вул.Шевченка за школою якась розвалюха роками позорить наше місто та багато інше з яким на мою думку також треба щось робити.

  9. Давно пора надо было это сделать. Место просто шикарное провести коммуникации и отличное кафе получилось бы.

  10. Большой специалист Дядик показал всем ,как надо рулить в КП Водопостач ! Добил предприятие до ручки ,вытянул все , что ему нодо и в КУСТЫ ! Всем говорит , что Савельева не дает работать . Очередной спец заходит , ученик Дядика , Мелешко ! Это кошмар ! Лидия Ивановна , у нас Овидиополь тренировочная база для хапуг и придурков !? Правду говорят , что рыба гниет из ГОЛОВЫ !!!!!!!!!!!!!!

  11. Большой специалист Дядик идёт на кислород. От должности зама Савельевой отказался и должность директора Кк лишается.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.