ДЛЯ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ЗВІТУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДІТИ

Кількість переглядів 2544

16 березня 2024 року вулицями селища Овідіополь діти безоплатно розносили випуск № 1 від 15.03.2024 року газети «Наддністрянська правда» в якому опублікований звіт Овідіопольського селищного голови Савельєвої Л. І.

Чому я стверджую, що газета розповсюджується безоплатно, а це тому, що особисто я не є підписником цієї газети та на моїй вулиці я таких підписників не знаю. Але діти розповсюджували цей випуск всім домогосподарствам.

У 2024 році газета «Наддністрянська правда» не друкувалась, про це її головний редактор повідомив наприкінці 2023 року. Хто оплатив цей випуск не відомо, такої інформації у випуску не міститься.

Судячи з інформації у номері – редакція «Наддністрянська правда» досі у свій роботі користується Свідоцтвом серії ОД № 1914-785ПР від 02.05.2018 року та не має ідентифікатора відповідно до закону України «Про медіа».

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

24 thoughts on “ДЛЯ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ЗВІТУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ ДІТИ

  1. А то шо низя? У всех есть алегархов ручные медиа а у меня нет? Я ещё править хочу. Не мешай козлина Раман

  2. Таке, мабуть, може бути тільки в Овідіопольській ОТГ. Звідки взялась ця газета? І чому її розповсюджують неповнолітні особи? Якщо головний редактор газети “Наддністрянська правда” повідомив, що газета не буде друкуватись, то чому тоді вона виходить першим номером в березні? В кого особисто голова ОТГ замовила цю газету? Маленька дитина носить важку валізу де знаходиться піар Лідії Іванівни, а скоріш за все її старший братик підходить до кожного будинку, щоб залишити господарям газету з портретом голови. Ну знаєте це вже занадто. Краще собак бродячих відловіть, а не газети зі звітом розповсюджуйте. Звіт все одно не вірний, там не відмічені премії апарату місцевої влади. А їх премії це наші податки, які не пішли на допомогу ЗСУ а пішли в кишені голови та її хол*їв і це зрозуміло. Лідочка піару захотіла, а натомість отримала ганьбу. Не можна використовувати дитячу працю заради свого піару. Батьки цих діточок схаменіться не будьте рабами й не привчайте до цього своїх таких милих діточок.

  3. Це є найкращим показником роботи Савельєвої Лідії Іванівни. Коли в нашій ОТГ для піару голови працюють неповнолітні. Розберімо детально. Так під час аудиту було виявлено що с бюджету “зникли” кошти(будь ласка, Роман, опублікуйте посилання на свій матеріал як відповідь до цього коментаря буду вдячний), дуже сумніваюсь що у звіті буде написано про це. Голова самовільно виписала собі матеріальну допомогу для ремонту свого дому. Вона написала це у звіті? Думаю ні. Депутати нашої ОТГ отримують фантастичну матеріальну допомогу. Зарплати найбільш наближених людей до голови та зарплата голови Овідіопольської ОТГ є самими високими в Одеському регіоні. Про це написано? А як вишня на торті в Овідіопольський ОТГ де зарплата голови є самою високою в регіоні, де нічого не робиться для доброустрою та життя жителів, неповнолітні діти замість того щоб навчатися та розважатися носять газету з її звітом.

      1. Олексій вони всі відкуплені від служби в Збройних Силах України. Я не знаю коли вони відкупилися чи вже коли ти поїхав, чи ще коли продавав яйця по 17 грн. Але не сини Лідії Іванівни Савельєвої ні чоловік, ні діти та чоловіки особливо близьких до неї людей, ні особливо близькі чоловіки воювати не будуть. Вони відкуплені. Воювати буде простий народ, а їх діти будуть розносити газети про те яка Лідія Іванівна Савельєва молодець.

      1. Приємно познайомитись Фантастичний ідіот. Я Валерій Залужний колишній головнокомандувач Збройних сил України, зараз буду послом у Великій Британії. Про це повідомлю в телеграм каналі через два тижні. Тобі скажу ексклюзивно. Якщо ти хотів написати своє ім’я, то є інше поле знизу, це поле для коментаря. Але ти ж Фантастичний ідіот тому тобі можна. А якщо хотів когось образити, то обґрунтуй що з написаного є неправдою та фантазією.

    1. най вища з\п в нашому отг у давидовича. запроси рома в лікарні звіт за 22-23р якщо лікарня нам цей звіт дасть

  4. Маме помогали. А мама взяла денюшку у Лили Ивановны. Думала копеечку в тихую заколотить. В тихую не вышло. Зачем было ходить по улице где живет Варшанидзе???

  5. Корова уже не знает куда себя засунуть. Свинюка никто твой звит не принимает кроме твоих прикормленных депутатов. Я тебя предупреждал.

  6. На свою зарплату Савельева могла две школы детей закупить , все бы заработали ! А так поскупилась ,самым нуждающимся надала ДОПОМОГУ !!!!!!!!

  7. Добровольский свалил и оставил ключи от редакции Савельевой. Вот она и печатает что попало

  8. Выгнала меня в Германию теперь терпи. Так тебе и надо коррупционерша. Тебя ждёт тюрьма!!!

    1. Гнала до самого кордону??? Бідний ти несчасний! Ти втік як криса! Зрадник! Покидьок!

  9. R40-01746, вперше я про тебе дізнався як про журналіста сайту pravdand.com, тобто електронної версії газети “Наддністрянська правда”.

    Чим тобі не подобаються твої колишні колеги? Ну, наїхав ти не на того, одна жіночка тобі гарбуза вручила… Але ж ти вистояв, взяв гроші і апаратуру у нині покійного земляка і як Фенікс воскрес!

    Ти хочеш ще разок випробувати свою удачу? Чи, може, ти вже своє відслужив?

    1. pravdand.com це не електронна версія Наддністрянки !!!
      Це був сайт Булки !!!
      На цьому сайті колись почав випускати статті Варшанідзе.
      Булка розраховував стати маленьким медіамагнатом. Тобто Овідіопольській Міні-олігархом.
      Але, не так сталось як гадалось …

  10. Що взагалі відбувається? Навіщо було витрачати 💸 гроші бюджету для публікації цієї брехні? Вже давно всі знайомі з цим текстом і всі вже зрозуміли, що у цьому звіті абсолютна брехня. Ненаситна Савельєва ще і витратила наші гроші 💸 цю фігню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.